پیام آذری

آخرين مطالب

تمدید مهلت ارسال مقالات به سومین همایش نظامی‌شناسی آذربایجان‌غربی فرهنگي

تمدید مهلت ارسال مقالات به سومین همایش نظامی‌شناسی آذربایجان‌غربی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی از تمدید مهلت ارسال مقالات به سومین همایش نظامی‌شناسی خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علیرضا نوروزی گفت: سومین همایش نظامی‌شناسی با شعار «نظامی، گنجینه حکمت ایران» و با محوریت بررسی آثار و اندیشه‌های حکیم نظامی گنجوی برگزار می‌شود. 
وی با اشاره به اهداف و محور‌های همایش افزود: شناساندن مفاخر ایرانی مانند نظامی گنجوی به‌عنوان یکی از ستون‌های هویت فرهنگی و تمدن اسلامی ایرانی، از اهداف اصلی این همایش محسوب می‌شود.
نوروزی بیان کرد: نظامی نه‌تنها شاعری بزرگ، بلکه نماد حکمت و هنر ایرانی است که آثارش آیینه تمام‌نمای تاریخ، اسطوره، و دانش ایران پیش و پس از اسلام است.
وی ادامه داد: 6 محور اصلی برای مقالات و پژوهش‌ها تعیین شده که شامل؛ روانشناسی و تحلیل شخصیت‌ها در آثار نظامی، زن، خانواده، و هویت فرهنگی در آثار نظامی، موسیقی، رنگ، و هنر در آثار نظامی، اندیشه‌های جامعه‌شناختی و مردم شناسی در آثار نظامی، کاربرد تعلیمات اساطیری و تاریخی در آثار نظامی و بررسی عناصر داستان پردازی در آثار نظامی می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: زمان برگزاری همایش 30 اردیبهشت و مهلت ارسال مقالات تا 10 اردیبهشت تمدید و مقالات پذیرفته شده در پایگاه‌های ISC و سیویلیکا نمایه خواهند شد، که این موضوع همایش را جذاب کرده است.
وی گفت: راه‌اندازی پایگاه علمی دائمی برای نخستین بار، سایتی اختصاصی جهت بارگذاری مقالات و دسترسی پژوهشگران به منابع مرتبط ایجاد شده و برگزاری نشست‌های تخصصی و هنری، شامل شب شعر، مسابقات کتابخوانی، نمایشگاه‌های هنری، و تئاتر با الهام از آثار نظامی از جمله برنامه‌های جنبی محسوب می‌شود.
نوروزی عنوان کرد: اندیشمندان ملی و اساتید برجسته از 15 دانشگاه و پژوهشکده کشور، ازجمله دانشگاه ارومیه و مؤسسه آموزش عالی آفاق در این همایش حضور خواهند داشت.
وی افزود: در دوره‌های پیشین، بیش از 90 مقاله دریافت شد که 24 مقاله در دومین همایش پذیرفته شد و پیش‌بینی می‌شود تعداد مقالات ارسالی در این دوره به 150 مقاله افزایش یابد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: 82 درصد دارای مدرک دکتری و 11 درصد کارشناسی ارشد هستند و متقاضیان برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه مشارکت یا دریافت فراخوان کامل، می‌توانند به وبسایت همایش (https://nezami 1.ir/) مراجعه کنند.
وی ادامه داد: نظامی گنجوی تنها یک شاعر نیست؛ او حافظ هویت فرهنگی ایران است که برگزاری این همایش‌ها موجب احیای میراث ادبی ما می‌شود و زمینه‌ای برای گفت‌وگوی بینافرهنگی و تقویت غرور ملی است.
نوروزی گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی و یا بلوار آیت‌الله حسنی، کوی 5، موسسه آموزش عالی آفاق ارومیه ارسال و با شماره تماس 044_33486195 با داخلی 11 تماس حاصل کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/817980/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

تعداد مصدومان آتش‌سوزی سرویس مدرسه ارومیه به 11 نفر رسید