پیام آذری

آخرين مطالب

آذربایجان شرقی الگوی همدلی و تاب‌آوری در شرایط بحران شد گفتگو

آذربایجان شرقی الگوی همدلی و تاب‌آوری در شرایط بحران شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان ما حتی در جنگ تحمیلی 12 روزه هم پای کار بودند، گفت: آذربایجان شرقی الگوی همدلی و تاب‌آوری در شرایط بحران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، استاندار آذربایجان شرقی شامگاه سه شنبه در جلسه کارگروه «تسهیل و رفع موانع تولید استان» گزارشی جامع از وضعیت تولید، اقدامات حمایتی دولت و نقش‌آفرینی بخش خصوصی در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی ارائه کرد.
بهرام سرمست با اشاره به جایگاه ویژه آذربایجان شرقی در اقتصاد ملی افزود: استان ما یکی از قطب‌های صنعتی کشور محسوب می‌شود و به‌ویژه در صنعت شیرینی و شکلات، با سهم 55 درصدی از کل تولید کشور، نقشی کلیدی دارد؛ همچنین بیش از 94 درصد سهم اقتصاد استان متعلق به بخش خصوصی می‌باشد که نشان‌دهنده پویایی و توانمندی این بخش در استان ماست.
بهرام سرمست با بیان اینکه تولیدکنندگان استان در سخت‌ترین شرایط نیز تولید را متوقف نکردند، گفت: در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر، بسیاری از واحدهای صنعتی استان، بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای به فعالیت خود ادامه دادند؛ حتی برخی از کارخانه‌ها خط تولید خود را به تولید نان تغییر داده و آن را در اختیار مردم قرار دادند که این اقدام، نشان‌دهنده روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری تولیدکنندگان ماست.
وی ادامه داد: در همان روزهای ابتدایی بحران، بیش از 10 هزار تُن کالا از گمرکات استان ترخیص شد و با توزیع چند میلیون لیتر سوخت در جایگاه‌های استان، صف‌های ناشی از اضطراب فروکش کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه با همراهی مردم و تدبیر دستگاه‌های اجرایی، استان کمترین تبعات ممکن را تجربه کرد و آرامش به سرعت به جامعه بازگشت.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به استمرار برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» و تأکید بر پشتیبانی عملیاتی از واحدهای تولیدی، گفت: در جلسه امروز 11 پرونده مربوط به صدور مجوزهای زیست محیطی، برق، انشعابات و تسهیلات بانکی مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت؛ همچنین از سه واحد بزرگ تولیدی در حوزه صنایع غذایی، قوطی‌سازی و شیرینی و شکلات بازدید شد که این واحدها در سطح کشور دارای برندهای معتبر و شناخته‌شده‌ای هستند.
وی با اشاره به عملکرد استان در بحران اخیر اظهار داشت: آذربایجان شرقی در این دوره نشان داد که در کنار توان صنعتی، از یک سرمایه اجتماعی بزرگ نیز برخوردار است؛ ما امروز شاهد یک تجربه موفق از همدلی، وفاق و آمادگی مدیریتی بودیم؛ این سرمایه باید حفظ شود و دستگاه‌های اجرایی باید در آمادگی کامل باقی بمانند.
سرمست در ادامه با اشاره به ضرورت احیای کارخانه ماشین‌سازی تبریز گفت: ماشین‌سازی تبریز صرفاً یک کارخانه نیست، بلکه کارخانه‌ساز بوده و بخش بزرگی از هویت صنعتی استان در آن نهفته است.
وی ادامه داد: ما مخالف فروش یا واگذاری این مجموعه هستیم و بر این باوریم که باید یک دوره مشخص برای بازسازی و رسیدن آن به ظرفیت تاریخی تولید خود تعریف شود؛ همچنین دارایی‌های غیرمولد این شرکت باید به مسیر مولدسازی، تجهیز و توسعه مجدد آن وارد شود.
وی تأکید کرد: آذربایجان شرقی نخستین استانی است که نسبت به برآورد دقیق خسارات وارده به واحدهای صنعتی در جریان جنگ تحمیلی اخیر اقدام کرده است.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: امروز پیام ما به صنعتگران، مردم و کشور این است که حتی در بحرانی‌ترین شرایط نیز در کنار تولید، توسعه و تاب‌آوری ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد چرخه تولید در این استان متوقف شود.
وی با بیان اینکه در حوزه انرژی‌های خورشیدی، اقدامات خوبی در آذربایجان شرقی انجام شده است، تشریح کرد: 450 مگاوات نیروگاه خورشیدی برای بخش‌های دولتی، دانشگاه‌های استان و شهرک‌های صنعتی درخواست کرده ایم .
وی یادآوری کرد: از ظرفیت تفویض اختیاری که دولت به استان داده است، برای کاهش بروکراسی اداری استفاده می‌کنیم و اطمینان داریم که با همکاری بخش خصوصی می‌توانیم این فرایندها را کوتاه کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/833502/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یادواره شهدای والامقام مدافع وطن در اردبیل برگزار شد

400 طرح صنعتی در استان اردبیل در دست اجرا است

وقتی اسرائیل به آغل حیوانات هم رحم نکرد!

عکس/ تشییع باشکوه یکی از شهدای حمله اسرائیل در شهرستان اهر

لزوم همراهی مردم با برنامه‌های مدیریت مصرف برق امری حیاتی و ضروری

اجرای 4 طرح راهسازی در محور میاندوآب _ شاهین دژ

اجرای عملیات راهسازی در 38 کیلومتر از محور شاهین‌دژ - تکاب

زیرساخت‌های روستا‌های هدف گردشگری آذربایجان غربی تقویت می‌شود

فاز دوم طرح توسعه‌ای موزه باستان‌شناسی ارومیه اجرا می‌شود

وضعیت کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی بسیار مطلوب است

تامین بیش از 1662 تن اقلام خوراکی مورد نیاز هیات‌های مذهبی آذربایجان غربی

فعالیت 24 ساعته و آماده باش سراسری نیرو‌های شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی

توزیع بیش از سه هزار تن کود یارانه‌ای کشاورزی در شهرستان ارومیه

30 هزار میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان نجف‌زاده اردبیل نیاز است

مراسم‌های ویژه روز‌های محرم الحرام

تداوم بازرسی اداره کل صمت از نانوایی‌ها در تعطیلات

شناسایی و جمع آوری اتباع غیرمجاز در تبریز

برگزاری اجتماع عزاداران حسینی در تبریز

بیله سوار شب گرم تابستانی را سپری کرد

اعزام 51 مبلغ به محافل تبلیغی ماه محرم در نیر

برچیده شدن مدرسه سنگی یکان سعدی مرند با همت اهالی روستا

سه عابر در تصادف جاده ارومیه - سلماس جان باختند

فراگیری نوعی بیماری پوستی در یکی از روستاهای بوکان

برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در مرکز توانبخشی نگارعصر کاشان

آموزش‌مو‌به‌مو یک خط‌چشم حرفه ای

هشت تبعه غیرمجاز در تبریز شناسایی و جمع‌آوری شدند

80 تن اقلام اساسی ویژه محرم در ماکو توزیع می‌شود

تمرینهای متنوع کلاسی در بخش آموزش روزانه مراکز توانبخشی مؤسسه

هیئات تبریز اجتماع ضدصهیونی برگزار می‌کنند؛ اعلام تمهیدات ترافیکی

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

6 هزار متر از شبکه‌های برق شهرستان شاهین دژ ایمن‌تر شدند

جلوگیری از تغییر کاربری 28 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان اردبیل

انهدام باند 5 نفره قاچاق مواد مخدر در اردبیل

عدم شناخت از جایگاه ولایت دشمن را به گستاخی واداشت

حکم محاربه مراجع در حمایت از رهبری زمینه ساز انسجام جامعه اسلامی شد

مسابقه عکاسی ویژه «ماه محرم» در اردبیل برگزار می‌شود

کشف 25 تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

بهترین کرم پودر برای پوست چرب

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

پنیر خوردن قبل خواب باعث دیدن کابوس می‌شود

تجمع باشکوه عزاداران حسینی در پارس‌آباد برگزار می‌شود

25 پروژه گردشگری در خلخال در حال اجراست

انتقاد تند عباس عبدی: به جای آنکه دنبال کشف عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای باشند مشغول ردصلاحیت‌ها بودند

ماجرای تیراندازی در گشت امنیتی همدان چه بود؟ | 2 نفر کشته شدند

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد

قدردانی استاندار آذربایجان شرقی از دستگاه‌های خدمات‌رسان

ولایت‌پذیری دانش‌آموزان در تبعیت از شهدای کربلا متبلور می‌شود

ملت ایران همواره قدردان ایثار و فداکاری شهدا خواهند بود