پیام آذری

آخرين مطالب

اولین همایش ملی زن در صد سال اخیر در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد علمي

  بزرگنمايي:

پیام آذری- فخرالسادات نصیری، مشاور امور بانوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری 19 مهر در اولین همایش ملی زن در صد سال اخیر با بیان اینکه زنان باید همسری متعالی و مادری نمونه برای خانواده باشند، گفت: ما به عنوان یک زن باید توجه داشته باشیم که علاوه بر نقش همسری و مادری، نقش فرزندی خود برای پدر و مادر را نیز به نحو احسن ایفا نماییم.

وی با بیان اینکه زنان بعد از انقلاب از لحاظ کمی رشد قابل توجهی داشته اند، افزود: بدین صورت که امروز زنان شاغل در برابر مردان شاغل قابل مقایسه نیستند و به حالت برابری رسیده ایم.

مشاور امور بانوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه قبل از انقلاب 2.5 درصد اعضای هیات علمی و 13 درصد دانشجویان کشور را زنان و دختران تشکیل می دادند، اضافه کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این آمار افزایش یافته و ما شاهد حضور بیش از 35 درصدی زنان در عضویت هیات علمی دانشگاه ها، بیش از 61 درصدی حضور دانشجویان دختر و بیش از 45 درصدی زنان شاغل در دانشگاه ها هستیم که این آمارها نشان دهنده توسعه یافتگی ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه زنان شاغل و کنشگر نقش خود را به خوبی ایفا می نمایند، تصریح کرد: امروز باید رویکردها و نظریه های تربیتی را به روز کنیم و نسل های نوظهور امروزی را با توجه به شرایط روز تربیت کنیم.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه زنان همیشه در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و غیره فعال بوده اند، گفت: اسلام و نظام اسلامی ما نیز به نقش زنان در عرصه های مختلف جایگاه ویژه ای قائل شده است.

وی با بیان اینکه زن نقش مهمی در خانواده و تربیت فرزندان دارد، افزود: طبق قانون اساسی همه مردم اعم از مردان و زنان تحت حمایت قانون نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه از 399 عضو هیات علمی دانشگاه حدود 50 نفر از بانوان هستند، ادامه داد: همچنین از بیش از 400 کارمند دانشگاه محقق اردبیلی نیز، حدود 112 نفر را بانوان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه در فعالیت های دانشگاهی و جذب همکاران نیز هیچ تفاوتی میان زنان و مردان قائل نیستیم، تصریح کرد: نقش زنان در تولید نیز بسیار مهم است؛ برای مثال زنان عشایر در زندگی عشایری و تولید محصولات مختلف نقش مهمی دارند.

محمدرضا مصلح نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه قبل از انقلاب از زنان به صورت غیراصولی استفاده می شد، گفت: زن موجودی است که ائمه می توانند در عظمت این مخلوق حرف بزنند.

وی با بیان اینکه زنان از نظر تعداد نصف جامعه هستند ولی از نظر تاثیرگذاری کل جامعه محسوب می شوند، افزود: زنان ناموس و حافظ نظم ابدی هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه زن و مرد از یک عنصر و نور واحد خلق شده اند، اضافه کرد: تحقق شعار زن، زندگی و کرامت انسانی مهم بوده و زن در نقش مادری نقش آفریدگاری را ادا می کند.

افسانه جهانی مدیرکل امور بانوان استانداری اردبیل نیز با بیان اینکه زن از ابتدای آفرینش نقش آفرینی کرده است، گفت: اگر حمایت های حضرت خدیجه(س)، ولایت مداری حضرت فاطمه زهرا(س) و پاسداری از آرمان های عاشورا توسط حضرت زینب(س) و فعالیت زنان در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نبود، اکنون به مرحله فعلی نمی رسیدیم.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد جوانان و به ویژه زنان ما را به کارهای کم اهمیت و بی ارزش مشغول کند تا از پیشرفت و توسعه عقب بمانیم، افزود: امروز با افتخار اعلام می کنیم که دختران و زنان ما در عرصه های علمی و پژوهشی حضور دارند.

مرتضی ابراهیمی رئیس اولین همایش ملی زن در صد سال اخیر گفت: خداوند صفت مربی را به زن داده و سرنوشت سازترین مسئولیت در حیات خلقت بعد از جایگاه خالق بر عهده زنان قرار داده شده است.

وی با بیان اینکه بدترین ظلم و جنایات در طول تاریخ علیه زنان اتفاق افتاده است، افزود: اولین قدم ادیان به ویژه دین مبین اسلام برای نجات زنان از یغماگری بوده است.

رئیس اولین همایش ملی زن در صد سال اخیر با بیان اینکه امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی زن را در جایگاه اصلی خود قرار داد و به وی کرامت و عزت بخشید، ادامه داد: دین اسلام نیز زن را از اسارت و بردگی و تفکر انحرافی نجات داد.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه زنان در هشت سال دفاع مقدس نیز نقش ویژه ای در اعزام مردان به جبهه های حق علیه باطل داشته اند، ادامه داد: انتظار می رود بانوان به نقش و منزلت جایگاه خود وفادار باشند و امید می‌رود با برگزاری چنین همایش های علمی شاهد خروجی فرهنگی تاثیرگذاری باشیم.

مسروره مختاری دبیر علمی اولین همایش ملی زن در صد سال اخیر با بیان اینکه برای این همایش 159 مقاله ارسال شده که از این تعداد 102 مقاله از طرف بانوان بوده است که نهایتا 156 مقاله مورد پذیرش واقع شد، گفت: در حوزه حقوق زنان و خلاهای این حوزه دارای بیشترین تعداد مقالات بودیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/614275/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن

فصل برای جهانبخش تمام شد؛ کاپیتان تیم ملی در مسیر ترک هلند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز