پیام آذری

آخرين مطالب

«جاده سبز» برگزیدگان خود را شناخت/ مظلوم‌ترین قشر دنیا روزنامه‌نگاران هستند مقالات

«جاده سبز» برگزیدگان خود را شناخت/ مظلوم‌ترین قشر دنیا روزنامه‌نگاران هستند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - برنا- گروه فرهنگ و هنر: آیین اختتامیه نخستین دوره جشنواره «جاده سبز» با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره «جاده سبز» روز شنبه 6 بهمن‌ماه در سالن پتروشیمی تبریز برگزار شد.
فواد بابان مجری این آیین در ابتدای این مراسم بیان کرد: این جشنواره در 10 محور کلی توسط موسسه فرهنگی، هنری فصل هنر و با همراهی استانداری، اداره کل راهداری استان آذربایجان شرقی، دانشگاه هنر تبریز و تشکل‌ها و اصناف مختلف با دبیری فرید حیدری برگزار شد و پیوند دهنده بین نرم افزار و سخت افزار است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
علیزاده مدیرکل راهداری حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی با حضور روی صحنه بیان کرد: از همه عزیزان و بزرگوارانی که قبول زحمت کردند و در اینجا حضور دارند، بسیار سپاسگزارم. استان آذربایجان شرقی یکی از استان‌های مهم است و در کریدور شرق به غرب و جاده ابریشم قرار دارد. این استان گردشگری و کشاورزی و... است و با کشورهای مهمی هم‌مرز هستیم و با تمام این مطالب بحث ایمنی جاده جزو چالش‌های همیشگی ما بوده است. ما به این فکر افتادیم که روی رسانه‌ها کار کنیم چون رسانه است که می‌تواند حرف اصلی، دغدغه و چالش مهم را به گوش همه برساند. از رسانه‌ها انتظار داریم که به سراغ چنین موضوعی بیایند تا این چالش مهم استانی و کشوری را در کنار هم حل کنیم.
در ادامه یونس شکرخواه برای تجلیل از محمدکاظم انبارلویی روی صحنه آمد.
شکرخواه بیان کرد: بسیار خوشحالم که در تبریز و این جشنواره هستم. روزنامه‌نگاری گفتگوی یک ملت با خودش است و اگر یاد بگیریم که با یکدیگر حرف بزنیم قطعا بسیاری از مشکلات ما حل می شود. روزنامه‌نگاری 3 ضلع دارد و یکی از آن ها این است که روزنامه‌نگار باید تخصص دلشته باشد، گام دوم سازمانی است که در آن فعالیت می‌کنیم. آقای انبارلویی یکی از خبرنگاران تخصصی است که همواره در حوزه خود باقی ماند‌. امروز بسیار خوشحالم که از این استاد تجلیل می‌شود.
انبارلویی گفت: قصد صحبت کردن نداشتم ولی چند کلمه ای اینجا عرض خواهم کرد. رسانه فقط جایی برای اطلاع رسانی نیست بلکه مهندسی ذهن و افکار عمومی‌ست. رسانه می‌تواند مقاومت یک ملت را بهم بشکند و یا با آن علیه استعمار و استثمار باشد. امیدوارم دوستان ما به همراه امام نور باشند و کسانی که رفته‌اند به امام نار پشت کنند.
در ادامه این مراسم، انگوتی رئیس اتحادیه کامیون‌دارها بیان کرد: در جمع هنرمندان و استادان عزیز صحبت کردند کار دشواری‌ست. بسیار خوشحالم که بعد از چهل و پنج سال از همجنس خواهران عزیزم به عنوان وزیر راه و شهرسازی در این دولت انتخاب شد. آذربایجان جریان‌ساز و مهد تمدن‌هاست. رانندگان بسیار مظلوم واقع شده‌اند. از وزیر محترم درخواست می‌کنم که به استان ما بیایند تا از نزدیک با مشکلات این عزیزان آشنا شوند.
در این بخش از برنامه قطعاتی برای حاضران به اجرا درآمد.
در ادامه برنامه علی ضیا اجرای برنامه را برعهده گرفت و گفت: مظلوم‌ترین قشر دنیا هنرمندان و روزنامه‌نگاران هستند. وقتی حتی جشنواره‌ای برای این عزیزان برگزار می‌شود هم باز همه صحبت می‌کنند جز این عزیزان. 
حمید صبری برای تجلیل از یوسف حسنی اعظمی روی صحنه آمد و گفت: برادر عزیزم یوسف حسنی بیش از 25 سال است که از آشنایی ما می‌گذرد. ایشان جزو افراد معدودی بودند که علاوه بر داشتن گویش خوب از غنای خوب اطلاعات و دانش برخوردار بودند. 
در ادامه مراسم تجلیل از یوسف حسنی اعظمی برگزار شد و وی گفت: از همه عزیزان و بزرگواران که در ساحت راهداری و حمل و نقل استان و رسانه در طول سال‌ها زحمت کشیدند، بسیار سپاسگزارم.
در بخش دیگر آیین اختتامیه، فرید حیدری دبیر جشنواره روی صحنه آمد و عنوان کرد: بنده به عنوان دبیر جشنواره و مدیرعامل موسسه فصل هنر بسیار خوشحالم که جشنواره جاده سبز پس از ماه‌ها تلاش به ایستگاه پایانی خودش رسید. این جشنواره تلاش دارد در راستای بالاتر رفتن سطح ایمنی جاده‌ها فعالیت کند. هدف ما این بود که حوزه حمل و نقل را در کانون توجه رسانه‌ها قرار دهیم‌. 
وی افزود: در این جشنواره 795 اثر به دبیرخانه ارسال شد و بیشترین آثار در بخش چندرسانه‌ای بوده است‌‌. 
حیدری در پایان گفت: من تشکر ویژه ای از هیات داوران جشنواره دارم‌‌‌. خوشبختانه یکی از ویژگی‌های مهم جشنواره این بود که هیچ شخصی از جایی به ما‌ سفارش نشد و همه آثار در نهایت دقت داوری شدند.
حبیب چرندابی برای تجلیل از محمد عزیزی راد روی صحنه آمد. 
عزیزی راد مطرح کرد: دوستان فصل هنر دست تنها چنین برنامه خوبی را اجرا کردند و از همه عزیزان سپاسگزارم.
فیروزی پیشکسوت حوزه راهداری بیان کرد: من از مسئولان محترم خواهش دارم که همواره سعی کنند مجموعه‌هایشان را شاداب و سرزنده نگه دارند. هفته پیش به مناسبت روز پدر خدمت دکتر علیزاده رفتیم و ایشان گفتند که امسال با اصحاب رسانه و هنرمندان جشنواره‌ای برگزار کردیم تا همه کنار هم باشیم‌. تبریز شهر اولین‌ها است و خوشحالم که جرقه این جشنواره نیز در تبریز زده شد.
وی افزود: رانندگان شریف‌ترین افراد هستند و حرف‌های بسیاری دارند. دولت در خیلی از کارها مساعدت می‌کند اما در حوزه حمل و نقل دولت کمک چندانی نمی‌کند و دوستان با هزینه شخصی دفاتر حمل و نقلشان را سرپا نگه داشته اند.
نصیر پایگذار شاعر، نویسنده و پیشکسوت رسانه روی صحنه آمد و به شعرخوانی پرداخت.
در ادامه اردشیر رستمی روی صحنه آمد و مطرح کرد: تبریز می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای تمام کشور باشد. واقعیت امر این است که استادان مدعو من را به این جشنواره کشاند. عزیزان و استادانی که به نحوی شاگردی آن‌ها را کرده‌ام. 
رستمی بخش‌هایی از شعری از شهریار را برای حاضران خواند.
فریدون صدیقی روزنامه‌نگار پیشکسوت بیان کرد: کار رسانه پرده‌پوشی بر کمی‌ها و کاستی‌ها و بحران‌ها نیست‌. حتی پاکیزه‌نمایی نسبت به آن‌چیزی که زشت است کار درستی نیست. استاد بهروز بهزادی یکی از پیشکسوتان حوزه روزنامه‌نگاری هستند که سال‌ها در این راه گام برداشتند. او مرد محترمی است که به خوبی مسائل را تحلیل می‌کند. 
وی ادامه داد: آقای بهزادی شاگردپرور است و پایمردانه صدها روزنامه‌نگار تربیت کرده است.
بهزادی در ادامه برنامه گفت: من هنوز هم یک دانشجوی روزنامه‌نگاری هستم و دوست دارم‌ در این علم تفحص کنم. عشق من این است که برای ملتم بنویسم. من در طول تاریخ کار روزنامه‌نگاری همواره به دبیران گفته‌ام که اولین صنعت، صنعت حمل و نقل و جاده است. ما باید از حمل و نقل و جاده‌ها حمایت کنیم زیرا تمدن دنیا از این جهان ساخته شده است. امیدوارم این جشنواره همچنان ادامه پیدا کند و در جسم و جان بچه‌های روزنامه‌نگار نفوذ کند.
در ادامه مراسم از زهرا رحیمی قهرمان پارالمپیک تکواندو تجلیل شد.
آناهیتا درگاهی بیان کرد: خوشحالم که در شهر تبریز، شهر اولین‌ها هستم و امیدوارم که این جشنواره راهی باشد برای اینکه بیشتر به فکر راه‌سازی و تمدن باشیم.
نسرین وزیری مدیرکل روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: امیدوارم که گام هایی مانند جشنواره جاده سبز چنان تداوم داشته باشند تا ما به جاده‌هایی ایمن دست پیدا کنیم. ایمنی جاده‌ها به قدری مهم است که در تقویم سازمان جهانی روزی را به نام قربانی‌های تلفات جاده‌ای داشته‌ایم. امیدوارم ما به سمت جاده‌های ایمن و جاده‌های سبز با حداقل تلفات برسیم. امیدوارم این جشنواره همواره تداوم داشته باشد.
در ادامه حوایز برنامه اهدا شد:
بخش گرافیک: محمد مهیمنی از تهران اهدا شد.
بخش اینفوگرافیک: احسان احدپور
بخش اثر قابل تقدیر: عطا آمالی 
بخش پوستر: محمدجواد پردخته 
تصویرسازی: نیلا سادات میررضایی
کاریکاتور: محمدعلی خلجی
اثر قابل تقدیر کاریکاتور: عاطفه یاریان
گزارش تصویری: مینا نوعی
بهترین تیتر: شهرام صادق‌زاده
بهترین خبر: زهرا عبداللهی
بهترین سرمقاله: موسی کاظم‌زاده
بهترین یادداشت: مجتبی کاوه و فردین مصطفایی
اثر قابل تقدیر یادداشت: حامد مصطفایی آگاه، محمدامین خوش نیت
بهترین مصاحبه: قمر طالبی فتح آباد
بهترین گزارش: پرویز بابایی
اثر قابل تقدیر گزارش: طیبه شایان
بهترین گزارش ویدئویی: مهری هاشم‌زاده
قابل تقدیر گزارش ویدئویی: هادی وزیری
بهترین پادکست: محمد چگینی
بهترین موشن گرافی: هادی ابراهیمی
بهترین انیمیشن: ندا تنهایی مقدم
بهترین مستند: عیسی بابایی، مسعود دهنوی
در بخش تیزر هیچ اثری شایسته تقدیر نشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/789672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود