پیام آذری

آخرين مطالب

توصیه‌های رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش به مدارس در زمان باقیمانده تا آزمون‌های نهائی فرهنگي

توصیه‌های رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش به مدارس در زمان باقیمانده تا آزمون‌های نهائی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با ارائه توصیه‌هایی به مدارس در زمان باقیمانده تا آزمون‌های نهایی، گفت: جز آزمون‌های شبه نهایی که به صورت ملی طراحی شده، است آزمون دیگری برگزار و دانش‌آموزان را آزمون زده نکنید.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، محسن زارعی، صبح چهارشنبه، سوم اردیبهشت ماه در همایش تبیینی_توجیهی اعضای ستاد آزمون، مدیران مدارس متوسطه و عوامل اجرایی حوزه‌های اجرای آزمون با تاکید بر اهمیت آمادگی دانش‌آموزان، خطاب به شرکت‌کنندگان اظهار کرد: شرکت‌کنندگان با استفاده از راهنمای عمل و بسته‌های یادگیری تهیه‌ شده توسط دبیرخانه راهبری کشوری، آمادگی لازم را کسب می‌کنند. همچنین حضور در کلاس‌های درس و بهره‌مندی از جمع‌بندی‌های دبیران، از جمله نکاتی است که افراد می‌توانند آمادگی لازم برای موفقیت در آزمون‌ها را حاصل کنند.
وی افزود: در کم‌تر از یک ماه زمان باقیمانده به شروع آزمون‌های نهایی، برخی مدارس در حال برگزاری آزمون پشت آزمون هستند؛ درحالیکه این اقدام، بزرگ‌ترین اشتباه و جفا در حق دانش‌آموز بوده و تنها آزمون‌های شبه نهایی و راهنمای عمل تدوین شده است که دانش‌آموز را با چارچوب آزمون‌های نهایی آشنا می‌کند. مدیران، معلمان و اولیا، دانش‌آموزان را از آزمون‌های نهایی نترسانند.
زارعی با بیان اینکه توصیف و شناسایی وضع موجود و دیدن اشکالات و خلاهای موجود، اولین گام و لازمه کیفیت‌بخشی است با اشاره به ارزیابی عملکرد نظام آموزشی با نتایج آزمون‌های بین‌المللی تیمز و پِرز در بین عموم جامعه، اظهار کرد: چند سالی است که آموزش و پرورش را با معیارهای درونی مانند آزمون‌های نهایی مورد قضاوت قرار می‌دهند و با پر کردن خلاهای موجود، وضعیت رو به بهبود خواهد بود.
وی، رعایت عدالت در فراهم آوردن شرایط برگزاری آزمون‌های نهائی را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: با توجه به برگزاری آزمون نهائی در سه مقطع طی سال گذشته، کارنامه عملکردی به مدارس ارسال گردیده و تحلیل‌ها از سطح مدرسه تا منطقه و استان، انجام گرفته است.
زارعی، نیاز به تغییر محتوای برخی قسمت‌های کتب درسی مختلف و لزوم تغییر شیوه تدریس برخی معلمان و لزوم توزیع متوازن دانش‌آموزان در رشته‌های را از جمله علل به دست آمده از تحلیل آزمون‌ها برشمرد و افزود: برای تربیت و داشتن دانش‌آموزان خلاق، مبتکر و با فهم عمیق که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مورد تاکید قرار گرفته است، باید سنجش برای یادگیری را در اولویت قرار داده و سپس به سنجش از یادگیری توجه کنیم. یادگیری باید مبنا باشد و حافظه‌محوری مورد توجه نباشد.
وی در ادامه با اشاره به آخرین تصمیمات در خصوص سابقه تحصیلی، گفت: طبق مصوبه 1051 شورای عالی آموزش و پرورشی، آزمون نهائی پایه دهم و سابقه تحصیلی آن حذف شده است. آزمون پایه یازدهم نیز بر اساس شش درس مصوب جلسه 1051 شامل چهار درس عمومی و دو درس تخصصی با تاثیر مثبت در سال 1404 و تاثیر قطعی 1405 به شکل نهائی برگزار می‌شود. بر همین اساس؛ برای دانش‌آموزان پایه یازدهم و افرادی که می‌خواهند ایجاد سابقه کنند؛ تاثیر معدل، امسال مثبت بوده و قطعی نیست؛ اما تاثیر این شش درس در سال بعد قطعی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: از امسال، تاثیر سابقه تحصیلی 60 درصد و آزمون سراسری 40 درصد بوده و دروس عمومی را در آزمون سراسری، نخواهیم داشت. هنرجویان هم باید دروس عمومی خود را ایجاد سابقه کنند نه دروس شاخه نظری را.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در خاتمه متذکر شد: افرادی که تا به حال در ترمیم معدل، شرکت نکرده‌اند می‌توانند از یک تا هر چند درسی را که می‌خواهند، انتخاب کنند؛ اما ترمیم مجددها باید همه دروس را انتخاب کرده و بپذیرند نمره جدید، تراز گرفته خواهد شد.
گفتنی است؛ در پایان این همایش از مدیران موفق در شاخص میانگین دروس نهایی، مصححین برتر از لحاظ بیشترین تصحیح با کیفیت و برگزیدگان ارزیابی مرکز ارزشیابی وزارت از میزان اثربخشی برنامه‌های مدرسه در ارتقا کیفیت قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/817589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

تعداد مصدومان آتش‌سوزی سرویس مدرسه ارومیه به 11 نفر رسید