پیام آذری

آخرين مطالب

جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشگین شهر برگزار می‌شود اجتماعي

جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشگین شهر برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - امیر رجبی در حاشیه اکران مردمی فیلم «سگ کش» در اردبیل در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شهرستان مشگین‌شهر در روزهای دوم تا پنجم بهمن‌ماه میزبان این رویداد خواهد بود و هنرمندان استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، لرستان، ایلام، کرمانشاه، زنجان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان و اردبیل، آثار خود را در بخش‌های فیلم و عکس به رقابت و نمایش خواهند گذاشت.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در راستای توزیع عادلانه برنامه‌های فرهنگی و هنری با هدف معرفی و نمایش آثار تولیدی دفاتر انجمن سینمای جوانان شهرستان‌های 11 استان کشور برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، جغرافیایی و گردشگری شهرستان مشگین‌شهر، این جشنواره فرصتی مغتنم برای تکریم هنرمندان عکاس و فیلمساز جوان کشور و معرفی بهتر خطه گل آذین مشگین‌شهر است.
دبیر شصت و هشتمین جشنواره سینمای جوانان تصریح کرد: این جشنواره توسط انجمن سینمای جوانان ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با همراهی دستگاه‌های اجرایی مشگین شهر برگزار می‌شود و شناسایی و معرفی استعدادهای سینمایی، تثبیت جایگاه فیلم کوتاه به‌عنوان یکی از تولیدات مهم فرهنگی با رویکرد ایجاد تنوع و تکثر و تاکید بر ژانرهای سینمایی و توجه به سینمای بومی و فیلم‌های ژنریک از هدف‌های این رویداد است.
رجبی ادامه داد: بخش فیلم این جشنواره شامل دو بخش مسابقه و جنبی است و بخش عکس نیز در دو بخش عکاسی مستند و ذهن‌گرایانه برگزار می‌شود و عکاسی مستند اجتماعی، مستند طبیعت، مستند معماری، مردم‌نگاری و عکاسی خبری از بخش‌های عکاسی مستند برگزار می‌شود.
وی افزود: در عکاسی ذهن‌گرایانه، هنرمندان آثار خود را با محور نگاه‌های خلاقانه ابداعی، عکس‌های ترکیبی و فتو مونتاژ، چیدمان و صحنه‌آرایی، هوش مصنوعی، پردازش‌های دیجیتالی و به‌طور کلی عکس‌های دستکاری شده به مسابقه و نمایش خواهند گذاشت.
رجبی با اشاره به اینکه آثار فیلمسازان و عکاسان دفاتر انجمن سینمای جوان اردبیل و مشگین‌شهر و نمایندگی سینمای جوان پارس‌آباد هم در این رویداد حضور خواهند داشت، اظهار کرد: به منظور حضور تأثیرگذار و پررونق عکاسان و فیلم سازان اردبیلی، رایزنی‌هایی شده و برابر اعلام مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، اعتبارات لازم برای فیلمسازان اردبیلی ثبت‌نام کننده در پیچینگ سینمای جوانان در روزهای آتی تخصیص یافته و به حساب این فیلمسازان واریز خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با تاکید بر اینکه فیلمسازان، هنرمندان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه کنندگان بخش خصوصی می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، تصریح کرد: ثبت‌نام و بارگذاری آثار در جشنواره فقط به شیوه اینترنتی امکان‌پذیر است و متقاضیان با مراجعه به سایت http://festival.iycs.ir/fa/ فرم تقاضای شرکت در جشنواره را تکمیل و فایل آثار خود را بارگذاری کنند.
رجبی آخرین مهلت ثبت‌نام و بارگذاری آثار را دوم دی ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: اعضای شورای سیاست‌گذاری، ستاد اجرایی و دبیران استاتی و شهرستانی جشنواره به‌زودی معرفی خواهند شد.
کد خبر 5952898

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628860/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همایشی با محوریت فناوری‌های نوظهور برای جانبازان و توان‌یابان برگزار شد

آموزش پول گرفتن از شوهر خسیس دردوران عقد و ازدواج

اولین گلی ملی مهاجم‌تراکتور

رعایت حد و حدود با نامحرم در محل کار

کمک 100 میلیاردی وزارت نفت دولت رئیسی به مدرسه علمیه غلامرضا قاسمیان

اسامی 52 فرد فاقد صلاحیت طبابت منتشر شد

کشف ارتباط ژنتیکی میان «ADHD» و هورمون خواب

اعتماد سازی موجب حل مشکلات جامعه ایثارگری می شود

برگزاری سومین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

31 پروژه از شهرستان میاندوآب در همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری

توانمندسازی بانوان؛ گامی بنیادین در مسیر توسعه و عدالت اجتماعی در شهرستان

ارائه 27 فرصت سرمایه‌گذاری اشنویه برای همایش اینوا

بسته های سرمایه‌گذارای شهرستان خوی آماده شده است

500 میلیارد تومان برای لایروبی رودخانه‌‌های اطراف دریاچه ارومیه

آذربایجان غربی فردا ابری و بارانی است

تیم تراکتور 260 میلیون جریمه شد

تصویب صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد در کمیسیون اقتصادی مجلس

نیازمندی34ساختمان فرهنگی در سطح آذربایجان شرقی به بازسازی و مقاوم‌سازی

460 هکتار از باغات شهرستان تبریز به کشت آلوچه و گوجه سبز اختصاص دارد

افزایش 2 برابری اعتبارات صندوق بیمه روستایی در کشور

تقویت قدرت پدافند هوایی کشور ضامن تامین امنیت ملی است

52 طرح بخش کشاورزی در آذربایجان شرقی آماده بهره برداری است

اخطار ایمنی شهرداری تبریز به 2 مجتمع تجاری

اعضای کانون پرورش فکری اردبیل برگزیده مسابقه «لوئی فرانسوا»

سانسور «خشونت» از لایحه حمایت از زنان؛ پاک کردن صورت‌مسأله

زیر چادر روسریت رو این مدلی ببند

برنامه‌ریزی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با خواسته‌های نسل جدید باشد

حفظ و توسعه موزه‌های شهدا دغدغه‌ای ملی است

خودت گوشواره مورد علاقه ات رو درست کن

بیدار ماندن تا این ساعت باعث اختلالات روانی می‌شود

زمینه‌های تسهیل مسیر تحصیلی دانش‌آموزان کاشت حلزون شده، بررسی شد

خبرهای خوب مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در رابطه با احداث مدارس جدید در استان

نقش اساسی رسانه‌ها در جهت دهی افکار عمومی برای حل بحران

افتتاح و کلنگ زنی 114پروژه بخش کشاورزی در آذربایجان غربی

بحران آب تبریز جدی است

رشد 127 درصدی ترانزیت خروجی از مرز بازرگان

آذربایجان غربی کانون جدید سرمایه‌گذاری در کشور خواهد بود

مواردی که می‌توان با توجه به نظم عادت‌های ماهیانه به سلامتی بدن یک خانم پی برد

وحید اشتری: نام عروس بازداشت شده کاظم صدیقی در در مستندات باغ ازگل هم بود

پزشکیان: تلاش دشمنان برای جلوگیری از روند پیشرفت ایران، خیال خامی بیش نیست

افزایش ابتلا به کرونا در ایران

اساتید دانشگاه؛ سرمایه‌گذاری در تولید شاه کلید توسعه آذربایجان غربی

شهر دارالمومنین خوی مهیای عیدغدیر؛ بزرگترین سفره اطعام علوی پهن می شود

وزارت اطلاعات: پیچیدگی انتقال اسناد رژیم صهیونیستی فراتر از درک آنهاست

برگزیدگان جشنواره الگوهای تدریس برتر معرفی شدند

از هوش مصنوعی بپرس/ با شخصیت‌های سریال‌ها صحبت می‌کنم!

کتاب «زمین‌لرزه‌های ویژه ساختگاه» در اردبیل چاپ شد

سالانه 1.8 میلیون تن چغندر قند در آذربایجان غربی تولید می شود

افزایش دمای هوا در اردبیل

تدوین برنامه عملیاتی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شهرستان اردبیل

ویکی پدیاجستجو