پیام آذری

آخرين مطالب

اعلام جنگ دهلی‎نو به اسلام آباد/ جزئیات حمله موشکی هند به پاکستان و اعلام وضعیت اضطراری اقتصادی

اعلام جنگ دهلی‎نو به اسلام آباد/ جزئیات حمله موشکی هند به پاکستان و اعلام وضعیت اضطراری
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سخنگوی ارتش پاکستان بامداد چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 از حمله موشکی هند به سه نقطه از منطقه کشمیر تحت کنترل دولت اسلام‌آباد خبر داد.
ژنرال احمد شریف گفت که نیروی هوایی این کشور در برابر جنگنده‌های هندی وارد عمل شده و اجازه ورود آن به حریم هوایی پاکستان را ندادند.
هند سه نقطه را در کشمیر پاکستان هدف حمله موشکی قرار داده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شبکه‌های پاکستانی نیز گزارش دادند که چند مرکز دینی در این حمله هدف قرار گرفته است. گزارش‌ها همچنین از اعلام وضعیت اضطراری در تمام پاکستان و لغو پرواز‌ها در این کشور است.
فرودگاه لاهور بسته و حریم هوایی پاکستان به روی تمامی پرواز‌های بسته شده است.
دولت و ارتش پاکستان پیش‌تر اعلام کرده بودند که در صورت هرگونه تجاوز از سوی هند پاسخ سریع و فوری داده خواهد شد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
ژنرال احمد شریف دقایقی قبل در کنفرانس زنده خبری گفت که هند دست به تجاوز آشکار علیه پاکستان زده و همزمان پاسخ سریع و قوی پاکستان به این حمله در جریان است.
وی افزود: 6 نقطه در پاکستان هدف حمله هند قرار گرفت که تمام این نقاط غیرنظامی و شامل ساختمان‌های مسکونی و مساجد می‌باشد.
نیروی هوایی پاکستان در واکنش به حمله هند تاکنون 5 جنگنده این کشور را سرنگون کرده است.
بیشتر بخوانید:سرنگونی 5 جنگنده هند توسط پاکستان
شبکه جیو نیوز پاکستان نیز گفت که حمله موشکی هند در بهاولپور، کوتلی و شهر مظفرآباد صورت گرفته است و بیشتر این مناطق غیرنظامی محسوب می‌شود.
ارتش پاکستان نیز پاسخ مقابله جویانه به حمله موشکی هند را آغاز کرده و نیروی هوایی این کشور در حال پاسخ سریع به حمله همسایه شرقی است.
تنش‌های نظامی میان پاکستان و هند یادآور نبرد هوایی دو کشور در اسفند 1397 است که آنان را تا آستانه یک جنگ تمام عیار برد. این وضعیت چند روز پس از یک حمله مرگبار انتحاری به نیرو‌های هندی در منطقه «پولواما» به وجود آمد. پس از آن جنگنده‌های هندی به خاک پاکستان حمله کرده و یک روز بعد ارتش پاکستان دو جنگنده هندی را سرنگون و یک خلبان آن را بازداشت کرد.
دبیرکل سازمان ملل هند و پاکستان را به خویشتن داری دعوت کرد درهمین راستا دبیرکل سازمان ملل متحد از حملات موشکی هند به پاکستان ابراز نگرانی کرد و خواستار خویشتنداری این 2 کشور شد.
به گزارش گاردین، سخنگوی سازمان ملل متحد در این بیانیه اعلام کرد: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد بسیار نگران عملیات نظامی هند در امتداد خط کنترل و مرز بین‌المللی است. او خواستار خویشتنداری حداکثری نظامی از سوی هر دو کشور است.
گوترش تاکید کرده است: جهان نمی‌تواند متحمل رویارویی نظامی بین هند و پاکستان شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی پاکستان اقدامات خود پس از حمله هند را به اطلاع شورای امنیت رساند پاکستان که عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است اقدامات خود پس از حمله موشکی هند را به اطلاع این شورا رساند و اعلام کرد که به این تجاوز پاسخ می‌دهد.
وزارت امور خارجه پاکستان از دستور وزیر امور خارجه این کشور به نمایندگی دائم خود در سازمان ملل برای تماس فوری با اعضای شورای امنیت خبر داد.
نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل، شورای امنیت را در جریان حمله موشکی هند و تهدیدی که این کشور برای صلح و امنیت بین‌المللی ایجاد کرده است، قرار داد.
به شورای امنیت سازمان ملل اطلاع داده شده است که پاکستان حق دارد در زمان و مکانی که خود انتخاب می‌کند، مطابق با حق دفاع که در ماده 51 منشور سازمان ملل تصریح شده است، به این تجاوز پاسخ مناسب دهد.
پاسخ پاکستان به حمله موشکی هند ارتش پاکستان لحظاتی قبل اعلام کرد که پاسخ مقابله جویانه به حمله موشکی هند آغاز شده و نیروی هوایی پاکستان در حال پاسخ سریع به تجاوز همسایه شرقی است.
تمامی پرواز‌ها در پاکستان لغو و حریم هوایی این کشور برای 48 ساعت آینده بسته شده است.
منبع: فرارو

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/822314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن

فصل برای جهانبخش تمام شد؛ کاپیتان تیم ملی در مسیر ترک هلند

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

آمار سرقت در استان آذربایجان شرقی کاهش یافت

جلوگیری از کشتار گاه غیر مجاز دام در اردبیل

زرآباد تا پایان سال در شاخصهای توسعه به میانگین مطلوب ملی می‌رسد

ساعات کاری ناوگان اتوبوسرانی ارومیه تغییر کرد

قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404

گرانی یار مهربان!

آمادگی بانک سینا برای همکاری با فعالان اقتصادی ارس

ارائه خدمات درمانی رایگان در شهرک امیرکبیر مراغه

رییس سازمان داوطلبان کشور، پروژه‌های عمرانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی را افتتاح کرد

اتصال روستا‌های بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات در برنامه هفتم

فعالیت 50 شرکت دانش بنیان و فناور در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

نظارت میدانی و قطع هوشمند برق ادارات پرمصرف تبریز

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز