پیام آذری

آخرين مطالب

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشاوران وزرا :

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور سیاسی

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشاوران وزرا در دستگاه‌های اجرایی که روز شنبه 21تیرماه در سالن جلسات بنیاد برگزار شد، گفت: مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور دیدار کردند.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن تسلیت ایام محرم و همچنین شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در حملات رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی 12 روزه، گفت: از همکارانمان و مشاوران وزرا به واسطه دیدارهایی که با خانواده شهدا داشته و یا در مراسم تشییع، تدفین و همدردی با خانواده‌های شهدا حضور داشتند، بسیار تشکر می‌کنیم.
وی افزود: فلسفه برگزاری نشست مشترک با مشاوران وزرا این بود که با همفکری به یک نقطه مشترک برسیم و چاره‌اندیشی کنیم. آماری که تا امروز به دست ما رسیده از یک‌هزار و 76 شهید عزیز خبر می‌دهد که تعدادی از این عزیزان جزو جامعه ایثارگری بودند، البته بیشترین تعداد شهدا از نیروهای مسلح هستند، اما شهدای مردمی 370 نفر بودند که 126 شهید از بانوان، 41 کودک شهید و دانش‌آموز زیر 18 سال هستند. 5800 نفر مجروح داشتیم که حدود 80 نفر هنوز در بیمارستان بستری هستند، همچنین 26 پیکر مجهول‌الهویه داریم که در حال پیگیری شناسایی نزدیکان آن‌ها هستیم. 
مهندس اوحدی با اشاره به اینکه این آمار تنها بخشی از عمق جنایت رژیم سفاک صهیونیستی است، تصریح کرد: باید دید هدف صهیونیست‌ها چه بود و آیا به دنبال تاسیسات هسته‌ای ما بودند و یا موضوع به مراتب سخت‌تر از این مرحله بود. آن‌ها در پی مذاکراتی که داشتند، خلف وعده کرده و جهان مشاهده کرد دست جنایتکار آمریکا صحنه‌پرداز این جنایت بود، اما به دلیل اقتدار ملی و کار بزرگی که نیروهای نظامی ما انجام دادند چاره‌ای جز درخواست آتش‌بس نداشتند.
وی گفت: با وجود اینکه در بایکوت کامل خبری از اعلام خسارات وارده به مناطق سرزمین‌های اشغالی اجتناب کردند، اما امروز اخبار آن به ما می‌رسد، همان‌گونه که خداوند در قرآن کریم پس از جنگ احد به پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: ما از تمام مصائبی که بر شما گذشته آگاهیم، مبادا ذره‌ای تزلزل در شما ظاهر شود، با وجود ضربه‌هایی که خوردید بدانید که شما از وضعیت جبهه دشمن خبر ندارید، زیرا آن‌ها به مراتب ضربه‌هایی سنگین‌تر خوردند و خدا می‌خواهد خلوص و انسجام را در سپاه شما بسنجد.
معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه در این جنگ 12 روزه هم دشمن خبیث با سناریوی کثیف و تطمیع عده‌ای به اختلافات دامن زده و سعی کرد از این روزنه‌های به وجود آمده، نهایت استفاده را کند، تصریح کرد: با همین نگاه ابتدا با غافلگیری، عزیزترین یاران مقام معظم رهبری را شهید کردند، اما مگر ما این شرایط را در طول جنگ تجربه نکردیم؟ هرکدام از سرداران ما عظمتی بی‌نظیر داشتند و در دوران خود می‌درخشیدند. دشمن با خیال اینکه قدرت نظامی ما را بگیرد، حمله کرد، اما با تدبیر مقام معظم رهبری ساختار نظام به کار خود ادامه داد و همانطور که از دل جریان شهادت شهدا، عملیات‌های موفقیت‌آمیزی در دهه 60 رخ داد، امروز هم تکرار شد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: در کنار این جنایات تعدادی از دانشمندان هسته‌ای ما را هدف قرار دادند و در مقابل، زمانی که موشک‌های ما به اهداف برخورد کرده و موج تخریب را در سرزمین‌های اشغالی به راه انداختند و در کنار آن موج انسجام ملی در بین مردم را مشاهده کردند، درخواست آتش‌بس دادند. لذا مردم ایران بار دیگر نشان دادند که اقتدار و انسجام ملی حتی از تسلیحات نظامی هم بالاتر است. دشمن به لحاظ تکنولوژی دست برتر داشت، اما موفق نشد بر اتحاد و ایمان مردم ما غلبه کند. برخلاف بی نظمی که دشمن در کشور ما به دنبالش بود، با نظم و عاطفه‌ای مثال زدنی روبرو شد و شکست خورد. این دستاورد که مقام معظم رهبری هم از آن به عنوان پیروزی بزرگ در کنار اقدامات نظامی یاد کردند، بسیار حائز اهمیت است و وظیفه امروز ما حفظ این انسجام ملی است که بزرگترین رسالت زندگی ماست.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: همانگونه که حضرت امام حسین(ع) تمام افراد خود را از طفل شش ماهه تا پیرمرد را در یک روز از دست داد، اما درپی آن بود که اقتدار شیعه حفظ شود و حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) پس از آن واقعه محور انسجام شدند و نگذاشتند که تاریخ تحریف شود و فرمودند که «ما رایت الا جمیلا» و امروز نیز ما در هر منزل شهیدی که می‌رویم همین جمله را تکرار می‌کنند.
وی یادآور شد: از حدود دو هفته گذشته نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی به راه افتاد و تا امروز از بیش از 600 خانواده در سراسر کشور به صورت چهره به چهره دیدار کرده‌ایم، لذا اگر اراده کنیم، می‌توانیم.
شما که نقش مشاوران وزرا در دستگاه‌های اجرایی را دارید نیز از وزرا بخواهید تا این دیدارها را انجام دهند و طبق سفارش مقام معظم رهبری که بر دیدار با خانواده شهدا تاکید داشتند و فرمودند که هر خانواده یک موضوعی دارند که باید به آن پرداخته شود، عمل کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834935/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجتماع زینبیون ارومیه

تصادف در محور ارومیه - مهاباد یک فوتی بر جای گذاشت

ابلاغ حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید برای مصطفی تاج‌زاده

فاضل میبدی: جاسوسی با اجنه هیچ مبنای دینی و قرآنی ندارد | جامعه‌ خرافاتی برای عده‌ای سودمندتر است

درخشش تیم کان خمر آذربایجان شرقی در مسابقات انتخابی تیم ملی

تجهیز و نوسازی ناوگان راهداری کلیبر

یک شهر، یک کارت سوخت

اختتامیه سوگواره ملی نی ناله در تبریز

تصادف در محور ارومیه - مهاباد یک فوتی برجای گذاشت

دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر وحدت در آذربایجان‌غربی آغاز به کار کرد

9 نفر بر اثر غرق‌شدگی در آذربایجان غربی جان باختند

لایروبی رودخانه‌های اقماری دریاچه ارومیه به سرعت اجرایی شود

همه آزادی‌خواهان عالم خود را مدیون حضرت زینب (س) می‌دانند

بافت تمیز سه لایه‌ای

20 هزار نفر عضو کانون پرورش فکری اردبیل هستند

رشد 59 درصدی واردات به گمرک بیله سوار

گذرنامه زیارتی سال گذشته نیازی به تمدید اعتبار ندارد

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

واکنش احمد زیدآبادی به اظهارات نماینده مجلس درباره خون حسین و ژن هخامنشی

ورود ویروس گوارشی جدید به ایران | حتما دستان خود را مرتب بشویند

شناسایی استعدادهای والیبالی در برنامه ورزشی 3 ضرب

برگزاری نخستین یادواره شهدای اقتدار در نقده

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز- زنجان

گشایش دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر وحدت در آذربایجان‌غربی

جان باختن 9 نفر بر اثر غرق‌شدگی در آذربایجان غربی

تصادف مرگبار موتورسیکلت با تریلی در جاده مهاباد

آغاز عملیات اجرایی آزادراه ارومیه - تبریز با سرمایه‌گذاری 100 هزار میلیارد ریالی

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

ایده مدل مو برای دخترهای جوان!

دالان (کریدور) ریلی چین به ماکو تصویب شد

جریمه قاچاقچی قلیان الکترونیکی در مرند

12 دستگاه حفاری غیرمجاز در ارومیه توقیف شد

منطقه آزاد ماکو آماده استقبال از زائرین اربعین حسینی

نصب بیش از 11 هزار کنتور برق هوشمند در آذربایجان غربی

اولین نیروگاه زمین گرمایی کشور به شبکه سراسری می‌پیوندد

راهیابی تیراندازان نوجوان آذربایجان‌غربی به اردوی تیم ملی تپانچه

کشف 2 تُن چوب قاچاق در جاده اردبیل - مغان

هافبک تکنیکی کروات در تراکتور

اجرای 66 درصدی طرح هادی در روستا‌های میاندوآب

سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به زندان اوین تعدادی زندانی فرار کردند | شهادت 5 زندانی جرایم مالی

معاون اول رئیس جمهور: اکنون نظر حاکمیت کماکان انجام مذاکره با اقتدار است

اجرای طرح بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز - زنجان

10 میلیون قطعه بچه ماهی در پلدشت تکثیر می شود

رسانه‌ها در جبهه فرهنگی جنگ نرم نقش کلیدی دارند

اجرای طرح توسعه 6 پایانه مرزی آذربایجان غربی؛ سهم 25 درصدی از ترانزیت

کمربندی جدید نمین تا 3 ماه آینده زیر بار ترافیک می‌رود

قطار سریع السیر ارومیه - تبریز در دستور کار مسئولان قرار گیرد