چهارشنبه های عمرامی؛
بازدید استاندار آذربایجان شرقی از قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی امروز در راستای برنامه «چهارشنبه های عمرانی» به صورت میدانی از قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد و در جریان پیشرفت آن قرار گرفت که عملیات ساخت این طرح زیرساختی در زیر حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی نیز ادامه داشت.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در این بازدید بر لزوم اعلام دقیق مشکلات پیش روی اجرای طرح برای پیگیری توسط دستگاه های اجرایی ذیربط تاکید کرد.
سرمست با بیان اینکه افتتاح فاز اول قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه به طول 16 کیلومتر اولویت ماست، بر لزوم انجام اقدامات لازم برای تملک 2 کیلومتر از اراضی محدوده طرح توسط شرکت زیرساخت تاکید کرد.
وی همچنین به رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دستور داد که برای تزریق مالی به طرح با اولویت سهم استانی اهتمام کند و حداکثر مساعدت لازم در این زمینه انجام شود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در گفت و گوی تلفنی با مدیرکل صمت استان، دستور لازم برای حل مشکل معدن مورد نیاز کارخانه آسفالت قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه را صادر کرد.
سرمست در این بازدید همچنین دستور لازم برای پیگیری تامین سیمان مورد نیاز این طرح را نیز صادر کرد.
پیگیری برای تسریع در تکمیل قطعه 6 آزادراه تبریز ارومیه به طول 32 کیلومتر از اولویت های دولت وفاق در آذربایجان شرقی از آغاز به کار آن تا به امروز بوده است.
-
پنجشنبه ۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹:۴۶
-
۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/831998/