پیام آذری

آخرين مطالب

نشست قاضی زاده با نخبگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان لرستان/ نخبگان شاهد و ایثارگر پیشران جامعه ایثارگری هستند/نخبگان ایثارگر پیشتاز جهاد تبیین و آگاه‌سازی جامعه هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز دوشنبه اول خردادماه در ادامه سفر استانی به لرستان در نشست هم‌اندیشی با نخبگان تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان لرستان، گفت: نخبگان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های مختلف پیشران جامعه ایثارگری هستند.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست با بیان اینکه حضور در جمع مردم غیور و دلاور استان لرستان باعث افتخار است، گفت: مقام معظم رهبری مردم لر را با صفا، درخشان، مخلص مثل آب زلال و عاشق دین معرفی می‌کنند و می‌فرمایند که خدمت به این مردم خدمت به دین است، این جایگاه خدمت والا است که رهبر معظم انقلاب اینگونه به این مردم توجه دارند، لازم است مسئولان استان لرستان با توجه به اینکه این استان در بسیاری از شاخص‌ها میانگین آن از کشور عقب است توجه بیشتری به توسعه و زیرساخت‌های این استان داشته باشند و ما تلاش کردیم این کار محقق شود و این مسیر ادامه پیدا کند.
معاون رئیس جمهور خطاب به نخبگان شاهد و ایثارگر، گفت: شما عزیزان رهبران اجتماعی هستید و مرجعیت فکری دارید، اگر جامعه نخبگان به این باور برسند که می‌توانند در اوضاع کشور تغییر ایجاد کنند می‌توانند جامعه را با خود همراه کنند و دولت‌ها به تنهایی و بدون نخبگان و خواص نمی‌توانند تحولات اساسی و بنیادین و ماندگار ایجاد کنند. ممکن است یک دولتی پلی بسازد اما نمی‌تواند نهادسازی اجتماعی در جامعه انجام دهد. سلامت اجتماعی جامعه را افزایش و آسیب اجتماعی جامعه را کاهش دهند اما نخبگان روی سبک زندگی مردم اثرگذار هستند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت مفهوم مردمی سازی و اینکه در همه ابعاد نقش مردم نیاز سازمان‌دهی و رهبری توسط نخبگان را دارد، خاطرنشان کرد: چه کسی می‌تواند مردم را ساماندهی کنند و در ابعاد اقتصادی، فرهنگی این کار راهبرانی در میدان می‌خواهد که این وظیفه خواص است، تبیین و آگاه‌سازی یا همان جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند وظیفه نخبگان است. این امر توسط رسانه‌ها و صدا سیما مطرح شده اما چقدر می‌تواند به جامعه نفوذ پیدا کند.
وی افزود: جهاد تبیین همراهی و همسویی نخبگان جامعه را می‌طلبد و البته در پیشاپیش همه نخبگان ایثارگر مطرح هستند زیرا نخبگان شاهد و ایثارگر هم خون با انقلاب اسلامی هستند و برای پیروزی و حفظ این انقلاب جان دادند و جان و روح آنها درگیر است و برای حفظ سرزمین انگیزه بالاتری دارند تا این پرچم پر افتخار را همچنان بر افراشته نگه دارند و کار را جلوتر پیش ببرند و به قله‌های بالاتر برسانند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ایثارگری مقطع زمانی ندارد، ادامه داد: ایثارگری و جهاد مربوط به مرز‌ها و زمان خاصی نیست. ما کشوری مستقل و مردمی عزت‌مند داریم که می‌خواهیم روی پای خودمان باشیم و تحت سلطه نباشیم برای همین جنگ همه جانبه و تمام‌عیار بدون زمان علیه ما در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی وجود دارد، دشمنان خارجی مجهز با منابع گسترده و یک عده در داخل کشور که همراه یا فریب خورده هستند به دنبال این هستند که اگر نقص و کمبودی وجود دارد آن را به مکتب انقلاب سرایت بدهند. اگر نقصی در یک فرد مسلمان مشاهده کنند آن را ‌به اسلام ارجاع می‌دهند و این اتفاق و شبهه ذهنی کار ایثارگران را سخت‌تر می‌کند زیرا قبلاً این جنگ سخت در مقابل دشمنان بوده است اما امروز دشوارتر از گذشته است.
معاون رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مسئولان باید به گفتمان سازی انقلابی در سطح جامعه بیشتر توجه کنند و باورهای سنتی را کنار بگذارند، گفت: باید اعتماد به نفس پیدا کنیم. همان اعتماد به نفسی که در جنگ تحمیلی در مقابل قدرت‌های چند هزار میلیارد دلاری بیگانگان پیدا کردیم و با یک هزارم آن جلوی آن‌ها ایستادیم و اجازه ندادیم به این خاک تعرض کنند که به دلیل اعتماد به نفس، خودباوری و احساس عزت بود و لازم است که دوستان تلاش کنند تا بیشتر در این عرصه قدم برداریم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی گفت: نخبگان ایثارگر موتور پیش برنده جامعه ایثارگری هستند و اگر جامعه هدف ما متقاضی شغل در جامعه ما هستند باید افراد نخبه کارآفرینی کنند زیرا 15 درصد افراد یک جامعه می‌توانند کارآفرین باشند. در طول این 40 سال تسهیلات خوداشتغالی زیادی به ایثارگران داده شده است اما نرخ بیکاری بالا است و لازم است که نخبگان جامعه ایثارگر پیش ران باشند یعنی اشتغال را توسعه دهند و سایر افراد را به کار بگیرند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و موضوع جذب و اجرای منابع تبصره 16 در این نشست، گفت: در عرصه‌های مختلف باید کار فرهنگی، مردم پایه و محله محور انجام داد و اما اینکه در یک منطقه، شهرستان و روستا چه کسی مدیریت کند باید نخبگان جامعه هدف میدان‌دار باشند و به بنیاد کمک کنند، در حوزه فرهنگی فعالیت داشته باشند و یکی از برنامه جدی ما این است که در بنیاد توسط تشکل‌ها و چهره‌های مؤثر و فعال ایثارگری این اقدامات انجام شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به برگزاری چهلمین سالگرد شهید بروجردی، گفت: مقام شهدا بالا است و همه آنها انتخاب شده خدای رحمان هستند. شهدای دیگری مثل شهید «سید نور خدا موسوی» در این استان جزو قله‌های شناخته شده هستند و ما وظیفه داریم کار «شهید پژوهی» در مدرسه، مسجد و محله انجام دهیم و این اساس اقدامات بنیاد است، ما تلاش می‌کنیم با ساخت فیلم در این حوزه حرکت کنیم تا نگاه‌ها به جامعه ایثارگری تغییر کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقشی که ایثارگران در فعالیت‌های جهادی برای کمک به مردم دارند، گفت: این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که ایثارگران هنوز هم پای کار هستند و مردم با آنها همراهی می‌کنند. در حوزه توسعه دانش‌بنیان خانه خلاق ایجاد شده است و اداره کل استعدادیابی تشکیل شده است که به دنبال تربیت مدیران آینده در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و ما در هر حال می‌خواهیم از جامعه ایثارگری برای پیشبرد اهداف انقلابی اقتصادی، دانش‌بنیان به عنوان رکن اقتصاد کشور استفاده کنیم، ما تلاش کردیم با حمایت ایثارگران در حوزه دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها به رشد پایدار اقتصادی کشور کمک کنیم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به افزایش دو و نیم برابری بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بودجه بنیاد از 31 هزار میلیارد تومان در سال 1400 به 75 هزار میلیارد تومان رسیده است و هیچ دستگاهی به این میزان رشد بودجه را نداشته است برای همین مستمری والدین شهدا که 2 میلیون تومان بود امسال 7 میلیون تومان می‌شود هر چند که این مبالغ پاسخگوی زندگی ایثارگران نیست اما این مستمری به عنوان هدیه تعریف شده است.
معاون رئیس جمهور در مورد اجرای طرح سپاس گفت: 430 هزار مورد دیدار با ایثارگران در سال 1401 توسط انجام شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: گلزار مطهر شهدا پایگاه توسعه فرهنگی است و شهدا امام زادگان عشق هستند و باید گلزار شهدا تبدیل به میعادگاه معنوی عبادی شود.
گفتنی است، در این نشست نخبگان شاهد و ایثارگر و نمایندگانی از تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر استان لرستان نظرات و پیشنهادات خود را برای حل برخی مشکلات در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/569442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود

اعلام جزییات آیین اختتامیه دومین جایزه ملی «سرو ایرانی»

رهاسازی یک میلیون مترمکعب حق‌آبه برای تالاب‌های نقده

برانکو در َآستانه ترک تیم ملی چین!

قهرمانی تهران و آذربایجان شرقی در مسابقات کاراته کشور

تجهیز بیش از 78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌ غربی به آبیاری نوین

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

حضور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی و مسئولان شهرستانی در منزل دانش‌آموز مرحومه "مهسا اصغری"

درمانگاه جمعیت هلال‌احمر شهرستان ارومیه افتتاح شد

بستن موی دم اسبی؛ یک تغییر کوچک برای زیبایی بزرگ!

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیش بینی برداشت 45 هزار تن سیر از مزارع استان اردبیل

نشست سه جانبه کابل پکن و اسلام آباد برگزار شد

یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

جشنواره «طبخ آبزیان» 9 خرداد در «نیر» برگزار می‌شود

تصادف مرگبار در روگذر بهار تبریز 2 کشته و 3 مصدوم برجا گذاشت