پیام آذری

آخرين مطالب

احساس خستگی و درد تا چه میزان طبیعی است؟ اقتصادی

احساس خستگی و درد تا چه میزان طبیعی است؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - این پژوهش همچنین نشان داد که یک آمریکایی به‌طور متوسط فقط 19 روز از ماه واقعا احساس سالم بودن دارد و این یعنی تقریبا نیمی از ماه را با حالتی از خستگی، سردرد یا ناراحتی‌های گوارشی سپری می‌کند؛ دردها و ناراحتی‌هایی که ممکن است فقط اثر جسمی نداشته باشند بلکه بر ذهن و روان او نیز تاثیر بگذارند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایندیپندنت، اگر زمان‌های زیادی احساس ناراحتی می‌کنید، بدانید که تنها نیستید. بیشتر ما دائم احساس خستگی می‌کنیم، دل‌درد داریم یا برای سردردمان مسکن مصرف می‌کنیم و این واقعیتی است که یک مطالعه جدید آن را با عدد و رقم هم ثابت کرده است.
با این حال اگر فکر می‌کنید بیش از افراد معمولی دچار سردرد، دل‌درد یا خستگی می‌شوید، نیویورک‌پست با بررسی نتایج یک نظرسنجی جدید، پاسخ این سوال را هم روشن می‌کند.
این نظرسنجی که موسسه تاکر ریسرچ (Talker Research) به سفارش شرکت داکترز بست (Doctor’s Best)؛ شرکت آمریکایی تولیدکننده مکمل‌های تغذیه‌ای انجام داد، نشان می‌دهد تنها 28 درصد از ما احساس می‌کنیم کاملا سالمیم، در حالی که 72 درصد باقی‌مانده با ناراحتی‌های مزمن زندگی می‌کنند.
شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفتند که در ماه به‌طور متوسط 12.9 روز احساس خستگی دارند، 10.1 روز دچار نوسان‌های خلقی می‌شوند، 9.8 روز با مشکلات گوارشی (دل‌درد، نفخ و...) مواجه‌اند و 7.5 روز هم سردرد دارند.
این پژوهش همچنین نشان داد که یک آمریکایی به‌طور متوسط فقط 19 روز از ماه واقعا احساس سالم بودن دارد و این یعنی تقریبا نیمی از ماه را با حالتی از خستگی، سردرد یا ناراحتی‌های گوارشی سپری می‌کند؛ دردها و ناراحتی‌هایی که ممکن است فقط اثر جسمی نداشته باشند بلکه بر ذهن و روان او نیز تاثیر بگذارند.
تقریبا 65 درصد آمریکایی‌ها معتقدند مشکلات سلامتی‌شان باعث می‌شود نتوانند در محل کار عملکرد بهینه‌ای داشته باشند. 40 درصد نیز گزارش داده‌اند که این مشکلات، ورزش کردن را برایشان دشوارتر می‌کند که می‌تواند به شکل‌گیری یک چرخه منفی در سلامت عمومی فرد منجر شود.
15 درصد هم شکایت دارند که این مسائل توانایی لذت بردن از وقت باکیفیت در کنار خانواده را کاهش می‌دهد.
در میان این ناراحتی‌ها، مشکلات گوارشی، بیشترین تاثیر را بر زندگی شخصی افراد گذاشته‌اند چرا که از هر سه آمریکایی، یک نفر به‌طور مرتب با مشکلات معده و روده مواجه است.
به‌گفته «کتی لوکاس»، مدیر بازاریابی دکترز بست، وقتی سیستم گوارش بدن به هم می‌ریزد، همه‌چیز مختل می‌شود: از کار و خواب گرفته تا حتی لذت ساده حضور کنار خانواده. ما اغلب سعی می‌کنیم خودمان را قانع کنیم که سلامتی مسئله‌ای شخصی و خصوصی است اما آمار چیز دیگری نشان می‌دهد. وقتی حالمان خوب نیست، این موضوع بر تمام جنبه‌های زندگی‌ ما اثر می‌گذارد. نتیجه درمان مشکلات روده فقط بهبود مشکلات گوارشی نیست بلکه بازپس‌گیری بخش‌هایی از زندگی‌ است که به‌تدریج از دست می‌دهیم.
شاید تعجب‌آور باشد اما داده‌ها نشان می‌دهند که در میان تمام نسل‌ها، نسل زد (Z) یعنی متولدان بین 1997 تا 2012، بیش از سایر نسل‌ها از ناراحتی‌های گوارشی مانند دل‌درد و نفخ شاکی‌ هستند. این مسئله نگران‌کننده است زیرا علائمی مانند نفخ روده، گاز معده و ناراحتی شکمی اغلب مشکلات بی‌خطر محسوب و نادیده گرفته می‌شوند، در حالی که گاه می‌توانند نشانه بیماری‌های جدی‌تری مانند سرطان روده بزرگ باشند که شیوع آن در میان بزرگسالان جوان در حال افزایش است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/833720/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی

بیانیه انتقادی 57 از وکلا و حقوقدانان پیرامون تصویب طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با اسرائیل

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

سرمایه گذاری بیش از هزار و 500 میلیارد تومانی در حوزه گردشگری سراب

نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی هستند

چالش کم آبی در نقاط مختلف اردبیل

تجمعات عاشورایی نماد اتحاد ملت‌های آزاده جهان است

اجرای طرح هجرت و جمع آوری تعداد 66 نفر از اتباع غیرمجاز در مرند

مردم نگران تامین مرغ در ایام پیک سفر نباشند

خروش حسینی علیه صهیونیسم در تبریز

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

مردم ایران مرام امام حسین (ع) را به دنیا اعلام کردند

برگزاری مراسم عزاداری جامعه ورزشی فوتبال تبریز

آغاز مراسم عزاداری هیئات حسینی در بازار تاریخی تبریز از فردا

هفتم محرم الحرام هر ساله روز اجتماع تمام دسته های حسینی خواهد بود

نحوه گره زدن اصولی روسری بزرگ

دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور

دندانپزشکی خیریه و رایگان در ساری

احساس خستگی و درد تا چه میزان طبیعی است؟

میدان دواب بوکان به مدت سه هفته تعطیل شد

نمای شب نشینی ماه ومهتاب

انهدام شبکه پنج نفره قاچاق مواد مخدر در اردبیل

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

طرح‌های عمرانی استان اولویت بندی می‌شود

شیرجه در رودخانه جان مرد 56 ساله را در شهرستان میانه گرفت

صنعت برق آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش در آمد

هوای شاهین‌دژ ناسالم شد

عوارض گمرکی ورود ماشین‌آلات و مواد اولیه به منطقه آزاد ارس صفر شد

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید نخبه علمی محمدرضا ذاکریان

کشور آمریکا صلاحیت ادعای حقوق بشر در دنیا را ندارد

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

این آموزش مخصوص هنرمندان خوش ذوقه

دنیا عظمت و قدرت ‌نیروهای‌ مسلح ایران را درک کرد

فوت مرد 56 ساله در رودخانه قزل اوزن میانه

دستگیری کلاهبردار هفت میلیارد ریالی در تبریز

صفر شدن عوارض گمرکی ورود ماشین‌آلات و مواد اولیه به منطقه آزاد ارس

اجتماع باشکوه حسینیان در ارومیه برگزار می‌شود

رفع قطعی برق در تقاطع های چراغدار

احمد زیدآبادی: ظاهراً عادی‌سازی جنگ در دستور کار برخی مسئولان قرار گرفته است

اولین قدم دانشمندان برای تحقق ژنوم مصنوعی انسان

ویروس‌ جدید در خفاش‌ها شناسایی شد

داریوش و نبرد با شبح: لشکرکشی به قلب سرزمین سکاها

تامین امنیت مردم از وظایف مهم دستگاه قضایی است

بازرسی از نانوایی‌های اردبیل بی وقفه ادامه دارد

یادواره شهدای والامقام مدافع وطن در اردبیل برگزار شد

400 طرح صنعتی در استان اردبیل در دست اجرا است

وقتی اسرائیل به آغل حیوانات هم رحم نکرد!

عکس/ تشییع باشکوه یکی از شهدای حمله اسرائیل در شهرستان اهر

لزوم همراهی مردم با برنامه‌های مدیریت مصرف برق امری حیاتی و ضروری