پیام آذری

آخرين مطالب

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهای کشور است بنیاد شهید و امور ایثارگران

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهای کشور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در سومین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با هدف بررسی برنامه‌های کنگره شهدای غریب در استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهای کشور است.

به گزارش ایثار، آیت‌الله حبیب‌الله غفوری در سومین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که باحضور محمدطیب صحرایی استاندار، خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد استان، محمد جواد زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب برگزار شد، با قدردانی از بانیان شورای ترویج در استان کرمانشاه گفت: عرصه ایثار و شهادت عرصه بسیار مهم و سرنوشت‌سازی است و برنامه‌های بسیار مهمی در زمینه انجام گرفته تا بتوان آثار معنوی ایثار و شهادت را به نسل جوان و آینده‌ساز کشور منتقل کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: اگر ما توانستیم ویژگی‌ها و خصائص خوب شهدا را به جامعه منتقل کرده و آثار این فرهنگ غنی را در میان آحاد مردم شاهد بودیم به یقین کار و وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌ایم و گرنه باید در بعضی از این اقدامات تجدید نظر کنیم. شهدا مخلص ترین، پرکارترین، جهادی‌ترین، شجاع‌ترین و انقلابی‌ترین افراد جامعه بودند و برای یاری دین خدا با آگاهی و بصیرت مثال زدنی از جان خود گذشتند.
وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج تمامی فضیلت‌ها عنوان کرده و تصریح کرد: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهایی است که در کشور وجود دارد و لذا باید تلاش کنیم با تبیین فرهنگ غنی ایثار و شهادت همان حالات و روحیات که شاخص جامعه اسلامی را در میان نسل جوان و نوجوان این مرز و بوم تقویت کنیم.
امام جمعه کرمانشاه در پایان بر توجه بیش از پیش به برگزاری یادواره‌های روستایی به عنوان زیرساخت کنگره‌ها و برنامه‌های استانی تأکید داشت و افزود: به فرمایش رهبری معظم انقلاب هر گاه در کارها مردم مشارکت داشتند امور کشور با موفقیت و پیشرفت همراه شد به مانند دوران دفاع مقدس و هر وقت هم که غیر از این بود با مشکلاتی مواجه شدیم لذا در امور فرهنگی نیز به ویژه در برنامه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامه‌ها باید حول محور مردم بوده تا بتوانیم به خوبی فرهنگ شهدا را به جامعه و نسل جوان منتقل کنیم.
جواد زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب گفت: شهدای غریب به کسانی گفته می‌شود که در زمان اسارت توسط رژیم بعث عراق به شهادت رسیده و در سالیان متمادی بعد از اسارت و دفاع مقدس به کشور بازگشته اند.این شهدا به فرمایش رهبری معظم انقلاب «مظلوم ترین شهدای دوران دفاع مقدس هستند» و در حال حاضر هیچگونه آمار دقیقی از تعداد این شهدا و کیفیت و نحوه شهادت این عزیزان در دست نیست.
دبیر کنگره شهدای غریب ادامه داد: تعداد شهدایی که در طول 6 ماه گذشته با کمک آزادگان عزیز و 32 ستاد اجرایی در سراسر کشور شناسایی و احصا شده است تا به امروز به یک هزار و 358 شهید والامقام رسیده در حالی که آمار غیر رسمی حکایت از تعداد 6 هزار شهید گرانقدر غریب دارد.
وی شهدای غریب استان کرمانشاه را 47 شهید عنوان کرد و افزود: البته از این تعداد 28 شهید صحت سنجی شده و 9 شهید دیگر نیز در حال بررسی نحوه شهادت و تکمیل اطلاعاتشان هستیم.
زمردیان در پایان با اشاره به اینکه تعداد آزادگان سرافراز در طول دوران دفاع مقدس 36 هزار و 652 است، خواستار احداث یادمان در مرز خسروی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/630070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود

اعلام جزییات آیین اختتامیه دومین جایزه ملی «سرو ایرانی»

رهاسازی یک میلیون مترمکعب حق‌آبه برای تالاب‌های نقده

برانکو در َآستانه ترک تیم ملی چین!

قهرمانی تهران و آذربایجان شرقی در مسابقات کاراته کشور

تجهیز بیش از 78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌ غربی به آبیاری نوین

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

حضور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی و مسئولان شهرستانی در منزل دانش‌آموز مرحومه "مهسا اصغری"

درمانگاه جمعیت هلال‌احمر شهرستان ارومیه افتتاح شد

بستن موی دم اسبی؛ یک تغییر کوچک برای زیبایی بزرگ!

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیش بینی برداشت 45 هزار تن سیر از مزارع استان اردبیل

نشست سه جانبه کابل پکن و اسلام آباد برگزار شد

یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

جشنواره «طبخ آبزیان» 9 خرداد در «نیر» برگزار می‌شود

تصادف مرگبار در روگذر بهار تبریز 2 کشته و 3 مصدوم برجا گذاشت