کشف 15 تن شکر احتکار شده در مراغه
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - صدا و سیما / فرمانده انتظامی مراغه گفت: 15 تن شکر احتکار شده به ارزش 8 میلیارد ریال در این شهرستان کشف شد.
سرهنگ فارسی، فرمانده انتظامی مراغه اظهار داشت: به دنبال دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر احتکار شکر توسط فردی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران یگان امداد و پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی از این انبار که پارکینگ منزل بوده بازدید و مقدار 15 تن شکر که به صورت غیرقانونی احتکار شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با اشاره به اینکه کارشناسان مربوطه ارزش ریالی شکرهای مکشوفه را 8 میلیارد ریال برآورد کردند گفت: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
سرهنگ فارسی با تاکید بر برخورد قاطعانه نیروى انتظامی با قاچاق و احتکار کالا و سرمایههای ملی خاطرنشان کرد: پدیده احتکار و قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور زمینه ساز جرایم دیگری در سطح جامعه است که مقابله با آن از اولویتهای اصلی پلیس به شمار میرود.
بازار ![]()
-
سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳:۳۵
-
۱۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/828221/