پیام آذری

آخرين مطالب

پزشکیان: مذاکرات با آمریکا در هماهنگی کامل با رهبری صورت خواهد گرفت/ از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم سیاسی

پزشکیان: مذاکرات با آمریکا در هماهنگی کامل با رهبری صورت خواهد گرفت/ از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس‌جمهور با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم گفت: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، به تعامل گسترده دولت با مجلس در دوره اخیر اشاره کرد و با تاکید بر این‌که «لازمه تحقق پیشرفت و توسعه، دستیابی به زبان مشترک و حرکت بر مدار شاخص‌های روشن در تعاملات میان قواست»، گفت: دولت وفاق ملی طی 9 ماه گذشته، بیش از تمامی دولت‌های پیشین با نمایندگان محترم مجلس نشست، گفت‌وگو و تعامل داشته و این روند همدلانه، با جدیت استمرار خواهد یافت؛ در مسیر خدمت، هیچ تفاوتی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس قائل نیستیم.
وی با تأکید بر رویکرد مردم‌محور دولت افزود: دولت در هر اقدام و تصمیمی در سطح کلان، خود را متعهد به مشارکت و اقناع مردم می‌داند و هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی و جلب همراهی جامعه اتخاذ نخواهد شد.
وی با اشاره به نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم تصریح کرد: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آنها آمده، نه برای منافع شخصی یا جناحی.
رئیس‌جمهور آموزه‌های دینی مبنی بر برابری انسان‌ها فارغ از نژاد، مذهب و قومیت را برای دولت الهام‌بخش و از شاخصه‌های مهم حکمرانی دانست و اظهار داشت: تمام اقشار ملت ایران، فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و باور، از حقوق برابر برخوردارند و دولت خدمت‌رسانی بی‌تبعیض به همه شهروندان را وظیفه قطعی خود می‌داند.
وی همچنین درباره مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نیز تأکید کرد: این مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد. در مذاکرات ما به هیچ‌وجه از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و در عین حال تنش‌ هم نمی‌خواهیم.
وی به بحران ناترازی‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی نیز اشاره کرد و گفت: رفع این ناترازی‌ها مستلزم زمان، خرد جمعی و کار کارشناسی است. تاکنون جلسات متعددی با صاحب‌نظران موافق و منتقد برگزار شده و دیدگاه‌های آنان در سیاست‌گذاری‌های دولت در این زمینه لحاظ شده است.
پزشکیان درباره رویکرد دولت در حوزه آموزش و پرورش، بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی تأکید کرد و گفت: مصمم به ساخت مدارس در مناطق فاقد مدرسه، تجهیز مراکز آموزشی و اصلاح شیوه‌های تدریس هستیم. در این مسیر، مشارکت مردمی جلب شده و انتظار می‌رود نمایندگان مجلس نیز در این امر خطیر یاریگر دولت باشند. دانش‌آموزان امروز سرمایه و آینده‌ساز فردای کشورند و اگر امروز از آموزش صحیح و تربیت اصولی فرزندان‌مان غفلت شود، فردا برای جبران این عقب‌ماندگی بسیار دیر خواهد بود.
وی با تأکید بر این‌که مسئولیت ریاست جمهوری را امانتی الهی برای خدمت به مردم می‌داند، اظهار داشت: برای خدمت به مردم و کشور، سختی‌ها و محدودیت‌های فراوان این مسئولیت را پذیرفته‌ام و مسئولیت و قدرت، جز به عنوان فرصتی برای گره‌گشایی از مشکلات مردم، برای من هیچ جذابیتی ندارد.
وی همچنین با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی اصلاح امور کشور تصریح کرد: طبعا در شرایط فعلی، اصلاح مشکلات به‌سادگی ممکن نیست، اما با همدلی، خرد جمعی و همراهی مردم و نمایندگان، این مسیر دشوار نیز طی شدنی خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/824257/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

آغاز ثبت‌نام رایگان شرکت در جشن قهرمانی تراکتور

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر

جزیره کیش جزو سه ظرفیت اول گردشگری کشور است

سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش؛ فرصتی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است

آماده‌باش هلال‌احمر در شمال‌غربی و غرب کشور

نارضایتی از داروخانه‌های اردبیل افزایش یافته است

حادثه برای خودروی امام جمعه بوکان

فوری/ خودرو امام جمعه بوکان دچار حادثه شد

اولین واکنش علیرضا بیرانوند به ادعاها درباره ترک تراکتور و پیوستنش به استقلال

بررسی تاثیرگذارترین بازیکنان لیگ برتر؛ رقابت ستاره‌های تراکتور و پرسپولیس

افتتاح نمایشگاه مبلمان و لوازم خانگی در سراب

پشت پرده شایعات عجیب در خصوص بیرانوند/ خانواده علیرضا چه می‌خواهند؟

حمایت احساسی از رودریگو: به او احترام بگذارید!

3 هشدار هواشناسی برای 5 روز آینده

مظفری‌زاده: تراکتور صرفاً برای برگزاری بازی عازم اهواز می‌شود

عارف: شهید آل هاشم الگوی خدمت و ساده زیستی بود

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

پزشکیان: مذاکرات با آمریکا در هماهنگی کامل با رهبری صورت خواهد گرفت/ از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت همراه

نماینده مجلس: نها منبع درآمد مرزشینان کولبری است/ چرا مرزها را باز نمی‌کنید؟

واکنش نماینده مجلس به اظهارات میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد/ او مشاعرش را از دست داده است

شهرک‌های صنفی در حریم شهرهای استان اردبیل ایجاد می‌شود

حادثه دلخراش برای امام جمعه بوکان؛ محافظ جان باخت

حادثه مرگبار برای خودرو امام جمعه بوکان

شکستگی استخوان ساق پای دانش آموز 14 ساله در روستای کاولان مهاباد

امام جمعه بوکان در سلامت کامل است

پیشرفت 38 درصدی عملیات راهسازی در محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب

شوک بزرگ | بیرانوند به استقلال پیوست؟

ویدیوی مارکا؛ رودریگو پس از صحبتی کوتاه با آنچلوتی تمرینات رئال مادرید را ترک کرد

روایت ناگفته از شهدای خدمت؛ «مردم‌دار» روی آنتن می‌رود

کسری 1.52 میلیارد مترمکعبی آب در سفره های زیرزمینی آذربایجان شرقی

این استان‌ها منتظر باران باشند/ تهران هم بارانی می‌شود؟

پروژه‌های کریدور بزرگراهی غرب در محورهای مهاباد تا 2 سال آینده به بهره برداری می رسد

عکاس مهر در دو رویداد رسانه‌ای شهرداری تبریز خوش درخشید

یک هزار و 345 میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی پرداخت شد

آغاز ثبت نام رایگان شرکت در جشن قهرمانی تراکتور

پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مساکن روستایی به بانک های آذربایجان شرقی

افزایش ساعات فعالیت آزمایشگاه مرکزی آذربایجان شرقی

80 درصد مواد اولیه فرش ایران در تبریز تامین می‌شود

دانشگاه تبریز یکی از پیشگامان حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است

فدراسیون فوتبال: صدور رای بیرانوند بر عهده کمیته استیناف است

سخنگوی سپاه: همه وجود شهید جمهور وقف اسلام و انقلاب بود

واکنش سخنگوی دولت به بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی/ مهاجرانی: ناترازی برق 20 هزار مگاوات است

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 23 اردیبهشت 1404

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا 24 اردیبهشت 1404

طرح گلخانه 500 هکتاری در شهرستان اردبیل اجرایی می شود

اردبیل رتبه 6 کشوری در بازسازی مسکن روستایی را کسب کرده است

پیشرفت 38 درصدی محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب