پیام آذری

آخرين مطالب

چرا بعضی لکه ها با آب گرم و بعضی با آب سرد پاک میشن؟ اقتصادی

چرا بعضی لکه ها با آب گرم و بعضی با آب سرد پاک میشن؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نمناک / پاک کردن هر لکه ای روی لباس به جنس پارچه و نوع لکه بستگی دارد. برخی از لکه ها را می توان با آب سرد و برخی دیگر را با آب گرم از بین برد.
لکه های آب گرم و آب سرد
شاید تا به حال برایتان پیش آمده باشد که برای یک قرار یا یک مهمانی بسیار مهم آماده شده باشید و در لحظه آخر چیزی روی لباستان بریزد و روی آن لکه هایی را به جای بگذارد. قطعاً در این زمان به ذهنتان فشار وارد می کنید که در دوران کودکی و جوانی چه چیزهایی یاد گرفته بودید تا بتوانید لکه خاص را به طور موثر و هر چه سریع تر از بین ببرید.
همان طور که می دانید برای بعضی از لکه ها از آب گرم و برای بعضی دیگر از آب سرد استفاده می کنند. بعضی ها نیز از مواد دیگر مثل سرکه استفاده می کنند اما سوالی که این بین وجود دارد، این است که چرا بعضی لکه ها با آب گرم و بعضی ها با آب سرد پاک می شوند.

پیام آذری


بازار


لکه ها عموما به دو دسته تقسیم می شوند:لکه های بر پایه روغن و لکه های بر پایه آب که همان نوشیدنی ها هستند که ممکن است آب میوه را نیز شامل شوند و لکه های پایه چربی که کمی حالت چربی روی خود دارند و غلظت آب در آن ها کم است.
مثلاً لکه جوهر، شکلات، رژلب یا رنگ، که پاک کردن لکه های پایه چربی نیز سخت تر است در نتیجه دمای آب هم روی پاک کنندگی انواع لکه ها موثر است و برای آن ها متفاوت عمل خواهد کرد.
آب گرم برای لکه ها
اگر یک چیز سفید یا رنگ روشن روی لباس شما لک انداخت، آب گرم موثر خواهد بود. مثلاً لکه های موجود روی لباس زیر کودکان معمولا با آب داغ تمیز می شوند و نیاز بالایی به ضدعفونی کنندگی دارند که آب داغ این ضدعفونی را انجام می دهد زیرا مواد شوینده را فعال می کند و در این مورد بهتر از آب سرد عمل خواهد کرد.
برای لکه های پایه چربی هم بهترین راه این است که از شوینده های خشک استفاده کنید اما اگر خواستید آن را آب بزنید، باید از آب داغ استفاده کنید. آب داغ لکه های رنگ داری مثل شکلات را بهتر از آب سرد از بین می برد.
البته گاهی اوقات ممکن است که رنگ لباس را نیز کاملا تغییر دهد و از بین ببرد همچنین آن را بیشتر چروک می کند؛ مخصوصا اگر از یک پارچه پشمی یا یک پارچه نازک استفاده کرده باشید اما در هر حال آب گرم با دمای 90 الی 110 درجه فارنهایت به اندازه آب داغ به اندازه 130 درجه سانتیگراد ضد عفونی نمی کند.


استفاده از آب سرد برای لکه ها
آب سرد می تواند برای هر لکه ای استفاده شود اما بعضی از لوازم هستند که فقط باید آن ها را با آب سرد از بین برد. هر گونه پارچه نازک و ظریفی مثل پارچه های ابریشم و ساتن یا هر پارچه ای که باید با دست شسته شود، باید از آب سرد 90 درجه فارنهایت یا کم تر برای آن استفاده کرد.
علاوه بر آن همانطور که پیش از این هم در مطالب سبک زندگی نمناک خواندید لکه هایی که بر پایه پروتئین هستند، مثل خون، تخم مرغ، شیر و محصولات لبنی، دئودورانت و چسب نیز حتماً باید با آب سرد شسته شوند. اگر از آب داغ استفاده کنید، قطعاً پروتئین پخته می شود و باعث می شود که به طور کامل به پارچه بچسبد و در نتیجه دیگر نمی توانید آن ها را از بین ببرید.
لکه هایی مثل سس، سویا، چای، قهوه، ژله، ادرار، غذای کودک و رنگ نیز حتما باید با آب سرد شسته شود. اگر مطمئن نیستید، اول آب سرد را امتحان کنید زیرا آسیب دیدگی آن کم تر خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/830632/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عکس/ انفجارهای مجدد در تبریز

فعال شدن پدافند ضدهوایی در تبریز

مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند

شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به 8 نفر رسید

سرنگون شدن پهپاد متجاوز به آسمان تبریز

تجاوز رژیم صهیونیستی به فرودگاه تبریز

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

29 تیم امدادی هلال‌احمر آذربایجان شرقی در حال امدادرسانی است

درگیری پدافند هوایی تبریز با مهاجمان صهیونیستی/ شمار شهدا به 8 نفر

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت در حمله رژیم اسراییل

تقوا سلاح مؤمن در برابر جنگ روانی دشمن است

صبر ایران به سر آمد؛ملت آرامش خود را حفظ کنند

اقتدار نیروهای مسلح ایران روز رستاخیز برای رژیم صهیونیستی رقم می‌زند

شنیده شدن صدای انفجار برای بار سوم در تبریز

ترور سرداران ایران نتیجه افول و اوج استیصال صهیونیسم است

رژیم صهیونیستی زمینه نابودی خود را فراهم کرد

ذخایر فرماندهی سپاه متعدد است

خون شهدا نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد

شهادت 5 نفر و مجروح شدن 12 نفر در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز

جزئیات حمله موشکی اسرائیل به ‌پدافند هوایی خروسلو؛ آسیب جزئی بود

برگزاری برنامه های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدا

هیچ وقفه‌ای در روند عادی زندگی مردم ایجاد نمی‌شود

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

رژیم صهیونیستی از اقتدار رو به رشد ایران واهمه دارد

برنامه‌های غدیر خم رنگ و بوی مقاومت می‌گیرد

چه برخوردی با کودکان حاضر جواب داشته باشیم؟

حمله اسرائیل به 10 نقطه آذربایجان شرقی؛ شهادت 3 نفر ‌در تبریز

شهادت امدادگر هلال‌احمر حین امدادرسانی در تبریز؛ افزایش شمار شهدا به 4 نفر

تصاویر حمله اسرائیل به تبریز

امدادگری که در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز شهید شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

حملات مجدد به تبریز از دقایقی قبل

ویدئویی از حملات ساعتی قبل به تبریز

ملت ایران یکپارچه پشت نیروهای مسلح ایستاده‌اند

پاسخ ایران به حمله رژیم اسراییل، کوبنده و بازدارنده خواهد بود

بیانیه رسمی باشگاه تراکتور در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی

حمله رژیم اسراییل ایمان و عزم ملت ایران را راسخ تر کرد

ائمه جمعه و علمای اهل سنت:حمله رژیم صهیونیستی بی پاسخ نخواهد ماند

شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی اسرائیل

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران پیامی صادر کردند.

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در پی حمله ناجوانمردانه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و شهادت جمعی از ملت شریف، فرماندهان و دانشمندان فرهیخته کشور

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز

سه فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا منصوب شدند

اقامت گردشگران در هتل‌های کیش تا ازسرگیری پروازها تمدید شد

حمله رژیم صهیونیستی به منطقه‌ای در شهرستان بیله‌سوار

آژیر قرمز و جت دشمن بر فراز ایران بعد از 37 سال

محل شهادت سرلشگر سلامی و جمعی از همکاران و محافظان

شهادت امدادگر جمعیت هلال احمر در پی حملات رژیم صهیونیستی

«سردار سلامی» آتش شعله ور بر فرق دشمنان بود/حفظ وحدت پیام شهدا است