سالانه 3 هزار و 300 تن قارچخوراکی در آذربایجانغربی تولید میشود
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - علی دیانتی معاون بهبود با بیان اینکه سالانه 3 هزار و 300 تن قارچخوراکی در استان تولید میشود، گفت: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار 900 تن تولید میشود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمهای است.
وی اضافه کرد: 68 واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از 200 نفر در این واحدها اشتغال دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچخوراکی در کشور حدود 1.5 تا 2 کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا 1.5 کیلوگرم برآورد میشود.
دیانتی اضافه کرد: امسال یک واحد تولیدی قارچ دکمهای به ظرفیت 500 تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیشبینی میشود تا پایان شهریور ماه به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهادکشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها برای توسعه و تداوم تولید حمایت میکند.
دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحدهای دانش بنیان تولید، آمادهسازی و در اختیار پرورشدهندگان قرار داده میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد
-
سه شنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵:۰۰
-
۱۷ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/670241/