پیام آذری

آخرين مطالب

بهترین دفاع راست لیگ ایران را ترک می‌کند ورزشی

بهترین دفاع راست لیگ ایران را ترک می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش "ورزش‌سه"، رامین رضائیان در کنار پیام نیازمند دو بازیکنی بودند که پس از پیروزی سپاهان مقابل مس کرمان در ورزشگاه باهنر کرمان با وجود ازدحامی که مقابل اتوبوس سپاهانی‌ها بود، مقابل خبرنگاران ایستادند و به سوالات آنها پاسخ دادند. صحبت‌های هر دو مهره کلیدی سپاهان در این فصل بوی جدایی می‌داد، اما در این میان موضوع رامین رضائیان بحث برانگیز است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سپاهانی‌ها از ابتدای فصل هم می‌دانستند که پیام نیازمند با قراردادی قرضی از پورتیموننس به اردوی تیم ملحق شده و با پایان فصل راه جدایی در پیش خواهد گرفت، اما درباره رضائیان موضوع متفاوت است و این بازیکن در ابتدای فصل با عقد قراردادی دو ساله به اردوی طلایی‌پوشان اصفهانی اضافه شد.
با این حال رامین رضائیان وقتی ابهامات را درباره ادامه حضورش در سپاهان زیاد کرد که در مصاحبه خود پس از پیروزی برابر مس کرمان، ضمن تبریک به پرسپولیس و نپذیرفتن این نکته که به این تیم در مسیر قهرمانی کمک شده، عدم قهرمانی تیمش را به خاطر غفلت مقابل ملوان عنوان کرد و اینطور درباره سپاهان صحبت کرد: « تیم باید بداند نقطه ضعف‌هایش چیست. به امید خدا بروند برای سال بعد یک تیم قوی، آنطوری که می‌خواهند شکل بدهند، تا قهرمان بشوند. نمی‌شود که شما سه چهار سال مدام لحظات حساس کم بیاورید!.»

پیام آذری

همان خبرنگار پس از این صحبت‌های رامین رضائیان بار دیگر این سوال را مطرح کرد که آیا در سپاهان می‌ماند یا خیر، که او گفت:« نمی‌‍دانم چه اتفاقی رخ می‌دهد. من در فوتبالم یاد گرفته‌ام روزی که فصل فوتبالی آغاز می‌شود، با جان و دل برای تیمی که عضو آن هستم بازی کنم. امسال یکی از سال‌هایی بود که خیلی تمرکز کردم و خیلی سختی کشیدم. دوست داشتم با تمام وجودم برای این تیم بازی کنم تا شرمنده آنها نشوم. اگر بدی‌ای یا چیزی از من دیدند، من را ببخشند.»

پیام آذری

همانطور که در جریان جزئیات این مصاحبه مهم قرار گرفتید که در روز پایانی مسابقات لیگ برتر به دلیل قهرمانی پرسپولیس خیلی به چشم نیامد، رامین رضائیان به صورت تلویحی از هواداران سپاهان و این تیم حداحافظی کرد. اما موضوع وقتی جالب می‌شود که بدانیم مدافع راست ملی پوش سپاهان در ابتدای فصل با قراردادی دو ساله به اردوی طلایی‌پوشان اضافه شد و اگرچه پس از دیدار برابر مس کرمان از سه سوال متوالی درباره آینده‌اش با پاسخ‌های مبهم گذر کرد، اما به احتمال فراوان بندی در قرارداد او گنجانده شده که اجازه جدایی را برای رضائیان فراهم کرده، تا او اینچنین با وجود قرارداد دوساله با هواداران سپاهان خداحافظی کند.
این روزها مربیان و بازیکنان پس از یک فصل فشرده که در خلال آن جام جهانی هم قطر برگزار شد، در حال استراحت هستند، اما بی‌شک سرنوشت و آینده رامین رضائیان یکی از مهم‌ترین اخبار فوتبال ایران خواهد بود و باشگاه سپاهان هم به یکی از ستاره‌های فصل به راحتی اجازه جدایی نخواهد دید. باید منتظر ماند و دید این حرف‌های رامین رضائیان در ادامه چه واکنشی از سوی باشگاه و خود این بازیکن را به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/572647/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاموشی ها در تابستان بیشتر می شود؟

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودرو‌ها در محمودآباد

گفتمان دولت رئیسی گفتمان مردم بود

رهبر انقلاب: کارگر؛ سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال

شیرین‌ترین بهار تبریز، 10 سال پس از تلخ‌ترین اردیبهشت؛ تراکتور و خاطره‌ای که فراموش شد

لزوم احیای ظرفیت‌های مغفول‌مانده مهارتی در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی فوت دانش آموز ارومیه را تسلیت گفت

بارش‌ رگباری پرقدرت در راه کشور / این استان ها آماده طوفان شدید باشند

«مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

پیاز 20 هزار تومان، سهم کشاورز هزار تومان!

پیشرفت 35 درصدی شبکه فاضلاب آذرشهر در طول 17 سال قابل توجیه نیست

قیمت شبکه Pyth پس از ترک مقاومت یک ماهه به 0.21 دلار رسید

تلاش مدیریت شهری برای احیای تاریخ و هویت تبریز با مرمت اماکن تاریخی

هیچکس از تراکتور جدا نمی‌شود؛ عارف آقاسی و علیرضا بیرانوند در تبریز ماندنی‌اند

رویترز: هئیت‌های چینی و آمریکائی محل مذاکرات تجاری را ترک کردند

ورود توده‌های گردوخاک از عراق از دوشنبه

با این ترفند ظرف هات رو برق بنداز

رمان تقریظی، پرفروش‌ترین کتاب انتشارات انقلاب اسلامی شد

قانون سخت و زیان آور بودن مشاغل نیاز به اصلاح دارد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

پیام تبریک مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران

کلنگ‌زنی 2 مدرسه در منطقه مهربان آذربایجان شرقی

ظرفیت بالای شهرستان مرند برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی، هنری و گردشگری

دستگیری کلاهبردار 270 میلیاردی در آذرشهر

مشکل چندین ساله تعاونی مسکن فرهنگیان سردشت حل شد

جشن قهرمانی تیم تراکتور در دانشگاه تبریز

دستگیری زن کلاهبردار 270 میلیارد ریالی در آذرشهر

پیام وزیر فرهنگ به جایزه سرو ایرانی

پایان نمایش قدرت در خیابان‌های تبریز؛ متهمان درگیری‌های مسلحانه بازداشت شدند

بهره برداری از8دستگاه ماشین آلات دهیاری‌ شهرستان هشترود

نظر آیت الله خامنه ای درباره تغییر «نذر»

معدوم سازی بیش از چهارتن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

آیت الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود

دانش‌آموزان یک مدرسه در ارومیه 3 زندانی را آزاد کردند

9 نکته مهم برای اینکه وقت کم نیاورید

ناترازی برق در تابستان بیشتر می‌شود

کارگاه تخصصی صوت و لحن قرآن برای نخستین بار در اسلام‌آباد آغاز شد

دانش آموزان یک مدرسه در ارومیه 3 زندانی را آزاد کردند

برپایی باشگاه «نفس های تازه شهر» ‌ در مناطق 22 گانه

ساخت 2 کلاس درس توسط مدیر مدرسه ای در ماکو

دستگاهی که اعتبارات سال 1404 را جذب نکند ترک فعل کرده است

بمب‌افکن‌های آمریکایی «دیگو گارسیا» را ترک کردند؟

بایدن: من در شکست هریس مسئولم

آینده هر جامعه‌ای از دل آموزش و پرورش شکل می‌گیرد

بلافاصله بعد از بازی با هوادار، کارتال ایران را ترک می‌کند

مرگ اعضای یک خانواده با انفجار کپسول گاز در مراغه

رازهای تاریک گالوم؛ فیلم جدید ارباب حلقه‌ها چه قصه‌ای روایت می‌کند؟

درخشش سه‌گانه‌کاران ترای‌اتلون آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری

ارائه 799 مقاله در دومین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در پزشکی