جوابیه روابط عمومی مجتمع مس سونگون در خصوص انتشار خبری با عنوان: بازداشت مدیرعامل شرکت بازرگانی مس
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش روابط عمومی مجتمع مس سونگون ورزقان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران و آذربایجان شرقی می رساند در خصوص خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر "بازداشت مدیرعامل شرکت بازرگانی مس" نکات ذیل قابل ذکر می باشد:
1- فرد بازداشت شده "مدیرعامل شرکت بازرگانی مس" نبوده، بلکه وی به نمایندگی از شرکت خدمات بازرگانی ( یکی از شرکت های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی مس) که در شهرها و مراکز فعالیت شرکت مس نمایندگی دارد آقای حسام جدیدی نیز با عنوان « سرپرست معاونت اجرایی خدمات بازرگانی در آذربایجان» مشغول به کار بوده است و هیچگونه ارتباط سازمانی یا حقوقی هم با مجموعه مجتمع مس سونگون ندارد.
2- بازداشت و اتهام نامبرده نیز هیچ ارتباطی با مجموعه شرکت ملی مس و مجموعه های وابسته از جمله مجتمع سونگون ندارد و اتهامات نامبرده مربوط به پرونده اتهامی مربوط به برخی از سازمان ها و نهادهای شهرتبریز است که طبق قانون رسیدگی خواهد شد.
-
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴:۵۸
-
۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/826013/