مربیان ورزشی باید مروجین اشاعه فرهنگ نماز برای ورزشکاران باشند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری -

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل،جلسه کمیسیون تخصصی ستاد اقامه نماز اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با عنوان “ نسل نوبا تمرکز بر نقش مدرسه و مسجد و دانشگاه” با حضور عبدی مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، پهناور مدیر کل و معاونین اداره کل ورزش و جوانان استان ،سرهنگ محمدی مسئول سازمان بسیج ورزشکاران استان ، حجت السلام غلامی کارشناس مذهبی و رئیس اداره سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل ، فرهاد حسنی رئیس اداره ورزش و جوانان اردبیل و اعضای ستاد برگزارشد.
عبدی با تقدیر از اداره کل ورزش و جوانان در جهت برگزاری اولین همایش نماز،عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر ترویج و توسعه فرهنگ نماز را برای نسل نو لازم و ضروری دانست و گفت: اشاعه فرهنگ نماز و ترویج این موضوع برای جوانان و ورزشکاران باید مورد توجه تمام روسای هیاتهای ورزشی،دبیران سازمانهای مردم نهاد قرار بگیرد،
دبیر ستاد اقامه نماز استان با تاکید بر اینکه احداث نماز خانه و یا مکانی برای اقامه نماز برای ورزشکاران و جوانان در اماکن ورزشی باید لحاظ گردد،افزود: از بهترین و مهمترین مکان برای ترویج و اشاعه نماز در جامعه ورزش و جوانان میادین ورزشی هستند.
مدیر کل ورزش و جوانان هم در این جلسه با تاکید بر اینکه مربیان ورزشی میتوانند بزرگترین مروج نماز در بین ورزشکاران باشند گفت: با برگزاری دوره های آموزشی و جشنواره ها و همایش ها نماز ویژه ورزشکاران و مربیان ورزشی می توانیم فرهنگ نماز خوانی را در بین جامعه ورزش و جوانان اشاعه دهیم.
محمد علی پهناور به اینکه در مکان های ورزشی و در راستای ترویج نماز نیاز هست که مکانی با نام نماز خانه در نظر گرفته شود،اضافه کرد: درطراحی اولیه احداث اماکن ورزشی حتما برای اقامه نماز اتاقی مناسب را در نظر خواهیم گرفت و در اماکنی که این جانمایی در نظر گرفته نشده تلاش خواهیم کرد در قراردادهای ماده 88توسط مستاجرین این امکان را ایجاد کنیم.
-
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵:۴۶
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/631088/