لزوم توجه جدی به استعداد و توانمندیهای معلولان
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزمهاباد؛ باباخان اسکندری فرماندارشهرستان سردشت در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان در سردشت با بیان این مطلب گفت: فرصتها و استعدادهای بی نظیر معلولان از مسائل مهمی است که همه مسئولان باید به جدیت به آن توجه داشته و در مقابل مشکلات آنان پاسخگو بوده و درطول سال دغدغه حل مشکلات آنان را داشته باشند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان سردشت هم ضمن قدردانی از زحمات و پیگیریهای نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان گفت: تمام پشت نوبتیهای بهزیستی که در 12 سال گذشته از کمیسیونهای تخصصی گذشته و منتظر منابع بودند، صفر شد و دو هزار و 800 خانوار وارد چرخه مستمری شدند.
لیلا قربانیپور، ساخت دو مسکن مددجویی به همت خیران، پرداخت دو میلیارد و 850 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی برای اشتغال 27 نفر،جمع آوری کمکهای نقدی و غیرنقدی مردمی به میزان 484 میلیون تومان، پرداخت تسهیلات بلاعوض مسکن برای 26 خانوار به مبلغ 900 میلیون تومان، پرداخت ودیعه مسکن برای 18 نفر به مبلغ یک میلیارد و 230 میلیون تومان و پرداخت هزینههای درمانی و جراحی به مبلغ 492 میلیون تومان را از مهمترین اقدامات امسال بهزیستی تاکنون عنوان کرد.
در پایان از 36 نفر خیر و نیکوکار، معلولان موفق، کارکنان معلول در مراکز و بهزیستی تجلیل شد.
همچنین به همین مناسبت نمایشگاه صنایع دستی و توانمندیهای مددجویان بهزیستی سردشت برپا شد.
در این نمایشگاه انواع شیرینیجات، بافتنی، زیورآلات ، وسایل خمیری ، عروسکسازی،لباس و پوشاک، نقاشی و آثار هنرهای تجسمی کودکان کم توان زیر 14 ساله مرکز کانی در 10 غرفه به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه با هدف شناسایی و معرفی دستاورد و توانمندیهای توانخواهان و حمایت از آنان برپا شده است.
-
چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴:۳۲
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/631149/