پیام آذری

آخرين مطالب

لزوم تقویت جشنواره‌های علمی دانش‌آموزی/ انجام توافقات اولیه برای راه‌اندازی آزمایشگاه مجهز زیست محیطی در پژوهشسراها فرهنگي

لزوم تقویت جشنواره‌های علمی دانش‌آموزی/ انجام توافقات اولیه برای راه‌اندازی آزمایشگاه مجهز زیست محیطی در پژوهشسراها
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ما باید جشنواره‌های موجود را تقویت کنیم، گفت: با هم‌افزایی و هم‌اندیشی می‌توان در راستای رفع عیب‌ها و نقصان‌های موجود و برنامه‌ریزی بهتر، تلاش کرد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران پژوهسشراها، گفت: به مشکلات و موانع موجود در رابطه با پژوهش‌سراها واقفیم و با توجه به نقش محوری پژوهشسرا ها در رشد خلاقیت و توان مهارتی دانش آموزان، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.
وی با اشاره به اهمیت نقش مدیران پژوهش‌سراها اظهار کرد: مدیریت پژوهش‌سراها کاری هنرمندانه بوده و خوشبختانه با کسب رتبه‌های متعدد، عملکردی خوب و رضایت‌بخش در این حوزه ثبت شده است و امیدواریم این کارنامه موفق، الگویی برای رشد دیگر پژوهش‌سراها نیز باشد. 
وی بر لزوم داشتن برنامه عمل در پژوهش‌سراها و جهت‌دهی به دانش‌آموزان مستعد در راستای استعدادهایشان تاکید کرد و افزود: در پژوهشسرا ها در کنار صرف انرژی برای جذب دانش آموزان، حتما در زمینه ارتقا کیفیت نیز توجه ویژه‌ای صورت گیرد؛ پژوهش‌سراها محل فعالیت و تکاپوی دانش‌آموزان علاقه‌مند است‌.
صادقی با اشاره به جشنواره‌های نوجوان خوارزمی و جشنواره جابربن حیان خاطرنشان کرد: نباید موازی با این جشنواره‌ها کاری انجام دهیم؛ چرا که این اجحافی است در حق پژوهش سراها و همکارانی که در مدرسه زحمت می‌کشند. پژوهش‌های انجام شده باید نتیجه‌ محور بوده و فرآورده آموزشی و تربیتی مناسبی برای دستگاه تعلیم و تربیت داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه تعامل بین بخشی در هر زمینه‌ای ثمرات مهمی دارد افزود : مراحل اولیه همکاری با اداره کل محیط زیست جهت ایجاد آزمایشگاه مجهز محیط زیستی در یکی از پژوهشسراهای استانمان انجام شده است و در آینده نیز این موضوع وارد فاز اجرایی خواهد شد.
وی از اعلام آمادگی دانشگاه‌های مادر استان جهت فراهم آوردن امکان استفاده دانش‌آموزان از آزمایشگاه‌های دانشگاهی، اظهار کرد: تعامل با سایر دستگاه‌ها و استفاده از فضاهای فیزیکی آن‌ها نیز می‌تواند در گسترش دید و تجارب دانش‌آموزان کارساز باشد.
وی متذکر شد: باید به کارهای خلاقانه بها دهیم و از ایده‌ها تجارب موفق در پژوهش‌سراها برای بهبود عملکردمان استفاده کنیم. هر جامعه‌ای که به خلاقیت بها دهد، پویا می‌شود و پژوهش‌سرا یکی از مکان‌هایی است که می‌تواند خلاقیت را تقویت کند.
وی با اشاره به سبقه خوب آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطب‌های المپیادهای علمی، از تلاش برای احیای این جایگاه با ایجاد خانه المپیادهای علمی استان، بیان کرد: یکی از پژوهش‌سراها به عنوان دبیرخانه برای این خانه عمل کرده و یکی از مدارس تیزهوشان هم محل برگزاری آزمون‌ها خواهد بود و از توان اساتید برجسته کشوری و امکانات و زمینه‌های موجود جهت پرورش دانش‌آموزان مستعد و تلاشگر بهره خواهیم جست.
صادقی با اشاره به افزایش درصد بالای بودجه آموزش و پرورش و سرانه دانش‌آموزی نسبت به سال‌های گذشته گفت: رئیس جمهور محترم، توجه بسیار ویژه‌ای به آموزش و پرورش دارد؛ چرا که در طول شش ماه گذشته 23 جلسه با محوریت آموزش و پرورش و با حضور شخص آقای دکتر پزشکیان برگزار شده است.
وی با تاکید بر لزوم تقویت رابطان پژوهشی در مناطق و نواحی استان، گفت: باید فردی را به عنوان رابط، انتخاب کنیم که علاقه‌مند بوده و کار بلد است. در راستای برگزاری کلاس‌های خلاقانه و ثبت اختراع به خصوص در حوزه هوش مصنوعی، باید اقدامات موثری انجام داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه خود را مدیدکل مدارس می‌دانم و حافظ حق تک تک همکاران هستم، اظهار کرد: در رابطه با مشکلات عملکردی و ایجاد رغبت در بین دانش‌آموزان جهت حضور در پژوهش‌سراها باید بتوانیم از ایده‌های خاص و جدید استفاده کرده و بسته‌های حمایتی در نظر بگیریم و یکی از عوامل موفقیت در این خصوص، پای کار آمدن مدیران مدارس است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/819439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

تعداد مصدومان آتش‌سوزی سرویس مدرسه ارومیه به 11 نفر رسید