بیش از 5 میلیون قطعه جوجه ریزی در آذربایجان غربی انجام شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو شهبازی در این زمینه افزود: در فروردین امسال 4 میلیون و 912 هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال حدود 11 درصد افزایش داشت.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: 5 میلیون و 665 هزار قطعه در اردیبهشت امسال در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجهریزی انجام شد که در مقایسه با زمان مشابه پارسال از افزایش 41 درصدی برخوردار است
وی اضافه کرد: در تأمین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: رتبه سوم کشوری در این زمینه با تولید سالانه بیش از 113 میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای مادری به این استان تعلق دارد.
شهبازی اضافه کرد: در سال 1401 جوجهریزی در واحدهای مادری استان به 47 میلیون و700 هزار قطعه بود که در سال 1402 این میزان جوجه ریزی به 58 میلیون و 400 هزار قطعه معادل 22 درصد افزایش یافت.
وی با عنوان اینکه در سال 1402، آذربایجان غربی با تولید 108 هزار تن گوشت مرغ به رتبه 7 کشوری ارتقا پیدا کرد، اظهار کرد: تولید گوشت روزانه استان بیش از 300 تن بود.
وی اظهار کرد: حداکثر نیاز استان بین 260 تا 270 تن متغیر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استانهای دیگر و کشور عراق صادر میشود.
کد خبر 6119870
-
دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۰:۰۷
-
۱۳ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/685943/