پیام آذری

آخرين مطالب

استاندار آذربایجان شرقی:

آذربایجان شرقی پیشتاز اقتصادی و فرهنگی کشور است اجتماعي

آذربایجان شرقی پیشتاز اقتصادی و فرهنگی کشور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی در نشست فعالان اقتصادی استان با معاون اول رئیس‌جمهور، بر جایگاه ممتاز استان در تولید و اقتصاد ملی تأکید کرد و خواستار توجه فوری به نوسازی صنایع فرسوده، توسعه زیرساخت‌های انرژی و حمل‌ونقل، و حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی ، بهرام سرمست گفت: آذربایجان شرقی استانی است که علاوه بر پیشتازی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، از جایگاهی ممتاز در تولید، صنعت، کارآفرینی و اقتصاد ملی نیز برخوردار است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه بیش از 90 درصد اقتصاد استان توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شود، افزود: کارآفرینان ما با تمام توان در کنار دولت ایستاده‌اند و بار اقتصاد استان را به دوش می‌کشند، اما متأسفانه ناترازی جدی بین سهم بخش خصوصی و دولت در حوزه سرمایه‌گذاری وجود دارد و بخش عمده صنایع دولتی استان متعلق به دهه‌های گذشته و پیش از انقلاب است که امروز دچار فرسودگی شده و نیاز فوری به نوسازی دارد.
وی کمبود زیرساخت‌های انرژی و تأمین برق را از دیگر چالش‌های پیش روی بخش خصوصی و فعالان اقتصادی دانست و تصریح کرد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی متعددی برای حضور در استان اعلام آمادگی کرده‌اند، اما پاسخگویی به این حجم از تقاضا بدون تأمین زیرساخت‌های پایه‌ای مانند برق و آب امکان‌پذیر نیست.
وی با اشاره به پروژه مهم آبرسانی به شهرهای جلفا، مرند، شبستر و تبریز گفت: این طرح استراتژیک با ظرفیت 184 میلیون مترمکعب می‌تواند تا 25 سال آینده، نیاز آبی بخش قابل توجهی از استان را تأمین کرده و زیرساخت حیاتی توسعه در شمال‌غرب کشور باشد.
سرمست در ادامه با تشریح وضعیت راه‌ها و کریدورهای ارتباطی استان خاطرنشان کرد: با وجود قرارگیری تاریخی استان در مسیر جاده ابریشم، امروز زیرساخت‌های جاده‌ای ما نیازمند نوسازی و توسعه جدی هستند. پروژه‌هایی نظیر بهسازی آزادراه زنجان–تبریز، تکمیل آزادراه تبریز–بازرگان، تسریع در احداث آزادراه تبریز–ارومیه، و اتصال راه‌آهن خاوران به تبریز و چشمه ثریا از جمله طرح‌هایی هستند که می‌توانند استان را به شاهراه اتصال ایران به اوراسیا و اروپا تبدیل کنند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین گفت: در راستای تأکید رئیس‌جمهور محترم بر توسعه دیپلماسی اقتصادی، ما ارتباطات خوبی با کشورهای همجوار برقرار کرده‌ایم و تبریز به عنوان یکی از قطب‌های تاریخی تجارت ایران، آمادگی دارد بار دیگر نقش کلیدی خود را در صادرات غیرنفتی ایفا کند؛ بازار تاریخی تبریز و اتاق بازرگانی این شهر که قدیمی‌ترین اتاق کشور است، ظرفیت‌هایی بی‌بدیل برای گسترش تجارت بین‌الملل دارند.
سرمست با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی، کشت گلخانه‌ای و معادن طلا و مس استان تصریح کرد: در استان 10 زنجیره ارزش تعریف کرده‌ایم که از فرش دستباف و کفش تبریز تا معدن و صنایع تبدیلی را شامل می‌شود و برای تکمیل این زنجیره‌ها، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی یک ضرورت است.
وی همچنین پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه اقتصادی فناوری‌های نوین در شهرک صنعتی بعثت تبریز را مطرح کرد و گفت: این شهرک با وسعت 10 هزار و 800 هکتار و دسترسی به ریل، جاده، برق و آب، ظرفیت تبدیل شدن به قطب فناوری‌های پیشرفته کشور را دارد. این پیشنهاد مورد تأیید دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم، قرار گرفته و در دستور بررسی دولت است.
استاندار آذربایجان شرقی، ظرفیت‌های گردشگری استان، از جمله جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی، تاریخی و علمی را نیز یادآور شد و گفت: ربع رشیدی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جهان با قدمتی بیش از 750 سال، نشان‌دهنده پیشینه علمی استان است؛ این ظرفیت‌ها می‌توانند در قالب گردشگری سلامت، علمی و فرهنگی برای استان ارزآفرینی کنند.
وی در پایان با اشاره به اجرای طرح «سه‌شنبه‌های اقتصادی» و حضور میدانی در واحدهای تولیدی، خاطرنشان کرد: از آغاز به کار دولت چهاردهم، تلاش کرده‌ایم در کنار فعالان اقتصادی باشیم. انتظار داریم دولت نیز با توسعه زیرساخت‌ها، تأمین انرژی، تسهیل فرآیندهای اداری و حمایت‌های مؤثر، نقش مؤثرتری در تحقق اهداف اقتصادی استان ایفا کند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/824033/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش سخنگوی دولت به بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی/ مهاجرانی: ناترازی برق 20 هزار مگاوات است

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 23 اردیبهشت 1404

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا 24 اردیبهشت 1404

طرح گلخانه 500 هکتاری در شهرستان اردبیل اجرایی می شود

اردبیل رتبه 6 کشوری در بازسازی مسکن روستایی را کسب کرده است

پیشرفت 38 درصدی محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب

رودریگو تمرین رئال را ترک کرد!

آیت‌الله مروی: پیام امام خامنه‌ای به همایش سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم، منشور جدیدی برای آینده حوزه‌های علمیه و روحانیت است

دستاوردهای اقتصادی ارس مرهون امنیت پایدار منطقه است

بازدید اعضای تشکل تمدن نوین اسلامی دانشگاه آزاد تبریز از مجتمع مس سونگون

آیین اختتامیه رویدادهای رسانه‌ای «تبریز هفت» و «تبریزنگار» برگزار شد

دوئل برای جستجوی طلا از آمریکا تا ورزقان

بازدید معاون اول رئیس جمهور از مجموعه ورزشی یادگار امام تبریز

دانشگاه تبریز تاثیرگذار در پیشبرد علم و فناوری

بازدید معاون اول رئیس جمهور از مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) تبریز

بازدید معاون اول رئیس جمهور از مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

تصاویر/برگزاری جلسه هماهنگی گرامیداشت سوم خرداد در استانداری آذربایجان غربی

درخشش خبرگزاری ایمنا در سومین رویداد رسانه‌ای «تبریزنگار»

صدور هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار باران و بارش تگرگ در 15 استان

شناسایی 2400 هکتار تصرف در حریم رودخانه‌های آذربایجان غربی؛سیل در کمین

ورود سامانه بارشی به کشور/ این استان‌ها منتظر باران باشند

تأثیرات محسوس سفر رئیس‌جمهور به باکو برای گسترش همکاری‌ها

ورود سامانه بارشی به 10 استان کشور

آزمون‌های نهایی باید در آرامش کامل برگزار شوند/ممنوعیت آموزش و اخذ امتحان بعد از ساعت 13

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

تشخیص فوری "قرص فیتو اصل و فیک" با یک ترفند مخفی!

تزریق 12 هزار میلیارد ریال به پروژه‌های عمرانی شهرستان خلخال و کوثر

نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا: از تلاش برای تغییر نام خلیج فارس تا پذیرفتن هواپیمای اختصاصی لوکس، همه به هم ربط دارند

پاسخ کارتال به تمدید قرارداد عالیشاه

افتتاح بخش جراحی قلب اطفال در تبریز

واکنش کارتال به تمدید قرارداد عالیشاه؛ ان‌شاالله

گفت‌وگوی وزرای خارجه ترکیه و مصر درباره تحولات نوار غزه

واکنش کارتال به تمدید قرارداد عالیشاه

پاسخ تک کلمه‌ای کارتال به تمدید قرارداد عالیشاه؛

پیش بینی رگبار باران و وزش باد شدید در 6 استان کشور

بازدید عارف از مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز

عارف: گسترش فعالیت‌های دانشگاه‌ها در منطقه ضروری است

گودبرداری در مهاباد منجر به رانش زمین شد؛ استمداد مردم برای توقف عملیات

تبریز با کمبود سالن سینما روبه‌رو است

درخواست رسمی نمایندگان آذربایجان‌شرقی در مجلس برای بهسازی آزادراه تبریز-زنجان

ورود وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی، سفیر ازبکستان و دبیر کل کشورهای عضو اکو به جزیره کیش

اجرای طرح ملی سلامت الکترونیک در استان اردبیل

مدرسه دوم دارالفنون خرداد ماه در اردبیل کلنگ زنی می‌شود

احداث نیروگاه‌های انرژی خورشیدی در 22 نقطه از اردبیل

احداث 168 کلاس درس در مساکن ملی استان اردبیل

15 بال پرنده شکاری در مهاباد پس از مداوا به طبیعت بازگشتند

طرح شهید سلیمانی در روستاهای ارومیه اجرا می شود

فرود اضطراری پرواز تهران_تبریز در فرودگاه ارومیه + جزئیات

وزیر کار این بار بدون کارت زرد مجلس را ترک کرد