پیام آذری

آخرين مطالب

باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور راه‌اندازی می‌شود‌ بنیاد شهید و امور ایثارگران

باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور راه‌اندازی می‌شود‌
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تفاهم‌نامه‌ای بین دفتر تشکل‌های ایثار‌گری و مشارکت‌های مردمی و دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور به امضاء رسید.

به گزارش ایثار، تفاهم‌نامه‌‌ای با حضور رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی و حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به امضاء رسید.
این تفاهم‌نامه مبنی بر فعالیت‌‌های پژوهش‌محوری در فعالیت‌های مردم پایه موجب تدوین چشم‌انداز و نقشه راه براساس واقعیت‌ها همراه با رویکرد علمی تخصصی و هدفمند می‌شود و اثربخشی سازمان‌های اجتماعی همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران را در تحقق سیاست مردمی‌سازی فعالیت‌ها و اقدامات ارتقاء خواهد داد.
همچنین این تفاهم‌نامه در جهت گسترش پژوهش‌های کاربردی و بنیادی علمی تحقیقاتی سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی موضوع این تفاهم‌نامه به کار خواهند گرفت.
موضوع این تفاهم‌نامه شامل، انجام فعالیت‌های پژوهشی و علمی مشترک استفاده از ظرفیت‌های پژوهشگران تشکل‌های شاهد و ایثارگر است و اهداف آن همکاری‌های دانش‌بنیان برای بهبود مستمر فعالیت‌ها، ارتقاء اثر بخشی فعالیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر با استفاده از ابزار پژوهش اجرای طرح‌های تحولی و سوق‌دهی تشکل‌های شاهد و ایثارگر به وضعیت مطلوب است.
محورهای همکاری این تفاهم‌نامه نیز شامل ایجاد کارگروه مشترک، توانمندسازی تشکل‌های ملی و بین‌المللی و گروه‌های جهادی شاهد و ایثارگر براساس دانش تجربی و علمی دفتر مطالعات، توسعه، گسترش و تبادل دستاوردها و نتایج تحقیقات و مطالعات انجام شده در راستای ارتقای فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی، همکاری در راستای جهت‌دهی و حمایت از طرح‌های تحقیقاتی تشکل‌ها و محققان دفتر به منظور شناسایی نیازها، مسایل و آسیب‌های موجود و ارایه برنامه‌ها و راهکارهای لازم برای رسیدن به وضعیت مطلوب، برگزاری همایش‌های علمی، دوره‌های آموزشی کارگاه‌های دانش‌افزایی و نشست‌های تخصصی مشترک در خصوص مسایل و چالش‌های اصلی پیش روی جامعه به منظور شناخت آسیب‌ها و راهکارها در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی، همکاری و حمایت‌های لازم از طرح‌های پژوهشی مرتبط با حوزه‌های مأموریتی و ارایه مشاوره‌های علمی و پژوهشی است.
تعهدات دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در این تفاهم‌نامه شامل همکاری با دفتر مطالعات جهت راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران شاهد و ایثارگر کشور و بسیج ظرفیت‌های علمی و پژوهشی تشکل‌های شاهد برای همکاری با دفتر مطالعات، برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های مشترک، ایجاد پل ارتباطی شاخه جوانان تشکل‌های شاهد و ایثارگر و پژوهشگران جوان شاهد و ایثارگر کشور، برگزاری اردوهای علمی و تحقیقاتی برای تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور و تشکیل اتاق فکر و هیات‌های اندیشه‌ورز از تشکل‌های شاهد و ایثارگر با همکاری دفتر مطالعات است.
تعهدات دفتر مطالعات و پژوهش‌ها نیز شامل انجام طرح‌های پژوهشی جهت تبیین مفاهیم برای تشکل‌های شاهد و ایثارگر و مشارکت‌های مردمی، نیازسنجی پژوهشی، افکارسنجی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر، همکاری در تدوین چشم انداز 10 ساله تشکل‌های شاهد و ایثارگر، همکاری در برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های علمی و تحقیقاتی، اتخاذ رویکردهای علمی و پژوهشی برای نهادینه‌سازی مشارکت‌دهی تشکل‌های شاهد و ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی و دولتی و تدوین مدل مطلوب راهبری تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628537/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوک بیرانوند به تراکتور و هوادارانش؛ مذاکرات مستقیم با استقلال | دلیل اصلی خروج از تبریز

اعلام تأسیس کشور فلسطین توسط ترامپ زمینه‌ساز ادامه توافق ابراهیم است/تغییر مسیر منطقه از منازعه به همکاری، یک اجبار است، نه انتخاب

مرحله استانی جشنواره فرهنگی هنری "فردا" در اردبیل برگزار می شود.

کاهش 10 درصدی متوسط بارش در اردبیل

بازارهای صادراتی اردبیل از تنوع برخوردار است

رسانه عبری: برغم تمام فشارها مردم غزه حاضر به ترک آن نیستند

پروژه “شهرک های رفاه سالمندان” در کشور کلید خورد

قهرمانی احساسی و خاص تنیسور ایرانی(عکس)

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

سیمان اردبیل واحد نمونه کشوری

ببینید| مصرف عجیب برق هوش مصنوعی؛ ایران باید نگران باشد؟

قهرمانی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس

تداوم روند نزولی قیمت آهن اسفنجی برای پنجمین هفته متوالی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا

سود 2 همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

انتخابات کانون مداحان اردبیل به صورت آنلاین برگزار شد

آزمون نهایی پایه دوازدهم در 83 حوزه امتحانی استان اردبیل برگزار می‌شود

تور جهانی تنیس؛ یزدانی تاریخ‌ساز شد

تسمه نقاله سیمی؛ مهمترین محصول "پسهند"/ افزایش سرمایه "پسهند" در راه است

کشف و جمع آوری 16 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

افتتاح درمانگاه و آزمایشگاه خیرساز جمعیت هلال‌احمر خوی

کم‌آبی، کشاورزی آذربایجان غربی را تهدید می‌کند

بروز آسیب‌های اجتماعی با ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهرها

تداوم عملیات جست‌وجوی فرد غرق‌شده در سد خداآفرین توسط نیروهای امدادی

آموزش‌وپرورش پیگیر حق دانش‌آموز فوت شده است

احداث 3200 کلاس درس در 4 سال در اردبیل

استان اردبیل منطقه ویژه کشاورزی نامگذاری شود

دانشجومعلمان رسالت تربیت نسل آینده را بر عهده دارند

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

رویای جشن قهرمانی تراکتور در تبریز نقش بر آب شد

احداث اولین باغ سازگار در شهرستان ورزقان

خدمات درمانی و دارویی رایگان توسط هلال احمر بناب

تبریز میزبان سومین سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

هواشناسی ایران / خیزش گرد و خاک در تهران و 15 استان کشور

لزوم ترویج فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دانش در بخش کشاورزی

الزامی شدن نصب حفاظ ایمنی برای کامیون‌ها در آذربایجان شرقی

مجالس شهدا شکل تشریفاتی به خود نگیرد

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز