تصفیهخانه آذرشهر با پیشرفت 80 درصدی در آستانه بهرهبرداری
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به پیشرفت 80 درصدی تصفیه خانه فاضلاب آذرشهر، ابراز امیدواری کرد تا چهار ماه این پروژه آینده به بهرهبرداری برسد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، بهرام سرمست روز شنبه در حاشیه بازدید از پروژه تصفیهخانه فاضلاب آذرشهر با اشاره به بازدید میدانی از این پروژه گفت: این پروژه هماکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با پیشبینی تخصیص منابعی که در سطح استانی و ملی برای آن در نظر گرفته شده، انشاءالله ظرف چهار ماه آینده و بر اساس قول پیمانکار، تکمیل و در خدمت مردم شریف آذرشهر قرار خواهد گرفت.
استاندار آذربایجان شرقی ضمن تأکید بر اهمیت زیستمحیطی و اقتصادی طرح خاطرنشان کرد: بهرهبرداری از این تصفیهخانه، نقش قابل توجهی در ارتقای کیفیت زندگی مردم، حفاظت از منابع طبیعی و تأمین آب مورد نیاز صنایع منطقه ایفا خواهد کرد.
در ادامه این بازدید، ابراهیم سلیمانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، با اشاره به ویژگیهای فنی پروژه اظهار کرد: تصفیهخانه آذرشهر با ظرفیت روزانه حدود 8120 مترمکعب طراحی شده و در مرحله اول، جمعیتی بالغ بر 48 هزار نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد.
-
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸:۰۶
-
۶ بازديد
-
خبرگزاری مهر - شرقی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834888/