پیام آذری

آخرين مطالب

چه کسانی مجاز به ثبت‌نام در آزمون ارشد 1403 نیستند؟ ورزشی

چه کسانی مجاز به ثبت‌نام در آزمون ارشد 1403 نیستند؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری- با اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرفته شدگان دوره روزانه آزمون کارشناسی ارشدناپیوسته سال 1402 می توانند درآزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 ثبت نام و شرکت کنند. بر این اساس متقاضیان مذکور و نیز دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره‌های روزانه و غیرروزانه (شهریه پرداز) از قبیل دوره های نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، مجازی، مشترک دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران) می‌توانند بدون انصراف از تحصیل و در صورت داشتن سایر شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه راهنما، درآزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 ثبت نام و شرکت کنند. این متقاضیان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی باید انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته‌های گروه پزشکی متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد 1403، قبل از اقدام به ثبت نام باید توجه داشته باشند که از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت خود را مشخص و از نظر وزارت مذکور منعی برای ثبت نام و شرکت در آزمون و در صورت قبولی برای ادامه تحصیل نداشته باشند. در غیر این صورت عواقب مترتب بر آن به عهده شخص متقاضی خواهد بود.

فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های دبیری باید قبل از ثبت‌نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط وزارت آموزش و پرورش را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند تا به هنگام قبولی در دانشگاه ارائه کنند. بدیهی است در صورت قبولی باید مجدداً به وزارت آموزش و پرورش تعهد خدمت بسپارند.

متقاضیان شاغل در وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند.

ادامه تحصیل افرادی‌که دارای مدارک استخدامی، داخلی و یا با عنوان «معادل» هستند، ضمن رعایت بخشنامه منوط به تأیید دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و صرفا تأییدیه تحصیلی و یا قبولی در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل، مجوز ثبت نام در دانشگاه نیست.

دارندگان مدارک تحصیلی معادل لازم است حائز شرایط «آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل وغیررسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر» مصوبه جلسه 845 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بخشنامه ای که توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده است، باشند. بدیهی است آن دسته از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره 432 تاریخ سوم آذر 77 شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره های معادل) در دوره های معادل پذیرفته شده اند، در شمول این مصوبه قرار می گیرند.

همچنین براساس مصوبه جلسه 771 شورای عالی انقلاب فرهنگی، همة دارندگان مدرک معادل که طی سال های 1377 تا 1381 به دوره های مذکور راه یافته اند، حسب مورد از تسهیلات مصوب شماره 2/77633 برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می شوند.

فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های دبیری باید قبل از ثبت نام موافقت کتبی و بدون قید و شرط وزارت آموزش و پرورش را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند تا به هنگام قبولی در دانشگاه ارائه کنند. بدیهی است در صورت قبولی باید مجددا به وزارت آموزش و پرورش تعهد خدمت بسپارند.

همچنین پذیرفته شدگان دوره روزانه با توجه به تعهدات آموزش رایگان باید برابر طول مدت تحصیل مقطع کارشناسی ارشد، در موقع ثبت نام تعهد بسپارند تا در محلی که دولت در صورت نیاز تعیین می کند به خدمت اشتغال ورزند.

پذیرفته شدگان شاغل در وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی با توجه به تعهدات آموزش رایگان باید برابر طول مدت تحصیل مقطع کارشناس ارشد، در موقع ثبت نام به وزارتخانه، سازمان و یا نهاد دولتی مربوط تعهد خدمت بسپارند.

بهره‌مندان از مزایای صندوق های رفاه دانشجویان چنانچه قصد ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را داشته باشند، می توانند با سپردن تضمین کافی (به تشخیص صندوق های رفاه دانشجویان) به صندوق های مذکور، انجام تعهد خود را به بعد از خاتمه مقطع تحصیلی جدید موکول کنند.

چنانچه هر یک از فارغ التحصیلان پس از اشتغال و کسب درآمد نسبت به پرداخت اقساط وام خود اقدام نکرده باشند، مشمول تسهیلات موضوع این بند نخواهند شد و لازم است قبل از ثبتنام در مقطع تحصیلی جدید با صندوق های رفاه دانشجویان تسویه حساب کنند.

همزمان با آغاز ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 1403 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور 4 گروه از داوطلبان ذیل مجاز به ثبت نام در این آزمون نیستند و در صورت پذیرش نهایی امکان تحصیل برای آنها وجود ندارد.

1-  مشمولان غایب مجاز به ادامه تحصیل نیستند و در صورت شرکت در آزمون و قبولی در دانشگاه معافیت تحصیلی برای آنان صادر نگردیده و دانشگاهها مجاز به ثبتنام از آنان نیستند.

2-  دانشجویان اخراجی دانشگاه ها تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا دریافت معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

3- فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد، مجاز به تحصیل مجدد در این مقطع نیستند.

4- دانشجویان سال آخر و دانش آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته که از تاریخ 31 شهریور 86 به بعد فارغ التحصیل شده اند، در صورتی که معدل آنان کمتر از  12  باشد، حق ثبت نام و شرکت در این آزمون را ندارند.

طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، سنوات تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سه سال است.

همچنین دانشجویان مورد پذیرش در دانشگاهها لازم است جهت دریافت معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، به برنامه نرم افزاری گوشی تلفن همراه «پلیس من» و یا سامانه سخا به نشانی https://sakha.epolice.ir/ مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل نبوده و از ادامه تحصیل آنان جلوگیری به عمل می آید.

همچنین در صورت بروز مشکل در ثبت درخواست، داوطلبان می توانند برای رفع آن به دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس10+) و یا معاونت های وظیفه عمومی در سراسر کشور مراجعه حضوری داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/621373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوک بیرانوند به تراکتور و هوادارانش؛ مذاکرات مستقیم با استقلال | دلیل اصلی خروج از تبریز

اعلام تأسیس کشور فلسطین توسط ترامپ زمینه‌ساز ادامه توافق ابراهیم است/تغییر مسیر منطقه از منازعه به همکاری، یک اجبار است، نه انتخاب

مرحله استانی جشنواره فرهنگی هنری "فردا" در اردبیل برگزار می شود.

کاهش 10 درصدی متوسط بارش در اردبیل

بازارهای صادراتی اردبیل از تنوع برخوردار است

رسانه عبری: برغم تمام فشارها مردم غزه حاضر به ترک آن نیستند

پروژه “شهرک های رفاه سالمندان” در کشور کلید خورد

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

سیمان اردبیل واحد نمونه کشوری

ببینید| مصرف عجیب برق هوش مصنوعی؛ ایران باید نگران باشد؟

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

تداوم روند نزولی قیمت آهن اسفنجی برای پنجمین هفته متوالی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا

سود 2 همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

انتخابات کانون مداحان اردبیل به صورت آنلاین برگزار شد

آزمون نهایی پایه دوازدهم در 83 حوزه امتحانی استان اردبیل برگزار می‌شود

تور جهانی تنیس؛ یزدانی تاریخ‌ساز شد

تسمه نقاله سیمی؛ مهمترین محصول "پسهند"/ افزایش سرمایه "پسهند" در راه است

کشف و جمع آوری 16 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

افتتاح درمانگاه و آزمایشگاه خیرساز جمعیت هلال‌احمر خوی

کم‌آبی، کشاورزی آذربایجان غربی را تهدید می‌کند

بروز آسیب‌های اجتماعی با ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهرها

تداوم عملیات جست‌وجوی فرد غرق‌شده در سد خداآفرین توسط نیروهای امدادی

آموزش‌وپرورش پیگیر حق دانش‌آموز فوت شده است

احداث 3200 کلاس درس در 4 سال در اردبیل

استان اردبیل منطقه ویژه کشاورزی نامگذاری شود

دانشجومعلمان رسالت تربیت نسل آینده را بر عهده دارند

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

رویای جشن قهرمانی تراکتور در تبریز نقش بر آب شد

احداث اولین باغ سازگار در شهرستان ورزقان

خدمات درمانی و دارویی رایگان توسط هلال احمر بناب

تبریز میزبان سومین سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

هواشناسی ایران / خیزش گرد و خاک در تهران و 15 استان کشور

لزوم ترویج فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دانش در بخش کشاورزی

الزامی شدن نصب حفاظ ایمنی برای کامیون‌ها در آذربایجان شرقی

مجالس شهدا شکل تشریفاتی به خود نگیرد

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز