تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرحهای نیمه تمام در آذربایجان غربی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - درنشست بررسی وضعیت طرحهای عمرانی آذربایجانغربی 14 شاخص برای تکمیل طرحهای نیمه تمام دراستان تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجانغربی، در نشست معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با مسئولان استانی آذربایجانغربی، روند اجرای طرحهای عمرانی، زیرساختی و توسعهای استان مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، معاون وزیر کشور با تأکید بر لزوم شناسایی و تکمیل پروژههای نیمهتمام عمرانی، اظهار داشت: تکمیل این پروژهها باید در اولویت برنامهریزی دستگاههای اجرایی استان قرار گیرد تا مسیر توسعه متوازن و پایدار هموار شود.
در ادامه، رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی، با ارائه گزارشی از وضعیت جغرافیایی، جمعیتی و زیرساختی استان، از ضرورت تسریع در تکمیل آزادراه ارومیه–تبریز و کریدور بزرگراهی غرب کشور سخن گفت و افزود: با توجه به پراکندگی جمعیت در استان، توسعه راههای ارتباطی، بهویژه در مناطق جنوبی، اهمیت بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه 35 درصد جمعیت استان در روستاها ساکناند، اظهار داشت: طرحهای توسعه پایانههای مرزی همچون تمرچین و سرو در حال انجام و برخی نیز در مرحله مطالعاتی هستند.
رهبردین همچنین اعلام کرد: 555 پروژه در حوزه راه و حملونقل به اتمام رسیده و 325 طرح دیگر در حال اجراست. امسال نیز برای کاهش تصادفات، اجرای 70 کیلومتر نیوجرسی در برنامه قرار دارد که تاکنون 42 کیلومتر آن اجرا شده است.
وی از اقدامات انجامشده در حوزه ایمنی راهها نیز خبر داد و گفت: اصلاح ورودیها، دوربرگردانها، نصب تابلوها، علائم هشداردهنده و چراغهای روشنایی در دست اقدام است.
در حوزه خدمات درمانی، معاون عمرانی استاندار اعلام کرد: در حال حاضر 2242 تخت بیمارستانی در شهرستانهای مختلف استان در حال احداث است و 136 پروژه درمانی نیز با اعتبار هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیدهاند.
وی در ادامه افزود: در زمینه توسعه دیجیتال، بیش از 2000 روستا به اینترنت متصل شده و 950 کیلومتر فیبر نوری در استان اجرا شده است.
در بخش آموزش، وی به وجود 1400 کلاس درس نیمهتمام اشاره کرد و گفت: با برنامهریزی صورتگرفته، تا پایان سال جاری مدرسه کانکسی نخواهیم داشت و تلاش میشود 700 کلاس درس تا پایان شهریور تکمیل و تحویل شود.
رهبردین همچنین به چالش تنش آبی در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 900 روستا با مشکل کمآبی مواجهاند که برای کاهش این تنش در 260 روستا، به اعتباری بالغ بر 500 میلیارد تومان نیاز است.
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴:۱۹
-
۹ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/819844/