پیام آذری

آخرين مطالب

افزایش 120 درصدی قیمت ماهی کنسروی اقتصادی

افزایش 120 درصدی قیمت ماهی کنسروی
  بزرگنمايي:

پیام آذری -  مسعود بختیاری با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار در دی 1400 کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی را مشمول قیمت‌گذاری دستوری کرد، گفت: تعداد تولیدکنندگان و برندهای این دو محصول در کشور قابل توجه است و در کالاهایی که انحصار وجود ندارد قیمت گذاری دستوری اقدامی نادرست است.
وی با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند قیمت مواد اولیه تولید را کنترل کند، گفت: ستاد تنظیم بازار 6 ماه پیش با قیمت 39 هزار تومان برای کنسرو ماهی موافقت کرد و در آن زمان قیمت هر کیلو گرم ماهی تن 52 هزار تومان بود و با این نرخ قیمت هر دانه کنسرو 39 هزار تومان منطقی به نظر می‌رسد بود؛ اما در حال حاضر قیمت هر کیلو ماهی تن به بالای 120 هزار تومان رسیده است یعنی بیش از 120 درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است و در این شرایط امکان فروش کنسرو ماهی دانه‌ای 39 هزار تومان وجود ندارد چرا که بیش از 70 درصد نرخ نهایی کنسرو را قیمت ماهی تعیین می‌کند.
 
رئیس سندیکایی صنایع کنسرو با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار هیچ تصمیمی برای تغییر نرخ تن ماهی ندارد، گفت: تولیدکنندگان تن ماهی مدت زمان طولانی تولید را متوقف کردند؛ چراکه تولید مقرون به صرفه نبود و تولیدکنندگان از اواخر اسفند تا پایین ماه رمضان با چالش‌های جدی مواجه شده بودند زیرا معاون اول رییس جمهور دستور داده بود که تا پایان ماه رمضان نباید قیمت‌ها افزایش پیدا کند و از آنجایی که مواد اولیه با نرخ مناسب در دسترس تولیدکنندگان قرار نمی‌گرفت آنها تولید را متوقف کردند.
بختیاری با اشاره به کمیاب شدن کنسرو ماهی 180 گرمی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بیان کرد: تن ماهی 180 گرمی مشمول قیمت‌گذاری دستوری می‌شود از این‌رو تولید متوقف و کمبود کالا در سطح عرضه به چشم می‌خورد وتولیدکنندگان بر تولید کنسروهای طعم‌دار مانند شویددار و فلفلی و 120 و 150 گرمی متمرکز شدند؛ فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای نیز به سندیکا اعلام کردند که کمبود عرضه کاملا مشهود است.
به گفته این فعال اقتصادی؛ ستاد تنظیم بازار هیچگونه توجه و تعهدی نسبت به تولید و صنعت کشور ندارد؛ و تولیدکنندگان در نظر دارند که از این ستاد به دیوان عدالت اداری شکایت کنند چراکه این ستاد خسارت جبران ناپذیری به صنعت وارد کرده است.
وی با بیان اینکه هیچ وزیری در برابر رئیس ستاد تنظیم بازار از خود اختیاری ندارد، تاکید کرد: به نظر می‌رسد این ستاد مجال و فرصتی برای رسیدگی به مشکلات صنعت ندارند؛ متاسفانه برخی تصمیمات در سطح کلان باعث شده است که تولیدکنندگان مجرم شناخته شوند چرا که همه راه‌ها را می‌بندند و اگر کسی یکی از قواعد را زیر پا بگذارد با تعزیر مواجه خواهد شد که این شیوه درست نیست.
 

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/572722/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاهم‌نامه انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن بین پتروشیمی تبریز و بوشهر منعقد شد

خاموشی ها در تابستان بیشتر می شود؟

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودروها در محمودآباد

دستگیری عاملان قمه‌کشی و تخریب خودرو‌ها در محمودآباد

گفتمان دولت رئیسی گفتمان مردم بود

رهبر انقلاب: کارگر؛ سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال

شیرین‌ترین بهار تبریز، 10 سال پس از تلخ‌ترین اردیبهشت؛ تراکتور و خاطره‌ای که فراموش شد

لزوم احیای ظرفیت‌های مغفول‌مانده مهارتی در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی فوت دانش آموز ارومیه را تسلیت گفت

بارش‌ رگباری پرقدرت در راه کشور / این استان ها آماده طوفان شدید باشند

«مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

پیاز 20 هزار تومان، سهم کشاورز هزار تومان!

پیشرفت 35 درصدی شبکه فاضلاب آذرشهر در طول 17 سال قابل توجیه نیست

قیمت شبکه Pyth پس از ترک مقاومت یک ماهه به 0.21 دلار رسید

تلاش مدیریت شهری برای احیای تاریخ و هویت تبریز با مرمت اماکن تاریخی

هیچکس از تراکتور جدا نمی‌شود؛ عارف آقاسی و علیرضا بیرانوند در تبریز ماندنی‌اند

رویترز: هئیت‌های چینی و آمریکائی محل مذاکرات تجاری را ترک کردند

ورود توده‌های گردوخاک از عراق از دوشنبه

با این ترفند ظرف هات رو برق بنداز

رمان تقریظی، پرفروش‌ترین کتاب انتشارات انقلاب اسلامی شد

قانون سخت و زیان آور بودن مشاغل نیاز به اصلاح دارد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

پیام تبریک مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران

کلنگ‌زنی 2 مدرسه در منطقه مهربان آذربایجان شرقی

ظرفیت بالای شهرستان مرند برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی، هنری و گردشگری

دستگیری کلاهبردار 270 میلیاردی در آذرشهر

مشکل چندین ساله تعاونی مسکن فرهنگیان سردشت حل شد

جشن قهرمانی تیم تراکتور در دانشگاه تبریز

دستگیری زن کلاهبردار 270 میلیارد ریالی در آذرشهر

پیام وزیر فرهنگ به جایزه سرو ایرانی

پایان نمایش قدرت در خیابان‌های تبریز؛ متهمان درگیری‌های مسلحانه بازداشت شدند

بهره برداری از8دستگاه ماشین آلات دهیاری‌ شهرستان هشترود

نظر آیت الله خامنه ای درباره تغییر «نذر»

معدوم سازی بیش از چهارتن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

آیت الله خامنه‌ای: تأمین ایمنی کارگران باید به صورت جدی پیگیری و اجرا شود

دانش‌آموزان یک مدرسه در ارومیه 3 زندانی را آزاد کردند

9 نکته مهم برای اینکه وقت کم نیاورید

ناترازی برق در تابستان بیشتر می‌شود

کارگاه تخصصی صوت و لحن قرآن برای نخستین بار در اسلام‌آباد آغاز شد

دانش آموزان یک مدرسه در ارومیه 3 زندانی را آزاد کردند

برپایی باشگاه «نفس های تازه شهر» ‌ در مناطق 22 گانه

ساخت 2 کلاس درس توسط مدیر مدرسه ای در ماکو

دستگاهی که اعتبارات سال 1404 را جذب نکند ترک فعل کرده است

بمب‌افکن‌های آمریکایی «دیگو گارسیا» را ترک کردند؟

بایدن: من در شکست هریس مسئولم

آینده هر جامعه‌ای از دل آموزش و پرورش شکل می‌گیرد

بلافاصله بعد از بازی با هوادار، کارتال ایران را ترک می‌کند

مرگ اعضای یک خانواده با انفجار کپسول گاز در مراغه

رازهای تاریک گالوم؛ فیلم جدید ارباب حلقه‌ها چه قصه‌ای روایت می‌کند؟

درخشش سه‌گانه‌کاران ترای‌اتلون آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری