پیام آذری

آخرين مطالب

پیام قاضی‌زاده هاشمی در سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد/آرزومندان شهادت امام شهیدان را شناخته‌اند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی سالروز رحلت امام فرزانه و پاک نهاد، حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت و یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای گرانقدر قیام 15 خرداد را گرامی داشت.

به گزارش «ایثار»، متن پیام دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی به شرح زیر است:
« شناسایی امام برای نسل جوان از این جهت اهمّیّت دارد که به آنها کمک می‌کند برای اداره‌ی بهینه‌ی آینده‌ی کشور؛ امام، فقط امامِ دیروز نیست؛ امامِ امروز هم هست، امامِ فردا هم هست» مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)
چهاردهم خردادماه سالروز عروج «آموزگار بزرگ شهادت» و پیام‌آور پیروزی حقانیت، حضرت امام خمینی (ره) است که با به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در بهمن 1357 روح امیدواری را بر کالبد ملتی دمید که رنج و جور 2500 ساله بر دل داشتند .
امروز در چهاردهم خردادماه یاد رهبری را گرامی می‌داریم که امام و مراد شهیدان بودند و عشق به امام خمینی (ره) در وصیت نامه‌هایشان موج می‌زد؛ شهیدان جان بر کفی که در خط مقدم جبهه و گاه در لحظه شهادت بانگ «یاحسین (ع)» سر می‌دادند و بر «ادامه دادن راه امام (ره)» و تنها نگذاشتن ایشان که «امید و رهبر مستضعفان» بودند، تأکید داشتند .
نهضت امام خمینی (ره) آغازگر مکتبی الهی با ارزش‌های والای اسلامی و انسانی بود و در این مکتب مردان و زنان تاریخ‌سازی تربیت یافتند که مردم دنیا هنوز در بُهت رشادتشان مانده‌اند. آن روز که قیام خونین 15 خرداد 1342 به وقوع پیوست و چه انسان‌های وارسته‌ای مظلومانه به شهادت رسیدند، یا آن دم که نوجوانان و جوانان پای آرمان‌هایشان با حضرت امام (ره) ایستادند و پدران و مادرانشان با کفن گلگون با جگرگوشه‌شان وداع کردند، به یقین عشق به امام خمینی (ره) و حقانیت مکتب ایشان قلبشان را آرام می‌نمود .
اگر امروز نیز دلیرمردانی از کشور، مدافع امنیت، حرم، سلامت و... می‌شوند و آرزوی شهادت دارند، با تمام جان امام شهیدان را شناخته‌اند و پا در این مسیر گذاشته‌اند. امام خمینی (ره) بزرگمرد تاریخ معاصر و رهبر بزرگ‌ترین انقلاب مردمی قرن بودند که با انتشار خبر رحلتشان در چهاردهم خرداد ماه 1368 دل مردم ایران و مظلومان دنیا را لرزاند. حضور میلیون‌ها نفر در تشییع باشکوه پیکر مطهر ایشان، نقشه‌های دشمنان برای نفوذ در بین مردم ایران و ایجاد گسست بین ملت و مسئولان را بر هم ریخت و امام خمینی (ره) با رجعت ملکوتی‌شان نقش روشنگری و بیداری به معنای واقعی کلمه را ایفا کرد و «با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار» به سوی جایگاه ابدی سفر کرد .
اینجانب سالروز رحلت امام فرزانه و پاک نهاد، حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت می‌گویم و یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای گرانقدر قیام 15 خرداد که نقطه عطف مبارزات ملت شریف ایران در برابر طاغوتیان بودند را گرامی می‌دارم و به روان پاک امام شهیدان و همه شهدای انقلاب و آزادگی درود می‌فرستم.
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/575294/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود