امدادرسانی به 24 کوهنورد گرفتار در سبلان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - اردبیل- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: تیمهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل به 24 مفقودی در سبلان امدادرسانی کردند.
حمید قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: از شب گذشته به 24 نفر کوهنورد در کوهستان سبلان امداد رسانی شده است.
وی خاطرنشان کرد: این کوهنوردان در قالب گروههای متفاوت و انفرادی اقدام به صعود کرده بودند و به دلیل مه شدید در کوهستان از مسیر خود منحرف شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ادامه داد: تیمهای امداد و نجات شهرستان مشگینشهر و سرعین و تیمهای واکنش سریع استان اردبیل در قالب یک تیم عامل و 5 تیم پشتیبان با 6 خودروی امدادی به محل حادثه اعزام و اقدام به جستجوی مفقودین کردند.
قویدل ادامه داد: 22 نفر از مفقودین شب گذشته با جستجوی تیمهای امداد و نجات شهرستان مشگینشهر و تیمهای پشتیبان امدادرسانی شدند و دو نفر از مفقودین که دوچرخه سواران استان آذربایجان غربی بودند، صبح امروز با راهنماییهای امدادگران پیدا شدند.
-
دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵:۵۵
-
۳ بازديد
-
خبرگزاری مهر - اردبیل
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834185/