پیام آذری

آخرين مطالب

احداث 14 مدرسه با مشارکت شهرداری تبریز / گسترش همکاری های فی مابین در ابعاد مختلف آموزشی و تربیتی فرهنگي

احداث 14 مدرسه با مشارکت شهرداری تبریز / گسترش همکاری های فی مابین در ابعاد مختلف آموزشی و تربیتی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی از احداث 14 مدرسه با بیش از 12 کلاس با مشارکت شهرداری تبریز خبر داد و گفت: در مناطق دارای تراکم بالا یا با سرانه آموزشی کم مانند شهرک خاوران تبریز، ساخت مدرسه از ضروریات است؛ این آمادگی از طرف آموزش و پرورش وجود دارد در 50 مدرسه، به صورت مشارکتی زمین چمن مصنوعی ایجاد شود.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی در نشست شهرداران مناطق و مدیران آموزش و پرورش استان با محوریت توسعه زیرساخت‌های آموزشی و تفاهم‌نامه همکاری میان آموزش و پرورش و شهرداری تبریز با تأکید بر جایگاه تاریخی تبریز به عنوان «شهر اولین‌ها»، انعقاد این تفاهم‌نامه را گامی در راستای تداوم این افتخار برشمرد و اظهار کرد: شهرداری تبریز در سال‌های گذشته نقش مهمی در بهسازی، شاداب‌سازی، توسعه فضاهای ورزشی مدارس ایفا کرده است.
وی با اشاره به درخواست مشترک روسای نواحی پنج‌گانه آموزش و پرورش تبریز، خواستار هماهنگی هدفمند‌تر شهرداری با مدارس شد و گفت: برای استفاده مؤثر و هدفمند از ظرفیت شهرداری، پیشنهاد می‌شود نماینده‌ای از شهرداری به هر ناحیه معرفی شود تا با هماهنگی با مدیران مدارس، مشکلات را احصا و اولویت‌بندی کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش را سرمایه‌گذاری می‌دانیم نه هزینه، افزود: آینده کشور وابسته به سرمایه‌گذاری در حوزه تعلیم و تربیت است. ما خواهان تربیت شهروندانی در تراز نظام جمهوری اسلامی هستیم و در کنار آموزش، به تربیت به عنوان وظیفه اصلی خود نگاه می‌کنیم.
وی در ادامه همکاری بین دو مجموعه را در کنترل آسیب‌های اجتماعی موثر دانست و گفت: در همین راستا، طرح غربالگری، شناسایی و مشاوره در حال اجرا بوده و از شهرداری درخواست همکاری در این زمینه را داریم.
صادقی در ادامه با بیان اهمیت اجرای طرح هر مدرسه، یک شهردار، افزود: این طرح موجب تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و افزایش مشارکت دانش‌آموزان در اداره امور مدرسه خواهد شد.
وی همچنین به موضوع سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: تأمین وسیله ایاب و ذهاب دانش‌آموزان بر عهده شهرداری است اما آموزش و پرورش در این زمینه به جهت اثرات تربیتی و آموزشی در سرویس های مدارس، آمادگی دارد برای رفع چالش ها همکاری های لازم را داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اهمیت استعدادیابی در حوزه ورزش، اظهار کرد: دانش‌آموزانی داریم که در رقابت‌های بین‌المللی از جمله صربستان و المپیادهای ورزشی، مدال‌آوری کرده‌اند و همچنین برای نخستین بار «خانه المپیاد» نیز به منظور شناسایی استعدادهای علمی، راه‌اندازی خواهد شد.
وی در ادامه به حمایت دولت چهاردهم از آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار آموزش و پرورش در اولویت اول ریاست جمهوری قرار گرفته و طرح‌های توسعه عدالت آموزشی با ساخت 1104 کلاس درس در استان در حال اجرا است.
در حاشیه این نشست، روسای نواحی آموزش و پرورش تبریز نیز با آسیب‌شناسی شیوه‌های همکاری مدارس و شهرداری‌ها، بر لزوم توجه به اردوهای فرهنگی، استعدادیابی و پیشگیری از آسیب‌ها در میان دانش‌آموزان تأکید شد.
انتهای پیام

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/828843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توصیه‌هایی برای انتخاب رشته تحصیلی نهمی‌ها

آیا بلفاروپلاستی درد دارد؟

ماندگاری اندولیفت صورت چقدر است؟

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

گذری بر زندگی امام خمینی (ره)

رهبر انقلاب به آمریکا: شما چه کاره هستید که ایران غنی سازی داشته باشد یا خیر؟ به شما چه/ هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید

وضعیتی که باعث کوچک شدن مغز انسان می‌شود

فوت رکابزن ترکیه‌ای در تبریز

مناسبت روز/ چهارشنبه 14 خرداد ماه

اهدای 157 راس دام سبک و سنگین به کمیته امداد اردبیل

مکتب انسان ساز امام خمینی (ره) عامل وحدت امت اسلامی است

برگزاری مراسم بزرگداشت قیام خونین 15 خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی در اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل

دریای مواج، بادهای شدید و احتمال رگبار در ارتفاعات هرمزگان

ضرورت بسیج عمومی برای حل مشکل ییلاقات عشایر اردبیل

امام راحل(ره) احیاگر هویت اسلامی ملت بود

هشدار نسبت به تشدید بارش در 14 استان

برگزاری جشن ازدواج دختران شهدای مدافع حرم با حضور چهره‌های فرهنگی در قم

تجلیل ملی از 75 خانواده شهید کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد

کنگره ملی12 هزار شهید آذربایجان غربی از رویدادهای فاخر

دیسپچر اورژانس جان کودک تبریزی را نجات داد

احداث 14 مدرسه با مشارکت شهرداری تبریز

تصادف زنجیره‌ای در جاده زنجان ـ تبریز 4 مصدوم و 2 جان‌باخته بر جای گذاشت

همکاری منطقه آزاد کیش و هگتا برای رونق گردشگری

عکس/ ترمیم دست قطع‌شده جوان اردبیلی در بیمارستان فاطمی

تصادف در جاده اردبیل ـ سرچم یک فوتی بر جای گذاشت

راه‌اندازی پایگاه‌های کنترل و مهار آتش در بیله‌سوار

واکنش رائفی‌پور پس از توهین به مردم قزوین: شوخی کردم!

انتقاد از اظهارات امام جمعه اصفهان درباره آثار و ابنیه تاریخی؛ این سخنان از یک روحانی بعید بود

پزشکیان: چرا یک مسئول باید به خود اجازه دهد که به مردم دروغ بگوید؟

جدیدترین روش های ارتودنسی که باید بشناسید

بهترین قرص آهن خارجی و ایرانی در بارداری: برای کم خونی در بارداری چه قرصی بخوریم؟

مصرف ماری‌جوانا چه تأثیری روی قلب می‌گذارد؟

مطهری اصل: آذربایجان دیار پیشگام در دفاع از اسلام، انقلاب و ولایت است

آیت الله حسینی بوشهری: تبریز خاستگاه شخصیت‌های بزرگ علمی و دینی است

بازگشت مالکیت مجتمع رفاهی قوریگل به بنیاد شهید

استاندار آذربایجان‌شرقی: امروز نیاز به مدیران بی‌ادعا داریم

امضای تفاهم‌نامه همکاری استانداری اردبیل و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

مذهب شیعه مدیون تلاش‌های امام محمد باقر (ع) است

قیام امام (ره) زمینه ساز تحول تاریخی در جهان شد

آیت الله حسینی بوشهری: اخلاص مهم ترین ویژگی امام خمینی (ره) بود

همایش معاونان تعاون و روسای ادارات قطب 3 کشوری بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی استان اردبیل برگزار شد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

امام راحل مصداق بارز آیه "أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم" بود/ امام، دست خدا را در انقلاب می دید

اعمال محدودیت ترافیکی در مسیر اردبیل - آستارا

مشکلات فاضلاب شهری به فاجعه زیستی در اردبیل تبدیل شده است

اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» با حضور مادران شهدا در گلستان

تجارت گردان گزارش می دهد/ درخشش بیمه دی در پرداخت به‌روز مطالبات درمانی ایثارگران و مشتریان

ضرورت تبیین جایگاه ولایت فقیه و فلسفه انقلاب برای نوجوانان

مضرات روغن زیتون برای کبد چرب، 0 تا 100 آنچه باید بدانید

استفاده از آمپول‌های تزریقی برای لاغری؛ آری یا خیر؟