دادوستد 285 میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - مدیر تالار بورس منطقه ای آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در هفته ای که گذشت، تعداد 48 میلیون و 604 هزار و 614 برگ اوراق اسناد خزانه اسلامی، سهم و حق تقدم از سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی به ارزش افزون بر 285 میلیارد و 727 میلیون ریال در تالار منطقهای بورس ارومیه مورد معامله قرار گرفت، که 42 درصد آن مربوط به خرید و بقیه آن فروش بوده است.
وحید جوادی ادامه داد: در طول هفته گذشته در تالار ارومیه 10 کارگزار از 11 ایستگاه معاملاتی، سهام و حق تقدم 88 شرکت را معامله کردند که نمایندگی شرکت کارگزاری توسعه سهند بیشترین ارزش ریالی معاملات منطقه را با 5/27 درصد به خود اختصاص داد و همچنین در این هفته اوراق اسناد خزانه اسلامی با 5/12 درصد ارزش کل معاملات در رده نخست معاملات تالار منطقهای ارومیه قرار داشته است.
این مقام بورس از افزایش شاخص کل بورس و کاهش شاخص کل فرا بورسی در تالار بورس استان نیز خبر داد و افزود: شاخص کل بازار بورس با 3 هزار و 831 واحد افزایش در مقایسه با هفته قبل به رقم 2 میلیون 23 هزار و 543 واحد و همچنین شاخص کل بازار فرابورس نیز با 223 واحد کاهش نسبت به هفته قبل، به رقم 25 هزار و 26 واحد رسید.
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/616632/