پیام آذری

آخرين مطالب

تلاش برای رفع مشکل سوخت صیادان و کلوپداران کیش منطقه آزاد کیش

تلاش برای رفع مشکل سوخت صیادان و کلوپداران کیش
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش از مساعدت و همکاری مسوولان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و شیلات هرمزگان در جهت رفع مشکل سوخت شناورهای صیادی و گردشگری کیش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست تخصصی رفع مشکل تامین سوخت قایق ها و شناورهای صیادی و گردشگری صبح چهارشنبه 14 تیر 1402 در سالن خوارزمی مرکز همایش های بین الملل کیش با حضور مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و مقامات استانی¬ شیلات و حوزه های ذیربط در تامین سوخت و ثبت شناور برگزار شد.
سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با توجه به لزوم تامین سوخت شناورهای صیادی و گردشگری و دغدغه مسوولان استانی در خصوص جلوگیری از قاچاق سوخت، این نشست در پی رایزنی و جلسات متناوب با استاندار استان هرمزگان، برگزار و نتایج مثبت حاصل از تصمیمات آن به رفع مشکل سوخت و موانع ثبت شناورها و ساماندهی قایق ها و شناورهای صیادی کمک خواهد کرد.
وی تاکیدکرد: در این نشست مشکلات سوخت و ساماندهی شناورهای صیادی و تفریحی با حضور احمد سالاری فر مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان و مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان و برخی از اعضاء تعاونی های صیادی و جامعه کلوپداران کیش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است 74 قایق بنزینی، 6 قایق دیزلی و 52 لنج دارای مجوز مشغول به صید آبزیان در جزیره کیش هستند.
سعید پورزادی در ادامه خاطر نشان کرد: در این نشست موانع و تسهیل ثبت شناورهای تفریحی با بهزاد حاتمی رییس اداره بازرسی و ثبت شناورهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان بررسی و مقرر شد مالکان شناورهای تفریحی نسبت به ثبت شناور خود اقدام کنند تا به نوبه آن مشکل سوخت آنان رفع شود.
گفتنی است 250 فروند شناور تفریحی در جزیره کیش وجود دارد که از این تعداد فقط43 فروند به ثبت رسیده اند.
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان توسعه جایگاه های سوخت در بخش مارینا و دریایی را از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این نشست عنوان کرد و افزود: مقرر شد شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان مجوزات جایگاه های سوخت را بر اساس درخواست سازمان منطقه آزاد کیش یا متقاضیان سرمایه گذاری در این حوزه صادر کند.
وی با اشاره به تقاهم نامه منعقدشده با سازمان بنادر و دریانوردی، از تجهیز انبار مقابله با آلودگی نفتی در کیش به ارزش 15 میلیارد تومان از سوی سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد و افزود: این انبار توسط سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار سازمان مذکور قرار گرفته است و در آینده نزدیک نیروی انسانی متخصص و تجهیزات شناوری به این مجموعه اضافه و دغدغه آلودگی محیط زیست در جزیره کیش رفع می شود.
سعید پورزادی با بیان این که از سوی سازمان شیلات، جزیره کیش به عنوان پایلوت ماهیگیری با قلاب معرفی شده است؛ افزود: تشدید حفاظت دریایی در بحث تورریزی و صید غیرمجاز از سوی شیلات هرمزگان، توجه به آلودگی های زیست محیطی سواحل و مقابله با لکه های نفتی با استقرار کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی و ضابطه زدایی و تسهیل فرایندها در حوزه معیشتی صیادان و کلوپداران از سوی سازمان منطقه آزاد کیش از جمله مواردی بود که در این نشست طرفین بر انجام آن تاکید کردند.
گفتنی است مقرر شد به منظور اجرایی شدن تصمیمات این نشسست، جلساتی در قالب کارگروه تخصصی امروز به تفکیک در حوزه های تخصصی ثبت شناورهای دریایی و سوخت برگزار شود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/585249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هنرستان‌ها نه‌تنها پایگاه‌های پرورش مهارت و خلاقیت هستند، بلکه سنگ‌بنای توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار در جامعه به شمار می‌آیند

تجلیل از دانش آموزان دختر به مناسبت دهه کرامت و روز دختر

شوک بیرانوند به تراکتور و هوادارانش؛ مذاکرات مستقیم با استقلال | دلیل اصلی خروج از تبریز

اعلام تأسیس کشور فلسطین توسط ترامپ زمینه‌ساز ادامه توافق ابراهیم است/تغییر مسیر منطقه از منازعه به همکاری، یک اجبار است، نه انتخاب

مرحله استانی جشنواره فرهنگی هنری "فردا" در اردبیل برگزار می شود.

کاهش 10 درصدی متوسط بارش در اردبیل

بازارهای صادراتی اردبیل از تنوع برخوردار است

رسانه عبری: برغم تمام فشارها مردم غزه حاضر به ترک آن نیستند

پروژه “شهرک های رفاه سالمندان” در کشور کلید خورد

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

سیمان اردبیل واحد نمونه کشوری

ببینید| مصرف عجیب برق هوش مصنوعی؛ ایران باید نگران باشد؟

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

تداوم روند نزولی قیمت آهن اسفنجی برای پنجمین هفته متوالی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا

سود 2 همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

انتخابات کانون مداحان اردبیل به صورت آنلاین برگزار شد

آزمون نهایی پایه دوازدهم در 83 حوزه امتحانی استان اردبیل برگزار می‌شود

تور جهانی تنیس؛ یزدانی تاریخ‌ساز شد

تسمه نقاله سیمی؛ مهمترین محصول "پسهند"/ افزایش سرمایه "پسهند" در راه است

کشف و جمع آوری 16 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

افتتاح درمانگاه و آزمایشگاه خیرساز جمعیت هلال‌احمر خوی

کم‌آبی، کشاورزی آذربایجان غربی را تهدید می‌کند

بروز آسیب‌های اجتماعی با ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهرها

تداوم عملیات جست‌وجوی فرد غرق‌شده در سد خداآفرین توسط نیروهای امدادی

راه اندازی نخستین کارخانه خط تولید قطعات بتنی در شهرستان پلدشت

آموزش‌وپرورش پیگیر حق دانش‌آموز فوت شده است

افتتاح اولین خانه محیط زیست استان در اشنویه

شناسایی 750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی

آذربایجان غربی از شمال تا جنوب تبدیل به کارگاه راه سازی می شود

برگزاری جلسه کارگروه ملی سازگاری با کم آبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه

پیام تسلیت استاندار آذربایجان‌غربی در پی درگذشت دانش‌آموز حادثه آتش‌سوزی

احداث 3200 کلاس درس در 4 سال در اردبیل

استان اردبیل منطقه ویژه کشاورزی نامگذاری شود

دانشجومعلمان رسالت تربیت نسل آینده را بر عهده دارند

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

رویای جشن قهرمانی تراکتور در تبریز نقش بر آب شد

احداث اولین باغ سازگار در شهرستان ورزقان

خدمات درمانی و دارویی رایگان توسط هلال احمر بناب

تبریز میزبان سومین سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

هواشناسی ایران / خیزش گرد و خاک در تهران و 15 استان کشور

لزوم ترویج فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دانش در بخش کشاورزی