نجات 22 کوهنورد گم شده در ارتفاعات سبلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - جمعیت هلال احمر استان اردبیل از امدادرسانی به 22 نفر کوهنورد خبر داد که در ارتفاعات سبلان مفقود شده بودند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ، روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل اعلام کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر گم شدن سه تیم کوهنوردی در ارتفاعات سبلان، تیمهای امداد و نجات این جمعیت به سرعت در محدوده مورد نظر حضور یافتند.
بر اساس این گزارش، 24 کوهنورد در جریان این حادثه مفقود شده بودند که با حضور امدادگران در کیلومتر 53 جاده فرعی مشگینشهر به قله سبلان، 22 نفر از آنها نجات یافته و به منطقه امنی منتقل شدند.
امدادرسانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل برای یافتن 2 کوهنورد مفقود دیگر تلاش میکنند.
کوه سبلان با 4811 متر بلندی از سطح دریا، سومین قله بلند ایران است که در شمال غرب کشور و در استان اردبیل قرار دارد و هر سال پذیرای بیش از 100 هزار کوهنورد داخلی و خارجی است.
کوهستان سبلان سه قله معروف دارد که قله بزرگ آن به سلطان و 2 قله دیگر آن به هرم و کسری معروف هستند.
-
دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶:۵۴
-
۶ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834130/