پیام آذری

آخرين مطالب

تخصیص سهمیه‌های استخدامی خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور بنیاد شهید و امور ایثارگران

تخصیص سهمیه‌های استخدامی خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص سهمیه‌های استخدامی خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش «ایثار»، محمد اسماعیل هاشم‌لو، معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با تخصیص سهمیه‌های قانونی خانواده شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور گفت: جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت اسرا و خواهر و برادر شهدا که متقاضی استخدام در دستگاه‌های دولتی هستند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بنیادها با ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی خود در سامانه سجایای بنیاد از فرصت‌های شغلی استخدامی با شرکت در آزمون‌های استخدامی و انتخاب شغل محل‌های تخصیص داده شده به آنان در ستون سهمیه (25٪) و سایر ایثارگران مشمول در ستون سهمیه (5٪) بهره‌مند شوند.
هاشم‌لو افزود: در این آزمون استخدامی سازمان بهزیستی کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، سازمان سنجش آموزش، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و دانشگاه فرهنگیان حضور دارند که فرصت خوبی برای بهره‌مندی مشمولان با مقطع تحصیلی دیپلم و نیز برخی رشته‌های خاص دانشگاهی می‌باشد.
وی بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های استخدام در دستگاه‌های دولتی و تعدد رشته‌های تحصیلی مشمولین موضوع ماده 21 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، شرکت در آزمون استخدامی و رقابت بین مشمولان برای بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی و بهره‌مندی از سهمیه الزامی است.
معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه رای دیوان عدالت اداری نیز به این امر مهم تاکید دارد، تصریح کرد: به همین دلیل شغل محل‌های انتخاب شده به تناسب فراوانی رشته‌های تحصیلی و محل سکونت آنان و حسب تقاضای دستگاه‌ها و با در نظر گرفتن محدودیت فرصت شغلی برای برخی از رشته‌های تحصیلی معین شده است، بنابراین ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی ایثارگران مشمول در سامانه سجایا همیشه مورد تاکید این اداره کل بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مجری برگزاری آزمون یاد شده مرکز آزمون جهاد دانشگاهی است، لذا متقاضیان شرکت در این آزمون می‌توانند از روز یک شنبه مورخ 1402/09/05 با مراجعه به تارنمای مرکز گفته شده به نشانی http://www.hrtc.ir مراجعه نموده و تا قبل از پایان زمان ثبت نام با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای این آزمون فرآیند ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدامی را طی کنند و با آمادگی کامل با سایر مشمولان رقابت کرده و به مراحل بعدی استخدام راه پیدا کنند.
معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برخی از بانک‌ها و نیز شرکت‌های غیر دولتی شامل شرکت‌های پالایشگاهی، پتروشیمی و فولادها بابت عدم رعایت تخصیص سهمیه‌های قانونی خانواده معزز شهدا و ایثارگران گلایه و اظهار کرد: این اداره کل جهت رعایت سهمیه‌های استخدامی توسط کلیه دستگاه‌های موضوع ماده 2 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمام تلاش خود را می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: رفع مشکل بیکاری این عزیزان صرفا از طریق استخدام مهیا نمی‌شود و به همین دلیل تفاهم‌نامه‌هایی با مراکز آموزشی و فنی مهارتی برای ارتقا سطح مهارت و دانش حرفه‌ای ایثارگران متقاضی اجرای طرح‌های کارآفرینی و خود اشتغالی منعقد شده است تا با دریافت مجوزهای شغلی لازم و نیز دریافت تسهیلات اشتغال، زمینه شغل مناسب و پایدار را برای خود فرآهم آورند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628051/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوک بیرانوند به تراکتور و هوادارانش؛ مذاکرات مستقیم با استقلال | دلیل اصلی خروج از تبریز

اعلام تأسیس کشور فلسطین توسط ترامپ زمینه‌ساز ادامه توافق ابراهیم است/تغییر مسیر منطقه از منازعه به همکاری، یک اجبار است، نه انتخاب

مرحله استانی جشنواره فرهنگی هنری "فردا" در اردبیل برگزار می شود.

کاهش 10 درصدی متوسط بارش در اردبیل

بازارهای صادراتی اردبیل از تنوع برخوردار است

رسانه عبری: برغم تمام فشارها مردم غزه حاضر به ترک آن نیستند

پروژه “شهرک های رفاه سالمندان” در کشور کلید خورد

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

سیمان اردبیل واحد نمونه کشوری

ببینید| مصرف عجیب برق هوش مصنوعی؛ ایران باید نگران باشد؟

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

تداوم روند نزولی قیمت آهن اسفنجی برای پنجمین هفته متوالی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا

سود 2 همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

انتخابات کانون مداحان اردبیل به صورت آنلاین برگزار شد

آزمون نهایی پایه دوازدهم در 83 حوزه امتحانی استان اردبیل برگزار می‌شود

تور جهانی تنیس؛ یزدانی تاریخ‌ساز شد

تسمه نقاله سیمی؛ مهمترین محصول "پسهند"/ افزایش سرمایه "پسهند" در راه است

کشف و جمع آوری 16 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

افتتاح درمانگاه و آزمایشگاه خیرساز جمعیت هلال‌احمر خوی

کم‌آبی، کشاورزی آذربایجان غربی را تهدید می‌کند

بروز آسیب‌های اجتماعی با ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهرها

تداوم عملیات جست‌وجوی فرد غرق‌شده در سد خداآفرین توسط نیروهای امدادی

آموزش‌وپرورش پیگیر حق دانش‌آموز فوت شده است

احداث 3200 کلاس درس در 4 سال در اردبیل

استان اردبیل منطقه ویژه کشاورزی نامگذاری شود

دانشجومعلمان رسالت تربیت نسل آینده را بر عهده دارند

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

رویای جشن قهرمانی تراکتور در تبریز نقش بر آب شد

احداث اولین باغ سازگار در شهرستان ورزقان

خدمات درمانی و دارویی رایگان توسط هلال احمر بناب

تبریز میزبان سومین سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

هواشناسی ایران / خیزش گرد و خاک در تهران و 15 استان کشور

لزوم ترویج فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دانش در بخش کشاورزی

الزامی شدن نصب حفاظ ایمنی برای کامیون‌ها در آذربایجان شرقی

مجالس شهدا شکل تشریفاتی به خود نگیرد

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز