رتبه سوم آذربایجانغربی در کشور با تولید بیش از 113 میلیون قطعه جوجه یکروزه
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: این استان رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یکروزه گوشتی را دارد و سال گذشته بیش از 113 میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای مادری استان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان غربی، خسرو شهبازی امروز _یکشنبه، ششم خرداد_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال 1401 جوجهریزی در واحدهای مادری استان به تعداد 47 میلیون و700 هزار قطعه بود که در سال 1402 این میزان جوجهریزی به 58 میلیون و 400 هزار قطعه معادل 22 درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه در سال 1402 استان با تولید 108 هزار تن گوشت مرغ به رتبه 7 کشوری ارتقا پیدا کرد، افزود: تولید گوشت روزانه استان بیش از 300 تن بوده که حداکثر نیاز استان ما بین 260 تا 270 تن متغیر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استانهای دیگر و کشور عراق صادر میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه در تأمین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد، گفت: در فروردین سال جاری 4 میلیون و 912 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که نسبت به مدت زمان مشابه در سال 1402 در حدود 11 درصد افزایش تولید داشتیم.
شهبازی ادامه داد: در اردیبهشت سالجاری نیز به میزان 5 میلیون و 665 هزار قطعه در واحد مرغ گوشتی استان جوجهریزی انجام شد که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته از رشد 41 درصدی برخوردار است.
وی یادآور شد: تعداد 67 واحد مرغ مادر گوشتی در آذربایجانغربی وجود دارد که در حال حاضر 56 واحد فعال است و بقیه واحدها در حال بازسازی و آماده سازی برای جوجهریزی هستند و 4 واحد به دلیل مشکلات نقدینگی غیر فعال و راکد است.
شهبازی ابراز امیدواری کرد که با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیریهای انجام شده، در راستای افزایش ارزش افزوده واحدهای مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق تحقق شعار سال، روند صادرات مازاد تولید واحدهای مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف شود.
به گزارش ایمنا، آذربایجانغربی دارای 858 واحد مرغداری گوشتی، اجداد، تخمگذار و مرغ مادر است.
کد خبر 757338
-
يکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰:۰۲
-
۱۲ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/685898/