پیام آذری

آخرين مطالب

ادامه واکنش‌ها به ارسال پیامک تذکر حجاب در سراسر کشور/ سرشماره 09830007695 متعلق به کیست؟ اقتصادی

ادامه واکنش‌ها به ارسال پیامک تذکر حجاب در سراسر کشور/ سرشماره 09830007695 متعلق به کیست؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - یک اصلاح طلب با اشاره به پیامک های حجاب گفت: بدون شک ارسال این پیامک ها در نارضایتی مردم تاثیرگذار خواهد بود مردم فشارهایی را تحمل می کنند من بعید می دانم افرادی که برایشان پیامک ارسال شده حتی یک درصدشان از این برخورد و از این پیامک ها استقبال کرده و راضی باشند.
به گزارش خبرآنلاین، بهرام پارسایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره ارسال پیامک حجاب در برخی از استان ها گفت: مشکل اصلی کشور ما قانون گریزی و عدم پایبندی به قانون اساسی از طرف افراد یا گروه هایی است که خودشان را فراقانون می دانند و یا به نام دین یا به نام شریعت یا به هر شکلی مستمسکی بدست می‌آورند که خلاف قانون کار کنند. به نظرم این عدم اقتدار قوه مجریه است که باید قانون اساسی را اجرا کند و وظیفه اش اجرای قانون اساسی است و قوه مجریه باید مدیریت کند که قانون چگونه اجرا شود.
نماینده اسبق مجلس ادامه داد: متاسفانه یک رویه بسیار بد شده است که هر کسی به این نام هر کاری می خواهد انجام می دهد مخصوصا در برخی استان ها برخوردهای از این دست در افراطی تر بوده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: این اوج ضعف و عدم یکپارچگی سیستم مدیریتی در کشور را نشان می دهد که هر کسی هر طور دوست دارد سلیقه ای مدیریت می کند و مخصوصا آنهایی که خودشان را انقلابی می‌دانند و به نام انقلابی بودن مردم را ناراضی و قانون را زیر پا می‌گذارند. پیش از این هم دیدیم افرادی به طور مستقیم از حرکت های غیرقانونی افرادی که در مقابل مجلس تجمع کرده بودند حمایت کردند و فراتر از قانون با گروکشی می گفتند چون فلان جا قانون شکنی شده شما هم می توانید قانون شکنی کنید.
وی ادامه داد: در واقع این ضعف مدیریت و کج فهمی از قانون است که به هر حال افراد به اینجا رسیده اند. مقصر هم سیستم است، مقصر سیستمی است که اجازه می دهد افرادی فراقانون رشد کنند و اصلا رشد و پیشرفت شان را در قانون شکنی بینند و به بهانه اینکه انقلابی هستند و انقلابی گری می کنند این اقدامات را انجام دهند.
پارسایی تصریح کرد: این مشکل ریشه ای است که به هر حال اقتدار دولت را می طلبد که مجری قانون است و اجازه ندهد کسانی فراقانونی هر طور دوست دارند حرکت کنند. از سوی دیگر مردم هم دیگر با این کارها به شدت اذیت شده و روی گردان تر می شوند اگر مردم از این قانون راضی بودند که دولت هم راحت آن را اجرا می کرد و اینکه دولت آن را اجرا نمی کند و شورای عالی امنیت ملی دستور توقف اجرای آن را می دهد برای این است که نمی خواهد مقابل مردم بایستد.
وی تصریح کرد: بدون شک ارسال این پیامک ها در نارضایتی مردم تاثیرگذار خواهد بود مردم فشارهایی را تحمل می کنند من بعید می دانم افرادی که برایشان پیامک ارسال شده حتی یک درصدشان از این برخورد و از این پیامک ها استقبال کرده و راضی باشند. بدون شک همه ناراضی هستند مخصوصا اینکه این پیامک گاهی برای والدین افراد ارسال می شود.
این نماینده سابق خاطرنشان کرد: باور این افراد این است که این پیامک ها مورد استقبال مردم قرار گرفته و از این طریق رعایت حجاب انجام شده در حالیکه اصلا اینطور نیست. این اقدامات نه براساس اصول قانونی است و نه اخلاقی و شاید از نظر کسانی که شرع را می شناسند این کار شرعی هم نباشد اما انجام می شود و عمدا باعث عصبانیت بیشتر مردم می شوند و به نارضایتی اضافه می کند یعنی این کارها حالا یا به عمد و از سر کج فهمی است و یا آگاهانه است به هر حال باعث افزایش نارضایتی بین مردم می شود و از این دو حالت خارج نیست.
سرشماره 09830007695 متعلق به کیست؟
خبرانلاین نوشت: بر اساس اطلاعات رسیده و اسکرین‌شات‌های منتشر شده، همه پیامک‌های ارسالی تذکر حجاب از سرشماره 09830007695 ارسال شده است. این شماره متعلق به کدام نهاد است که به بانک اطلاعاتی ایرانیان دسترسی دارد؟

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

واکنش معاون دفتر رئیس جمهور به شایعه موافقت پزشکیان با ارسال پیامک حجاب
سید مهدی طباطبایی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تجربه حکمرانی در ایران نشان داده استفاده از زبان زور در ساحت فرهنگ و اجتماع نتیجه معکوس دارد. در زمینه تعلیم و تربیت اقدامات پلیسی و قضایی نتیجه بخش نبوده و نیست.
وی افزود: هزینه تکرار تجربه‌های ناموفق و شکست خورده را گردن دولت و ⁧ رئیس جمهور ⁩ انداختن نادرست و غیراخلاقی است. اشتباه نکنید.
پیامک تذکر حجاب به گیلان هم رسید
پیامک های حجاب به عابرین پیاده بعد از تهران و اصفهان به تبریز و گیلان و شیراز رسید.
ارسال پیامک تذکر حجاب به سرنشینان خودرو که چند ماه پیش در اصفهان آغاز شده بود و انتقادهایی را برانگیخت پس از گسترش به تهران موجب تذکرهای جدی فعالان سیاسی و رسانه ای به رئیس جمهور و وزارت ارتباطات شد.
اطلاعات مورد نیاز برای شناسایی سرنشینان خودرو و ارسال پیامک جز با دسترسی به سیستم های انتظامی و مخابراتی امکان پذیر نیست. این در حالی است که وزارت ارتباطات در واکنش به توئیت رشیدپور از هر گونه دخالت در این ماجرا تبری جست. 

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/820467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گردن‌گیری به‌موقع رونالدو

جدول زمان‌بندی قطع برق استان اردبیل در 13 اردیبهشت

مناسبت روز/ شنبه، 13 اردیبهشت‌ماه

آقای علم الهدی! دولت سیزدهم یک درصد تعهد خود در مسکن سازی را ادا نکرد/ تورم هم از دوره روحانی بیشتر شد

ادامه واکنش‌ها به ارسال پیامک تذکر حجاب/ ناتوانی یا بی‌تفاوتی دولت در پیگیری پیامک‌ها نگران‌کننده است

چرا در رژیم‌های لاغری شکست می‌خوریم و چطور این چرخه را بشکنیم؟

جمع آوری 10 میلیارد ریال زکات فطریه در اسکو

سرگیجه در واشنگتن | تبریز از شادی لبریز | من صدای نسل z‌ هستم |سازه‌ای عجیب و اسرار آمیز در اقیانوس آرام | هر آهنگی که از خواندنش پشیمان شدم گل کرد!

ثبات قیمت در بازار خودرو شکست؛ سهند، ساینا، شاهین، جک و لاماری چند شد؟ | جدول قیمت ها

توصیه‌های امام‌جمعه تبریز به هواداران تراکتور

اولین پیام یک باشگاه ایرانی به تراکتور

جشن خیابانی مردم آذربایجان غربی پس از قهرمانی تراکتور

گزارش تصویری از جشن قهرمانی تیم تراکتور در شهر هریس

رسیدگی به 330 پرونده خانواده جانبازان و شهدای استان گلستان

معلمان شهید، ایران اسلامی را به قله دانش رساندند

روایت معلمی در دل محرومیت؛ از تلاش‌های جهادی تا امید به آینده

فرونشست شدید دشت خوی؛ لزوم احداث سد الند برای عبور از بحران کم آبی

پیام تبریک مسئولان آذربایجان شرقی در پی قهرمانی تیم فوتبال تراکتور

صعود لژیونر ایرانی به لیگ برتر آذربایجان

تبریک استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت قهرمانی تیم تراکتور

برگزاری نشست بررسی همکاری‌های بین آذربایجان‌غربی و اربیل اقلیم کردستان

کارناوال بزرگ در تبریز با قهرمانی تراکتور

وضعیت خیابان های تبریز در شب قهرمانی تراکتور

تلاش می‌کنیم استقلال خوزستان را به تبریز بیاوریم!

تبریز هیچکس در خانه‌اش نیست! (عکس)

ادامه تجمع هواداران تراکتور با وجود لغو بازگشت تیم به تبریز

اسکوچیچ بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کرد

نادری بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کرد

قهرمانی تیم ملی بوکس ایران در مسابقات بین‌المللی بوکس جام پوریای ولی در خوی

میلتیچ: امروز برای فوتبال ایران یک روز فوق‌العاده است

بیرانوند: باید در تبریز خوشحالی کنیم؛ پسر بدی برای مادرم بودم!

تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد

تراکتور: به تبریز برنمی‌گردیم، تجمع نکنید!

اگر اسکو نبود این اتفاق برای تراکتور رخ نمی‌داد

تراکتوری‌ها 3 روز استراحت می‌کنند!

علیرضا بیرانوند: امسال فرزند و همسر بدی بودم!

باخت شمس آذر مقابل تراکتور غوغایی در تبریز به پا کرد

کاروان تراکتور به مرخصی رفت/هواداران برای استقبال به فرودگاه تبریز نروند

اولین استوری اسکو پس از قهرمانی: شب بخیر!

تبریک امام جمعه تبریز به مناسبت قهرمانی تیم تراکتور

دانیال: آمدم دو نکته بگویم و بروم!

خوشحالی خیابانی مردم آذربایجان شرقی پس از قهرمانی تراکتور

آموزش هوش مصنوعی به 100 هزار معلم و دو میلیون دانش‌آموز / افزایش دو درصدی بودجه آموزش و پرورش

جشن قهرمانی تراکتوری‌ها در خیابان های تبریز

مظفری زاده: تلاش می‌کنیم جشن قهرمانی در تبریز برگزار شود!

رامین رضاییان با مصدومیت ورزشگاه آزادی را ترک کرد

آتش‌بازی در آسمان تبریز؛ جشن هواداران تراکتور در خیابان پس از قهرمانی در لیگ برتر ایران

جام بیست‌وچهارم مسافر تبریز شد/ تحقق رویای 55 ساله قهرمانی تراکتور با اسکوچیچ +فیلم و جدول

خیابان‌های تبریز غرق در شادی و هیجان/ تراکتور مقتدرانه دل مردم را شاد کرد

جشن خیابانی مردم تبریز پس از قهرمانی تراکتور + عکس