پیام آذری

آخرين مطالب

نمایشگاه کتاب تهران تا روز پنجم چقدر فروخته است؟ فرهنگي

نمایشگاه کتاب تهران تا روز پنجم چقدر فروخته است؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران از فروش 119 میلیارد تومانی نمایشگاه در بخش فروش مجازی و حضوری تا پایان روز پنجم خبر داد.

علی رمضانی، قائم‌مقام و سخنگوی سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در پنجمین نشست خبری این دوره از که 25 اردیبهشت در مصلی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نمایشگاه گفت: تنها ظرفیت نمایشگاه کتاب تهران عرضه کتاب نیست بلکه به دلیل حضور نمایندگانی از کشورهای دیگر ظرفیت‌های بی‌بدیل فرهنگی بین مردم ما و مردم سایر کشورها ایجاد می‌شود.
رمضانی سپس گفت: برخی کشورها اقداماتی چون برگزاری جشن‌های مختلف با هدر دادن محصولات کشاورزی و هزینه‌های هنگفت تلاش می‌کنند تا مردم ساعتی با هم باشند اما نمایشگاه کتاب تهران آوردگاهی برای حضور مردم در کنار هم و گفت‌وگو زیر سایه فرهنگ با یکدیگر است.
او با اشاره به فعال بودن نمایشگاه در روز سه‌شنبه 26 اردیبهشت ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم فردا یکی از روزهای شلوغ نمایشگاه رقم خواهد خورد و شاهد افزایش مراجعه مخاطبان و علاقه‌مندان کتاب به نمایشگاه باشیم بنابراین دعوت می‌کنم از همه مردم که فردا و روزهای آتی را مغتنم بشمارند.
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به رونمایی سامانه تسهیلات ناشران و کتابفروشان گفت: این سامانه اقدامی در جهت اجرایی کردن بند ج ماده 92 قانون برنامه ششم توسعه بود.
او با اشاره به آمار فروش سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تا پایان روز گذشته گفت: تا ساعت 20 روز پنجم، در بخش حضوری و آمارهای ثبت‌شده دستگاه‌های کارت‌خوان رسمی 57 میلیارد تومان فروش داشتیم و اگر مبلغ کارت به کارت و فروش نقدی را که حدود 17 میلیارد است به این رقم بیافزاییم، مجموعاً 74 میلیارد تومان فروش حضوری برآورد می‌شود.
رمضانی در ادامه افزود: در بخش نمایشگاه مجازی هم 45 میلیارد تومان فروش برآورد شده که از این میان 32 میلیارد تومان سهم ناشران و 13 میلیارد تومان هم سهم کتابفروشان بوده است و با جمع کردن مجموع فروش مجازی و حضوری سرجمع فروش نمایشگاه تا پایان روز پنجم 119 میلیارد تومان می‌شود.
رمضانی تعداد نسخه‌های فروش رفته در نمایشگاه کتاب تهران را 395 هزار نسخه عنوان کرد.
بخش دوم این نشست به پرسش و پاسخ خبرنگاران اختصاص داشت که رمضانی در پاسخ به پرسشی درباره چرایی برخورد نکردن با تخفیف‌های غیرمتعارف برخی ناشران در نمایشگاه گفت: مستندات قانونی این اقدام باید در اختیار هیئت رسیدگی به تخلفات قرار گیرد تا براساس قانون با افراد متخلف برخورد شود و طبیعتا تخفیف‌های غیرمتعارف قانونی نیست البته کار اصلی در این زمینه بازنگری قوانین داخلی نشر است.
او درباره میزان یارانه خرج‌شده تا روز ششم نمایشگاه نیز گفت: اطلاعات در این خصوص را فردا اعلام خواهم کرد.
سخنگوی نمایشگاه اما تعداد بن‌کارت‌های ثبت نام‌شده دانشجویی و طلاب را 170 هزار مورد عنوان کرد و گفت: البته همه این ثبت نام‌ها استفاده نشده و تا رسیدن به عدد سال گذشته خیلی فاصله داریم.
او در پاسخ به پرسشی درباره این‌که بسیاری از ناشران خارجی اعلام می‌کنند کتاب‌هایشان در گمرک مانده و ترخیص نمی‌شود مثل ناشران سوری، پاکستانی، لبنانی و.. همچنین ناشری از ترکیه از عدم ترخیص کتاب یک نویسنده از این کشور گله‌هایی دارد گفت: وقتی ناشری غرفه 9 متری دریافت می‌کند آیا می‌تواند 50 تن کتاب برای 9 متر بیاورد؟! البته ناگفته نماند که برخی ناشران سوءاستفاده می‌کنند چرا که گمرکی هر کیلو یک دلار محاسبه می‌شود از این رو سعی دارند از این فرصت برای تمام سال استفاده کنند و حجم زیادی بار به داخل کشور منتقل کنند، در واقع توشه یک سال را در ایام نمایشگاه می‌بندند.
او ادامه داد؛ گمرک باید ارزیابی دقیق داشته باشد، برخی از ناشران هم ارسال پیش از نمایشگاه را رعایت نکرده‌اند، اما در خصوص این‌که کتاب‌های یک نویسنده ترک ترخیص نشده باید بدانیم برخی محتواها مطابق قوانین ما نیستند، ما موظفیم اجازه ندهیم برخی موضوعات خاص از قبیل توهین به اقوام و ادیان، موضوعات تحریک‌برانگیز، تفرقه‌افکن و برخی موضوعات غیراخلاقی وارد نمایشگاه شود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/565376/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود

اعلام جزییات آیین اختتامیه دومین جایزه ملی «سرو ایرانی»

رهاسازی یک میلیون مترمکعب حق‌آبه برای تالاب‌های نقده

برانکو در َآستانه ترک تیم ملی چین!

قهرمانی تهران و آذربایجان شرقی در مسابقات کاراته کشور

تجهیز بیش از 78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌ غربی به آبیاری نوین

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

حضور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی و مسئولان شهرستانی در منزل دانش‌آموز مرحومه "مهسا اصغری"

درمانگاه جمعیت هلال‌احمر شهرستان ارومیه افتتاح شد

بستن موی دم اسبی؛ یک تغییر کوچک برای زیبایی بزرگ!

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیش بینی برداشت 45 هزار تن سیر از مزارع استان اردبیل

نشست سه جانبه کابل پکن و اسلام آباد برگزار شد

یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

جشنواره «طبخ آبزیان» 9 خرداد در «نیر» برگزار می‌شود

تصادف مرگبار در روگذر بهار تبریز 2 کشته و 3 مصدوم برجا گذاشت