پیام آذری

آخرين مطالب

ناریجه؛ کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش‌گیری غذای سازمانی اجتماعي

ناریجه؛ کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش‌گیری غذای سازمانی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، امروزه اکثر سازمان‌ها و شرکت‌های اداری وعده‌های غذایی کارکنان خود را از کترینگ‌های شهر، سفارش می‌دهند. بهترین کترینگ‌ها در ارائه سالم‌ترین و متنوع‌ترین منوی غذایی دائماً با هم رقابت می‌کنند. برخی از شرکت‌ها غذاهای خاصی را مد نظر دارند و برخی دیگر تنوع غذایی یا کیفیت برایشان مهم‌تر است.
در هر صورت، کترینگ‌ها با شناخت سلیقه مشتریان خود می‌توانند هر نیازی را برآورده کنند. شرکت ناریجه با سال‌ها سابقه و شناخت این بازار بزرگ، بهترین غذاها را با کیفیت بالا به سازمان‌ها و شرکت‌ها ارائه می‌دهد.
دلیل انتخاب بهترین کترینگ و تهیه غذای سازمانی
چرا ارائه غذای سازمانی برای کسب و کارها مهم است؟ هر چند، در برخی از سازمان‌ها، کارکنان غذای خود را به تنهایی می‌خورند اما، غذا خوردن در کنار یکدیگر موجب مشارکت و شناخت بیشتر افراد از یکدیگر می‌شود. با یکبار سفارش غذای سازمانی از کترینگ ناریجه، نتایج فوق‌العاده آن را در روحیه و عملکرد کارکنان خود مشاهده کنید.
غذا خوردن در جمع همکاران باعث بهبود ارتباط بین افراد تیم، تقویت روابط، ایجاد اعتماد، رفاقت، افزایش شادی و رضایت شغلی و افزایش بهره وری می‌شود. اثرات مثبت کنار هم غذا خوردن در شرکت آنقدر زیاد است که سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ و معروف نیز آن را در اولویت کار خود قرار می‌دهند.
با سفارش غذا از کترینگ برای کارمندان خود، از مزایای زیادی برخوردار می‌شوید:
کارکنان را به استراحت کردن در زمان مشخص تشویق می‌کنید.
با تشویق به استراحت بین کار و زندگی تعادل ایجاد می‌کنید.
جایگزین‌های سالم برای غذاها و تنقلات ناسالم ارائه می‌کنید.
روحیه و بهره‌وری کارکنان را تقویت می‌کنید.
با ارائه وعده‌های غذایی متعادل نشان می‌دهید شرکت برای سلامتی و تندرستی کارکنان خود ارزش قائل است.
معمولاً، سازمان‌ها زمان و پرسنل کافی برای برنامه‌ریزی، سازماندهی سرو غذا، تنظیم منو، سفارش‌گیری، سرو و تمیز کردن ظروف غذا ندارند. این بدین معنی نیست که نمی‌توانند برای کارمندان خود غذای سالم و مقوی سرو کنند. شرکت‌های کترینگ و تهیه غذا با منوهای متنوع در کنار شما هستند تا با خدمات غذایی عالی، عملکرد و روحیه کارکنان شما را بالا ببرند.

پیام آذری

7 معیار مهم در انتخاب بهترین کترینگ‌
عوامل مختلفی در انتخاب یک کترینگ تاثیرگذار هستند. کیفیت مطلوب غذا، رعایت بهداشت، کیفیت مواد اولیه، نمایندگی‌های متعدد، منوی متنوع، سرو حرفه‌ای غذا، تخصص در تهیه انواع دسر و پیش غذا، زمان‌بندی دقیق و وقت شناسی از معیارهای مهم انتخاب بهترین کترینگ است. هر چه این ویژگی‌ها در کترینگ انتخابی شما بیشتر نمایان باشند، مطمئناً قرارداد شما با آن‌ها طولانی‌تر و رضایت بخش‌تر خواهد بود.
1. کیفیت طعم و مزه غذاها
مسلماً مهمترین معیار برای انتخاب یک کترینگ، کیفیت غذای آن است. تخصص در آشپزی به معنای پخت انواع غذاها با طعمی عالی و بی‌نظیر، یک کترینگ را پیشتاز می‌کند. طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در مقادیر زیاد نیاز به تبحر و تجربه بالا دارد. کترینگ ناریجه این امکان را فراهم می‌کند که مدیران شرکت قبل از انعقاد قرارداد تمام غذاها و دسرها را بچشند تا از کیفیت طعم و مزه آن‌ها مطمئن شوند.
به هر حال، کیفیت غذاها همیشه مورد توجه کارکنان است و آن‌ها را ترغیب به غذا خوردن در شرکت می‌کند. تهیه مواد اولیه باکیفیت، نحوه پخت و تبحر آشپز بر طعم نهایی غذاها بسیار موثر است. کترینگ‌های خلاق با مواد اولیه باکیفیت و تازه بهترین غذاهای ایرانی و فرنگی را ارائه می‌دهند.
2. منو متنوع و سفارشی
یک برنامه غذایی متنوع و منعطف فقط توسط یک کترینگ حرفه‌ای ارائه می‌شود. منو باید تمام غذاهای اصلی ایرانی مانند خورشت‌ها و پلوها را دربر بگیرد و غذایی فرنگی، فست فود، خوراک‌ها، سالادها و سوپ‌ها و آش‌ها را نیز در کنار غذای اصلی ارائه دهد. همچنین برنامه‌ریزی برای منوی منعطف با ارائه غذاهای رژیمی، بدون قند، کم کالری یا بدون گلوتن برای مشتریان خاص، بسیار اهمیت دارد. بهترین کترینگ‌ها هرگونه درخواست خاص را برآورده می‌کنند، با تغییرات و سلایق خود را سازگار می‌کنند و با سازمان به خوبی هماهنگ می‌شوند.
3. سرو حرفه‌ای غذا
زمانی که غذا به درستی به دست مصرف کننده می‌رسد تمام زحمات پرسنل شرکت تهیه غذا به بار می‌نشیند. سرو غذا توسط پرسنل آموزش دیده و مجرب در محل سازمان نشان از تخصص و تبحر کترینگ دارد. تمام شرکت‌های کترینگ از ماشین‌های مخصوص حمل غذا برای انتقال غذا به شرکت مورد نظر استفاده می‌کنند. علاوه بر این، تزئین غذاها و سالادها، بسته بندی باکیفیت و بهداشتی، توجه به جزئیات و ظاهر غذاها و پرسنل خوش پوش و مرتب برای سرو غذا اهمیت دادن به مشتری را یادآوری می‌کند.
4. وقت شناسی پرسنل کترینگ
سرو غذا در زمان تعیین شده در مکان اداری اهمیت زیادی دارد. سازمان یا شرکت زمان دقیق حضور کارمندان در غذا خوری را برنامه‌ریزی می‌کنند بنابراین، باید غذا به موقع به محل برسد و سرو شود. کترینگ‌هایی با سابقه درخشان در سرو غذا در ساعت معین، کمترین خطا را دارند و برای حل تمام مشکلات غیرمنتظره آمادگی دارند. این شرکت‌ها متعهد می‌شوند در هر شرایطی مشتری خود را در اولویت قرار دهند و غذا را به موقع در محل سرو کنند. وقت شناسی باعث جلب اعتماد می‌شود و بهترین تبلیغ برای جذب مشتریان بیشتر است.
5. نمایندگی‌ها
وجود نمایندگی‌ها در سرتاسر شهر دسترسی به کترینگ را آسان‌تر می‌کند. معمولاً شرکت‌ها تمایل دارند از کترینگ‌های نزدیک به محل کار استفاده کنند تا هم نظارت بهتری به کترینگ داشته باشند و هم غذا به موقع و بدون کوچک‌ترین مشکل به اداره برسد.

پیام آذری

6. مهارت ارتباطی بالا
سازمان‌ها نیاز دارند دائماً بر نحوه کار کترینگ نظارت داشته باشند. کترینگ ناریجه در اسرع وقت به سوالات و ابهامات مشتریان خود پاسخ می‌دهد و همیشه ارتباط خود را با مدیران شرکت حفظ می‌کنند. ارائه اطلاعات دقیق در مورد نحوه طبخ غذاها، کیفیت مواد اولیه، سلامت و بهداشت غذاها، ذخیره‌سازی اصولی مواد اولیه و کنترل سرو غذاها از ویژگی‌های یک کترینگ متعهد است.
7. ارائه خدمات برای رویدادها
پذیرایی و سرو غذا در رویدادهای مهم سازمان‌ها برای مدیران بسیار اهمیت دارد. از این رو، بهترین کترینگ باید بتواند خود را با موقعیت‌های مختلف تطبیق دهد و برای هر رویداد یا جلسه‌ای بهترین امکانات پذیرایی و سرو غذا را فراهم کند. ارائه بهترین خدمات سرو غذا حتی با وجود محدودیت زمانی و یا شرایط خاص فقط تخصص کترینگ‌های معتبر و باتجربه است.
همان طور که دیدید، یک کترینگ حرفه‌ای تاثیر زیادی در ارائه خدمات مربوط به غذای شرکتی و پرسنلی دارد. برترین کترینگ‌ها با تکیه بر دانش و تجربه بهترین و باکیفیت‌ترین غذاهای شرکتی و پرسنلی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. خلاقیت و مشتری مداری در ارائه خدمات توسط برخی از شرکت‌های تهیه غذا مانند ناریجه ، آن‌ها را از سایر رقبا متمایز کرده است.
سوالات متداول
1. چرا سفارش غذا از کترینگ‌ها برای سازمان‌ها مهم است؟
معمولاً سازمان‌ها برای سرو غذا در محیط اداری تجهیزات کامل را ندارند. از این رو، کترینگ‌ها و شرکت‌های تهیه غذا با هزینه‌ای به صرفه و معقول طبخ و سرو غذا را در بهترین شرایط برای سازمان‌ها انجام می‌دهند.
2. ویژگی بهترین کترینگ‌ها چیست؟
منوی متنوع، وقت شناسی، استفاده از مواد اولیه تازه، رعایت بهداشت و سلامت غذاها، پرسنل خوش برخورد، ارتباط موثر کترینگ و مشتری برای ارائه غذاهای خلاقانه و خوش طعم از سوی کترینگ بسیار مهم است.
3. مهمترین عامل انتخاب کترینگ چیست؟
ویژگی‌های زیادی در انتخاب یک کترینگ موثر است اما، کیفیت و تنوع غذاها ویژگی‌هایی هستند که به این شرکت‌ها ارزش و اعتبار خاصی می‌دهند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
کد خبر 6081181

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/672720/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر چهرۀ «خاله الیویا» در قصه‌های جزیره بعد از 34 سال/ تصاویر

پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش/ عکس

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل

نفوذ سامانه بارشی از جمعه در اردبیل

جریمه 5 میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی

مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است

اعلام برنامه دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی

هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است

هواشناسی ایران / رگبار شدید باران در 24 استان

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

شیراز میزبان اجلاس سراسری مدیران بیمه دی

انتقال 3 مصدوم واژگونی پراید در محور میاندوآب به مهاباد به مراکز درمانی

سامانه بارشی جنوبِ آذربایجان‌ غربی را فرا گرفت

کوبه درب کاروانسرای سیمون مهاباد سرقت شد!

وضعیت مدیریت پسماندهای صنعتی آذربایجان‌شرقی نامناسب است

نفوذ سامانه بارشی از روز جمعه به استان اردبیل

واگذاری بناهای تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی

اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت

محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل

واگذاری 750 هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد

معلمان دریچه دانایی را به روی دانش آموزان می گشایند

بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود

شناگر نابغه سندروم داون مهابادی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارد

یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند

دستگیری سارقان اماکن خصوصی و خانه باغ ها در مهاباد

چگونه در سال 1403 مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟

سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود

ژست و استایل ویژه «نانسی عجرم» به همراه فرزندان اش در شهربازی

برگزاری آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس و تقدیر از برگزیدگان جشنواره کیش بهشت خانواده

تصاویری از تصادف شدید نیسان و پژو با 4 قربانی در پارس‌آباد

مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس

واگذاری 750 هکتار زمین برای احداث گلخانه

سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد

توزیع 500 کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد

حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است

بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند

3 مصدوم درحادثه واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب _مهاباد

پلمب 48 واحد صنفی متخلف در مرند

توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است

درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران

قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود

40 روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند

توزیع 14 هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی

همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند

احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها

آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ