پیام آذری

آخرين مطالب

نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان لرستان/ گزارش عملکرد دستگاه‌های مختلف در خدمات‌رسانی به ایثارگران ارائه می‌شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز سه‌شنبه 2 خرداد ماه در ادامه سفر استانی به لرستان در نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت این استان آخرین وضعیت مسائل ایثارگران و راهکارهای حل مشکلات این عزیزان را تشریح کرد.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه بار دیگر افتخار یافته به خدمت مردم غیور و دلاور استان لرستان برسد، گفت: اینجا سرزمین مردمی است که جهاد و شهادت در خون آنان آمیخته شده و قوم لر ایستادگی، پایمردی و دلاوری را در خود دارند، تاریخ هم گواه بر این است که مردم این استان در ایام پیروزی انقلاب و دفاع مقدس هم سرآمد دلاورمردان جبهه و جنگ بودند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه هنوز هم در عرصه‌های مختلف شاهد دلاوری‌های اهالی استان لرستان هستیم، تأکید کرد: امروز هم در بین مرزبانان و شهدای امنیت کشور نقش جوانان استان لرستان پررنگ است و این فرهنگ دینی و ایرانی جای قدردانی دارد که فرزندان خود را این‌گونه پرورش داده و به ملت ایران هدیه کرده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اقدامات استاندار لرستان که بیشترین توجه را به فرهنگ ایثار و شهادت دارد، تصریح کرد: همراهی شما ستودنی است، البته شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور توسط ریاست محترم جمهور اداره می‌شود و گزارش عملکرد استانداران خدمت ایشان ارائه می‌شود که یکی از ممتازترین استان‌ها در این زمینه لرستان است که علی‌رغم مشکلاتی که در این استان انباشته شده، عملکرد خوبی داشته است.
وی با بیان اینکه موضوع مسکن و اشتغال در این استان بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: در دوره دوم سفرهای استانی که بخش مهم آن پیگیری مصوبات سفر قبلی است، مسائل را بررسی می‌کنیم و خوشبختانه استان لرستان از استان‌های پیشتاز هم در تعداد جلسات و هم تعداد مصوبات است که البته تکرار مصوبات نتیجه‌ای ندارد بلکه باید پیگیری‌ها در راستای انجام آن باشد.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه از بُعد فعالیت‌های فرهنگی ترویجی نیز اقدامات خوبی در استان لرستان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز ایثار و شهادت که متشکل از نخبگان و دانشگاهیان ایثارگر است و با کمک دانشگاه‌های استان در بنیاد تشکیل شده، کار بسیار ارزشمندی است و همچنین تعداد کنگره‌هایی که توسط بنیاد یا مردم در این استان برگزار شده نیز قابل توجه است و استان لرستان در این رابطه پیشتاز بوده و در حوزه ترویجی اقدامات ارزنده و خوبی شروع شده است.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: در ارزیابی‌هایی که متناسب با فعالیت در راستای خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری صورت گرفته، 10 دستگاه در این استان احساس وظیفه کرده و همکاری خوبی داشتند، اما بقیه دستگاه‌ها عملکرد مناسبی نداشته‌اند و طبق ماده 74 قانون جامع ایثارگران موظف هستیم سالانه گزارش جامعی به مقام معظم رهبری و سه قوه از عملکرد دستگاه‌ها در اجرای قوانین مختص ایثارگران ارائه دهیم که امسال این گزارش با جزئیات ارائه می‌شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستگاه‌ها خواست یک رصدخانه در خصوص اقدامات دستگاه‌ها برای ایثارگران منصوب کنند و تأکید کرد: در این راستا جایگاه مشاوران ایثارگران در دستگاه‌ها نیز ارتقا یافته و یکی از اقدامات آنان همین مسئولیت است که شورای ترویج هر استان نیز باید گزارش عملکرد 6 ماهه‌ای به دبیرخانه مرکز ارسال کنند.
وی با اشاره به گزارش آماری از وضعیت ایثارگران استان لرستان گفت: تعداد ایثارگران متقاضی شغل در لرستان نه تنها کاهش نیافته بلکه 7 درصد افزایش داشته است که امیدواریم با همت جدی این رقم کاهش یابد و در حوزه استخدام‌ها نیز افزایش کمتر از 2 درصد را داشتیم که توقع داریم سهمیه 30 درصدی که مختص ایثارگران عزیز است رعایت شود.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: از رقم 4 هزار و 199 مجوز صادر شده در این استان 2 هزار و 204 نفر تبدیل وضعیت شدند و بقیه باقی مانده که باید این حق قانونی به‌موقع به ذیحق داده شود.
وی در خصوص تسهیلات خوداشتغالی نیز تصریح کرد: از سال گذشته این موضوع جزئی از اعتبارات استانی شد و بر اساس بخشنامه دولت 10 درصد از این اعتبارات متعلق به ایثارگران عزیز است که اعتبار مصوب 171 میلیارد تومان بوده و در استان لرستان عملکرد قابل قبولی نداشته و در حوزه خوداشتغالی نیز اقدام جدی صورت نگرفته که خواهشمندیم هرچه زودتر صورت گیرد.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: در حوزه مسکن در استان لرستان 1455 خانوار فاقد مسکن و در اولویت اول هستند و در اولویت دوم یعنی کسانی که یک دوره وام دریافت کرده اما هنوز فاقد خانه هستند حدود 5 هزار و 800 خانوار قرار دارند و در حوزه زمین بر اساس تفاهم‌نامه‌ و طرح جهش ملی مسکن اقداماتی صورت گرفته است. سیاست بنیاد در کل کشور این است که به سمت تجمیع حرکت کنیم و در این راستا تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن منعقد شده تا 70 هزار مسکن در کل کشور برای ایثارگران ساخته شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان تأکید کرد: در استان لرستان 569 گلزار مطهر شهدا شامل 6 هزار و 433 مزار قرار دارد و از این تعداد 468 گلزار ساماندهی شده و ساماندهی سایر گلزارها نیز باید با استفاده از اعتبارات سفر استانی رئیس جمهور انجام شود.
معاون رئیس جمهور در پایان بر ضرورت همکاری بیشتر مرکز درمانی استان و همچنین تکمیل پروژه‌های عمرانی از جمله مجتمع فرهنگی، ورزشی، اقامتی و توانبخشی ایثار برای خدمات‌رسانی به ایثارگران تأکید کرد.
استاندار لرستان نیز در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت گفت: در این ایام که قرار داریم مصادف است با سالگرد شهادت حدود 300 شهید حاج عمران که مایه افتخار لرستانی‎های عزیز است و برای نسل ما این‌گونه تداعی شده که حاج عمران بخشی از خاک لرستان است، در حالی که این استان مساحت زیادی ندارد، اما به شهادت رسیدن این تعداد از همشهریان ما هیچگاه از خاطرمان بیرون نخواهد رفت.
فرهاد زیویار با اشاره به اینکه نسل قبلی کار خودش را به خوبی انجام داد و ما هم که هم‌نسل‌های آنان بودیم باید با عمل به هدف‌گذاری‌های آن عزیزان که جانشان را برای این کشور فدا کردند، از شهدا الگو گرفته و متوجه این مأموریت باشیم و کارنامه خوبی ارائه کنیم، تصریح کرد: باید ببینیم نسل فعلی و نسل‌های آینده چه تکلیفی در این راستا دارند که در سازوکارهایی همچون شورای ترویج و کنگره شهدا مشخص می‌شود، به این جهت که باید ادای دین و حقی که بر گردن ما دارند را ادا کنیم، زیرا در مقطعی حساس که ارزش‌های کشور تهدید شد این مردان مقاوم به پا خاستند.
استاندار لرستان تأکید کرد: افتخار داریم در کنگره شهدای استان لرستان در سال جاری برنامه‌ریزی‌هایی داشته باشیم و در این راستا ملاقاتی نیز با رهبر معظم انقلاب ترتیب داده‌ایم، در این رابطه وضعیت استان لرستان خوب است اما باید دل و روح و جانمان را هم با آن همراه کنیم و کارمان را صرفاً به صورت اداری انجام ندهیم تا شرمنده بزرگوارانی که این روز مصادف با شهادتشان است و همچنین 6 هزار و 550 شهید استان نشویم.
حجت‌الاسلام هبت‌اله هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان نیز در این نشست، گفت: 90 درصد از اقدامات لازم برای برگزاری کنگره 6551 شهید لرستان انجام شده است و تاکنون پنج پیش اجلاسیه این کنگره برگزار شده است و امیدواریم این کنگره شهریور یا مهر ماه سال جاری برگزار شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/573263/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فردا؛ اعلام زمان تحویل خودروهای داخلی و مونتاژی

متقاصیان خرید خودرو بخوانند/ زمان آزاد شدن حساب وکالتی متقاضیان خودرو در سامانه یکپارچه مشخص شد

بایکوت خودرو در بهارستان

دستور شورای رقابت برای توقف فروش خودرو در بورس + جزییات

نتایج نوبت دهی خودروها مشخص شد؛ برداشت وجه از صبح فردا

دولت با گران کردن خودرو باز هم دستش را توی جیب مردم کرد

خبر جدید برای متقاضیان خرید خودرو/ نتایج اولویت‌بندی تحویل خودروهای فروش یکپارچه اعلام شد

تعرفه‌های نجومی برای خودروی وارداتی/ به فاصله چند متر خودروی 10 هزار دلاری 27 هزار دلار می‌شود

شرط پلاک فعال برای خرید خودرو در سامانه یکپارچه برای چه کسانی لغو شد؟

علت عدم تخصیص خودرو به برخی متقاضیان/ نتایج خودروهای فرسوده این هفته اعلام می‌شود

قیمت باورنکردنی خودرو در افغانستان/ سانتافه 1.7 میلیارد تومان!

رشیدی کوچی: در کجای دنیا 171 درصد، عوارض خودرو گرفته می‌شود؟ / دولت اگر می‌خواهد قیمت خودرو ارزان نشود، به طور رسمی اعلام کند

لایحه واردات خودروی کارکرده زیر پنج سال ساخت تصویب شد

یک پیش‌بینی عجیب از بازار خودرو/ قرعه‌کشی خودروها تمام شد؛ حالا امکان افزایش قیمت‌ها وجود دارد

کاهش قیمت خودرو سراب بود/ وزارت صمت و خودروسازها برای گران کردن توافق کردند؛شورای رقابت را سر کار گذاشتند

نتایج نوبت‌بندی خودروهای فرسوده مشخص شد

سرکیسه کردن مردم با نحوه عرضه خودرو/ وزارت صمت به مدیر فروش شرکت‌های خودروساز تبدیل شده است

معجون قیمت‌گذاری دستوری در خودرو

بازندگان بازار‌خودرو

حقوق ورودی خودروهای سواری اعلام شد

ایران خودرو،سایپا و پارس خودرو؛ فقط یک قدم تا ورشکستگی کامل

اخطار شورای رقابت به خودروسازان برای تغییر قیمت‌ها

احیای پروژه احمدی‌نژاد در ونزوئلا؛ ازسرگیری تولید خودرو توسط دولت رئیسی!

کلاف سردرگم صنعت خودرو

ابطال ممنوعیت واردات خودرو بالای 40 هزار دلار

کیفیت؛ حلقه گمشده صنعت خودروسازی کشور

شورای رقابت، نسخه اقتصاد اسلامی برای صنعت خودرو پیچیده است؟

خرداد تمام شد و خبری از تحویل خودروهای وارداتی نشد/ وزارت صمت نمی‌خواهد پاسخگو باشد؟

قیمت شیشه خودرو هم میلیونی شد

دومینوی رانت خودروهای ممنوعه؟

ایران‌خودرو چگونه مجبور شد پول مشتریان را پس دهد؟

ضرر خودروسازان، نارضایتی خریداران

وزیر صنعت: در حوزه خودرو، مردم از شرایط موجود ناراضی هستند

زیر پوست وارادات خودروی کارکرده با ارز خودتون!

شرایط جدید گمرک برای ورود موقت خودروی سواری به کشور/ تصویب آیین‌نامه واردات کامیون کارکرده

معاوضه نیسان آبی با گوشت قرمز در آفریقا!

بازگشایی سامانه یکپارچه خودرو برای 3 درصد از باقی ماندگان مرحله دوم در شهریور ماه

ضوابط خرید خودرو توسط دستگاه های اجرایی اصلاح شد/ ممنوعیت خرید هرگونه خودرو سواری خارجی توسط ادارات

شرایط جدید واردات خودرو اعلام شد

هفت مهمان خارجی بازار خودرو

شورای رقابت علیرغم دستور رئیسی از مصوبه خود عقب‌نشینی نکرد

چه کسی مسئول قانونی قیمت گذاری خودرو است‌؟/ با تکیه بر آرزوها، نمی‌توان کشور را سر و سامان داد

نمایش مسخره ای به نام واردات خودرو؛ وعده 200 هزار خودرو به مردم ایران دادند و تنها 280 دستگاه وارد کردند!

«نه» شورای رقابت به فرمان رئیسی

ماجرای استعفای اعضای شورای رقابت بعد از دستور رئیسی چیست؟

صنعت خودرو در چنگ دولت

شورای رقابت به جای حمایت از منافع مردم،‌ از گران‌فروشی مونتاژکاران دفاع کرد

توپ واردات خودروهای کارکرده در زمین دولت

رئیس سازمان استاندارد: محموله خودروهای وارداتی را متوقف نکرده‌ایم

خبر مهم برای متقاضیان جایگزینی خودروهای فرسوده