پیام آذری

آخرين مطالب

واکنش شورای نگهبان به موافقت مجمع تشخیص با لایحه پالرمو گفتگو

واکنش شورای نگهبان به موافقت مجمع تشخیص با لایحه پالرمو
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به برگزاری انتخابات زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، زمان اتمام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی به هم نزدیک و حدود 4 ماه است، لذا اینکه این دو انتخابات همزمان برگزار شود، قابل بررسی خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، نشست خبری هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان با اصحاب رسانه صبح امروز (شنبه) برگزار شد.
سخنگوی شورای نگهبان در این نشست بیان کرد: در آستانه سالگرد شهدای خدمت هستیم که یاد و خاطره آنان را گرامی می‌داریم و از خداوند متعال برای آنان علو درجات را خواستاریم.
وی در ادامه با اشاره به نتیجه بررسی مصوبات مجلس در شورای نگهبان، گفت: لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فنلاند به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی مغایر موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: لایحه موافقتنامه استرداد مجرمان بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا هم از سوی شورای نگهبان تایید شد.
طحان نظیف بیان کرد: لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجارت بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری هند با اصلاحاتی که مجلس انجام داد، مغایر موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
وی تصریح کرد: لایحه معاهده استرداد مجرمان بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری سوسیالیستی ویتنام با بررسی‌های ما در شورای نگهبان، مغایر موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و به تایید رسید.
طحان نظیف اعلام کرد: یک بند از لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفت و جهت اصلاح، به مجلس ارجاع شد.
وی افزود: لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا هم با ایراداتی مواجه شد که باید رفع شود.
طحان‌نظیف گفت: لایحه سند الحاقی (پروتکل) ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی الحاقی به معاهده (کنوانسیون) چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر نیز مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره احتمال برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: الان برای پرداختن به این موضوعات زود است.
وی ادامه داد: با توجه به برگزاری انتخابات زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، زمان اتمام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی به هم نزدیک و حدود 4 ماه است، لذا اینکه این دو انتخابات همزمان برگزار شود، قابل بررسی خواهد بود، اما اینکه با چه سازوکاری انجام شود یا اینکه برای این کار لازم به اصلاح قانون است یا خیر، باید صبر کرد تا ببینیم چه می‌شود.
اگر ادعا‌ها درباره نمایندگان درست باشد در صلاحیت‌ها لحاظ خواهد شد
طحان‌نظیف در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه روز‌های اخیر، دو ادعا علیه مجلس مطرح شد؛ یکی از نمایندگان فعلی مجلس، برخی از نمایندگان را متهم به کسب ثروت‌های نجومی بعد از اتمام دوره نمایندگی‌شان کرد. همچنین یک نماینده سابق مجلس بحث رشوه گرفتن نمایندگان از وزرا در زمان بررسی استیضاح‌ها را مطرح کرد. با توجه به اینکه رئیس مجلس به صراحت دریافت رشوه را تهمت به مجلس بیان کرده و نمایندگان هم نسبت به این ادعا‌ها واکنش نشان دادند، طرح چنین ادعا‌هایی چقدر مصداق تشویش اذهان عمومی است؟ آیا شورای نگهبان به این موضوع رسیدگی می‌کند؟، اظهار کرد: تشخیص این موضوعات در صلاحیت مراجع دیگری غیر از شورای نگهبان است.
وی ادامه داد: نسبت به نمایندگان فعلی هم ابتدا باید هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان ورود کند و نسبت به سایر افراد هم دستگاه قضا ورود خواهد کرد. طبیعتا اگر از طرف دستگاه قضایی موضوعی ثابت و حکمی صادر شود، در صلاحیت‌ها لحاظ خواهد شد.
بررسی مصوبه مجلس درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه، گفت: مصوبه مجلس درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را دریافت کردیم و شورای نگهبان در حال بررسی آن است و به محض اتمام بررسی، نتیجه را اعلام خواهیم کرد.
وی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو، برخی از نمایندگان مجلس اعلام کرده‌اند که این موضوع باید مجددا در مجلس بررسی و تصویب شود، گفت: با توجه به اینکه این موضوع یک بار در مجلس بررسی و شورای نگهبان هم درباره آن اعلام نظر کرده، تصمیم‌گیری نهایی درباره این موضوع در حیطه اختیارات مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/825414/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد آمبولانس با خودرو در محور ارومیه - سلماس 7 مصدوم بر جای گذاشت

باشگاه تراکتور همکاری با صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی را تعلیق کرد

شیوه پرداخت یارانه دارو و شیر خشک در سال جاری تغییر خواهد کرد

روایت جدید از سقوط بالگرد رئیسی/ ابتدا احتمال ربایش مطرح شد

برخورد آمبولانس با خودرو در محور ارومیه- سلماس 7 مصدوم برجای گذاشت

دلالان غیرمجاز ارز در ارومیه 2.7 میلیارد ریال جریمه نقدی شدند

69 هزار عدد قرص روانگردان در مهاباد کشف شد

تبریز غرق در شادی تراکتوری‌ها

قطع برق ویلاهای پرمصرف در تبریز

قطع همکاری تراکتور با صداوسیمای تبریز: موضع آن‌ها در مقابل جشن قهرمانی ما «غریبگی در وطن» بود

تعلیق همکاری باشگاه تراکتور با صدا و سیما

انتصاب سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان شرقی

‎تعلیق همکاری تراکتور با صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی

دستگیری زن زورگیر بنابی در قالب مسافرکش

دستگیری باند سارقان اماکن خصوصی در مرند

تسریع در روند اجرای بیمارستان 250 تختخوابی بوکان

ارائه خدمات پزشکی ویژه به هواداران تراکتور

کشته شدن دستکم 23 نفر در حمله گروه‌های تروریستی در نیجریه

حمله شدید ترامپ به خواننده زن معروف آمریکایی

چانگان، سایپا را ترک کرد!

برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی انقلاب شهرستان بناب با تأکید بر نظارت بر کسب‌وکار‌ها

سکانس خندان؛ اکبر عبدی در نقش زن مجید مظفری همه رو پوکونده فقط ترک موتور نشینیش

آیا هیئت اماراتی اجلاس بغداد را ترک کرده است؟

تمدن ساختنی نیست

نشست خبری « اجلاسیه اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

سخنرانی آیت‌الله خامنه‌ای در نماز جمعه چین

آیت الله اعرافی به آذربایجان غربی سفر می‌کند + جزئیات

یک اتفاق بزرگ برای جامعه مهندسین ساختمان استان آذربایجان‌غربی: مجتمع رفاهی، ورزشی کلنگ‌زنی شد

60 پروژه نیمه تمام ورزشی در دولت چهاردهم تکمیل می‌شود

اختصاص مجموعه و سالن های ورزشی دستگاه های اجرایی برای فعالیت ورزشکاران

فرسودگی آسفالت صدای گردشگران لاهرود را درآورد + فیلم

ادامه سقوط رتبه ایران در سرعت اینترنت

رهبر معظم انقلاب: الگوی ترامپ برای کشورهای عربی یقیناً شکست‌ خورده است/ به کوری چشم دشمنان ایران عزیز پیشرفت کرده و چندین برابر بیش از این پیشرفت خواهد کرد/ به همت ملت‌های منطقه، آمریکا از این منطقه باید برود و خواهد رفت

پیام اخراج از آمریکا به پناهجویان افغانستانی

ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است

اعلام اسامی نفرات دعوت‌شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان

شهید رئیسی خودش را بدهکار جامعه ایثارگری می‌ دانست

ماجرای سفر پنهانی شهید رئیسی به خوی چه بود؟

افزایش سرعت وزش باد و گردوخاک در آذربایجان غربی

مرگ تلخ دختر 5 ساله تبریزی که هوادار تراکتور بود

شجاع خلیل‌زاده قهرمانی تراکتور را به شهدا و کودکان غزه تقدیم کرد

شیوع بیشتر برخی اختلالات روانی در افراد چپ‌دست

36 درصد جمعیت استان اردبیل مبتلا به فشار خون هستند

اردوی آمادگی تیم ملی وزنه‌برداری در سرعین برپا می‌شود

موافقت سازمان تامین اجتماعی با استخدام 141 نفر برای مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل

عودت میلیاردی وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته

احداث بیش از 15 هزار واحد مسکونی در شهرک شهید سلیمانی اردبیل

بی‌اعتنایی سرمربی به شادی تیم ملی فوتسال/ سلیمانی بی سرو صدا به رختکن رفت+ فیلم

رسیدگی به پرونده ترک فعل بانک مرکزی درخصوص تخلف یک بانک خصوصی در دادسرای دیوان محاسبات

ترک فعل بانک مرکزی در حال رسیدگی است