پیام آذری

آخرين مطالب

پارس آباد در سوگ علمدار/ علم‌ها بر دوش دل‌های داغدار است سیاسی

پارس آباد در سوگ علمدار/ علم‌ها بر دوش دل‌های داغدار است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - پارس آباد - آئین‌های تاسوعا در پارس آباد مغان با فریادهای «لبیک یا حسین»، «لبیک یا ابوالفضل» و محکومیت تجاوز صهیونیستی برگزار شد.

خبرگزاری مهر ، گروه استان‌ها - بابک آدیگوزلی؛ تاسوعا در فرهنگ شیعه، نهمین روز از ماه محرم است. تاسوعا نماد وفاداری، رشادت و ایثار حضرت ابوالفضل العباس (ع) است.
در بسیاری از مناطق، روز تاسوعا به نام «روز علمدار کربلا» شناخته می‌شود. این روز نماد برادری، فداکاری و وفاداری بی چون و چرا به امام حسین (ع) است.
امروز نهم ماه محرم روز تاسوعاست، روز قمر بنی هاشم (ع)، روز وفاداری و روز ماندن پای عهد تا آخر، تاسوعا نماد ایستادن پای عهدی است که با ولی فقیه زمانه بسته می‌شود و تجدید بیعت با ولی فقیه زمان، در حقیقت تجدید میثاق با پیامبر اسلام (ص) است.
عشق و ارادت به امام حسین (ع)، کوچک و بزرگ و نژاد و قوم نمی‌شناسد و در فلسفه عشق جایی برای سال نیست، همه دانش‌ها و صاحب نظران در تفسیر این عشق مانده‌اند چرا که این عشق رازی است از رازهای الهی و عشق حسین است و عشق به امام حسین (ع) سن و سال نمی‌شناسد از پیر و جوان، زن و مرد همه عاشق این مکتب هستند.

پیام آذری


پارس‌آباد در تاسوعای حسینی عزادار وفادارترین سقای تاریخ است
در روز نهم محرم، شهرستان مرزی پارس آباد مغان بار دیگر جلوه گاه عشق و ارادت مردم به حضرت ابوالفضل العباس (ع) شد؛ تاسوعایی سراسر اشک، ایمان و وفاداری.
از ساعات اولیه صبح تاسوعا، صدای طبل و نوای نوحه خوانی در خیابان‌ها و حسینه های پارس آباد پیچیده و مردم در قالب هیئت‌های مذهبی، آئین‌های سنتی عزاداری را با شکوهی خاص برگزار کردند. خیابان‌های اصلی شهر منتهی به چهارراه امام خمینی (ره) صحنه حرکت دسته‌های عزادار بود که با علم‌های برافراشته، نماد سربلندی و ایثار علمدار کربلا را به نمایش می‌گذاشتند.
در کوچه‌های مملو از عطر نذری و صدای زنجیر، علمی آرام آرام بر دوش مردی خمیده پیش می‌رود؛ پارس آباد در تاسوعا نه فقط عزادار است، که روایت گر وفاداری است. اینجا دل‌ها برای علمدار کربلا می تپد و اشک‌ها، زبان بی کلام عشق به عباس (ع) است.
مردم مرزدار شهرستان پارس‌آباد با نوای یا ابوالفضل (ع) در تاسوعای حسینی عزادار وفادارترین سقای تاریخ است و علم سقای تشنه لب دشت نینوا را بر دوش دارد.

پیام آذری


فریاد یا ابوالفضل از مغان؛ نبض تاسوعا در مغان می تپد
شهرستان مرزی پارس آباد در تاسوعای حسینی غرق عزا و ماتم است و امروز همه مردم از پیر و جوان و کودک و بزرگ همه با ارادتی خالص حضور چند هزاری خود را در مراسم‌های عزاداری عاشق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به نمایش گذاشته‌اند و از جای جای شهرستان پارس آباد خود را به چهارراه امام خمینی (ره) رسانده‌اند تا عشق و محبت خود به خاندان عصمت و طهارت (ع) به ویژه سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت عباس (ع) نشان دهند.
همه ساله همزمان با دهه اول ماه محرم کسبه و بازاریان شهرستان پارس آباد به حرمت و احترام اباعبدالله الحسین (ع) مغازه‌ها و صنوف خود را در روزهای تاسوعا و عاشورا تعطیل کرده و با نصب پرچم‌های سیاه بر سر درب مغازه‌هایشان عشق و ارادت خود را نسبت به اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش ابراز می‌کنند.
مردم ولایی و حسینی شهرستان پارس آباد در یک قرار همدلی به پویش نذر خون پیوستند و با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و کمک به هم‌نوع جهت اهدای خون با حضور پرشور خود در پایگاه انتقال خون در امر خداپسندانه اهدای خون مشارکت کردند.
امروز در هر قسمت از شهر قدم برداریم با ایستگاه‌های صلواتی نظیر واکس صلواتی، پشت نویسی ماشین به صورت صلواتی، ایستگاه‌های صلواتی پخش شربت، چای و حتی شیر صلواتی روبه رو می‌شویم، به راستی این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست…

پیام آذری


اتحاد عاشورایی در سایه تهدیدات صهیونیستی
در حالی که ملت غیور ایران اسلامی با جنگ تحمیلی از سوی رژیم کودک کش صهیونیستی مواجه است، مردم مرزدار، ولایی و انقلابی شهرستان پارس آباد با شرکت در آئین‌های تاسوعا، بار دیگر پیام عاشورا «مقابله با ظلم، تا پای جان» را فریاد زدند.
از آنجا که رژیم غاصب صهیونیستی با ادامه تجاوزگری و اقدامات خصمانه علیه ملت ایران، چهره واقعی خود را بیش از پیش نمایان کرده است، مردم انقلابی و مرزدار پارس آباد مغان در نقطه صفر مرزی با برگزاری آئین‌های باشکوه تاسوعای حسینی، بار دیگر پیوند عمیق خود با فرهنگ عاشورا و مقاومت را به نمایش گذاشته و بیش از پیش با آرمان‌های عاشورا، ایثار و مقاومت و رهبر انقلاب تجدید میثاق کردند.
شیفتگان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت با برگزاری آئین‌های عزاداری، بر مظلومیت سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش به ویژه حضرت عباس (ع) اشک ماتم ریخته و به سوگ نشسته‌اند و بار دیگر مردم ولایت مدار شهرستان پارس آباد نشان دادند که تا آخرین نفس در راه مکتب سیدالشهدا ثابت قدم خواهند ماند.
این گزارش تنها گوشه‌ای از ارادت مردم حسینی شمال استان اردبیل و شهرستان پارس‌آباد به علمدار کربلا و سید و سالار شهیدان بود که امروز همزمان با نهم محرم و تاسوعای حسینی با جوشش حداکثری به نمایش گذاشته شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/833931/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز

دیدار وزیر جهاد کشاورزی با خانواده های شهدا در بستان آباد

تأثیر مواد شیمیایی در محصولات مصرفی بر رشد مغز مردان

حضور رئیس جمهور در مراسم عزاداری حسینی تبریز

بقای دین به بقای ولایت است

اقامه عزای تاسوعای حسینی در روستا‌های آذربایجان غربی

امشبی را شه دین در حرمش مهمان است

تشییع جانباز شهید حاج نماز خوش نیت در نقده

اجتماع با شکوه یوم العباس در ارومیه؛ طنین نوای یا ابوالفضل(ع)

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

عزاداری چهار برجی‌ها در مجلس تعزیه ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش

نماز ظهر عاشورای اردبیل در محوطه شهیدگاه برگزار می‌شود

برگزاری مراسم بزرگداشت 61 شهید حملات رژیم صهیونیستی در تبریز

مهمات پهباد رژیم صهیونیستی در اردبیل کشف و خنثی شد

تشییع جانبازشهید حاج نماز خوش نیت در نقده

اجتماع بزرگ تاسوعای حسینی اردبیل

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

هوای سردشت ؛ در وضعیت ناسالم برای همه

مردم آذربایجان غربی مهمان خوان احسان حسین (ع)

نجات بانوی کوهنورد 50 ساله در ارتفاعات قله سبلان

رجز اردبیلی‌ها در پاسخ به یاوه گویی ترامپ / شغال زرد لاف نزن

هوای سردشت در وضعیت ناسالم قرار گرفت

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

فرودگاه تبریز بازگشایی شد

امضاء قرارداد احداث ورزشگاه 15 هزار نفری کلانشهر تبریز

گرامیداشت شهید مدافع وطن، شهید ابدام در ترکمانچای

بازدید استاندار آذربایجان غربی از پروژه محور میاندوآب- باروق -شاهین‌دژ

تقدیر فرماندار باروق از زحمات عوامل انتظامی شهرستان

قرارگاه  "ایران من" در شهرستان میاندوآب تشکیل می شود

محرم امسال در ماکو؛ جلوه‌ای از امنیت، ایمان و انسجام مردمی

🎬 اجرایی طرح سرمایه‌گذاری فرآوری سیلیس شاهین‌دژ

ضرورت توسعه محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

🎬 سفر استاندار آذربایجان‌غربی به شهرستان شاهین دژ

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان؛ از تونر تا سرم‌های آنتی اکسیدان

فرودگاه‌های اصفهان و تبریز به‌زودی باز می‌شوند

پارس آباد در سوگ علمدار/ علم‌ها بر دوش دل‌های داغدار است

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در ارومیه

ساماندهی در دولت چهاردهم کلید می‌خورد

آذربایجان شرقی در سوگ و ماتم تاسوعای حسینی

شهادت مرزبان بنابی در درگیری با سوداگران

آغاز پرواز‌های فرودگاه تبریز پس از جنگ تحمیلی

استکبار تسلیم شدن ایرانیان را به گور می‌برد

فرودگاه شهید مدنی تبریز بازگشایی شد

نوجوانان در ترویج ارزش‌های اسلامی جایگاهی برجسته دارند

نماز ظهر عاشورا در اردبیل برگزار می‌شود

ایران حسین تا ابد پیروز است

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

هدف دشمن از بین بردن غیرت دینی در بین مسلمانان است