استاندار اردبیل:
پروژههای نیمه تمام بر اساس اولویتها در دست تکمیل است
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - استاندار اردبیل با تاکید بر احصای نیازهای استان از سوی دستگاههای مربوطه گفت: تخصیص اعتبارها و تکمیل پروژههای نیمه تمام موجود بر اساس اولویتها خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، مسعود امامی یگانه روز یکشنبه در پیامی ویدیویی با تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در مورد مهمترین اقدامهای دولت در هفته گذشته تشریح کرد: هفته گذشته شاهد سفر سرزده رئیس جمهور به استان بودیم که در پی این حضور دکتر پزشکیان در مراسم عزاداری و جلسهای با جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی مستقر در استان حضور یافت.
وی افزود: تکمیل پروژه راهآهن اردبیل - میانه از جمله مسائل مورد تاکید در این نشست بود که حدود 13 هزار میلیارد ریال از اعتبار مورد نیاز تامین شده است و پس از سفر هم پیگیر بودیم تا تخصیص 10 هزار میلیارد ریال دیگر از محل اوراق مرابحه که در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت، با هماهنگی بانکهای عامل انجام شود تا با تخصیص آن شاهد پیشرفت پروژه باشیم.
استاندار اردبیل بیان کرد: موضوع دیگر نهضت مردمیسازی مدرسهسازی بود که در این زمینه رئیس جمهور دیدگاههای خود را مطرح کرد و در همین راستا به صورت هفتگی نشستهایی تشکیل میشود و فرمانداران و دستگاههای متولی پای کار هستند و در کنار اینها تشکیل گروههای مردمی برای نهضت مدرسهسازی هم جزو تاکیدهای رئیس جمهور بود که به صورت ویژه در استان پیگیر هستیم.
امامی یگانه به حضور معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در اردبیل اشاره کرد و گفت: جلسهای نیز در استانداری با حضور معاون رئیس جمهور و نمایندگان مجلس برگزار و در جریان آن مسائل مهم توسعه اقتصاد روستاها، حمایت و ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی، اجرای طرحهای هادی روستایی، راه و آب مطرح و درخواستهای جامعه عشایری در قالب چند فقرهنامه تقدیم شد.
وی عنوان کرد: این هفته هم در تهران نشستی خواهیم داشت تا این درخواستها را به صورت عملیاتی پیگیری کنیم و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور هم پیگیر نیازهای دستگاههای اجرایی استان اردبیل از نظر تامین نیروی مورد نیاز است و به ویژه برای جذب نیروهای شرکتی مورد نیاز دستور لازم صادر شد.
استاندار اردبیل به سفر مدیرعامل صندوق بازنشستگی به استان اردبیل نیز اشاره کرد و با قدردانی از نمایندگان برای پیگیری تحقق خانه امید بازنشستگان در استان گفت: تفاهمنامهای در این راستا در استانداری امضا و قرار شد این خانه در اردبیل اجرا شود و در کنار این مشکلات بازنشستگان و درخواستهایشان در مورد بیمه تکمیلی و سایر موضوعها هم ارائه گردید.
امامی یگانه همچنین از سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی در بخشهای کشاورزی و دامپروری استان خبر داد و افزود: قرار شد هیاتی از این صندوق به استان سفر کنند تا از ظرفیت صندوق بازنشستگی کشوری برای سرمایهگذاری در استان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: نشستی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نایب رئیس مجلس و نمایندگان در تهران برگزار شد که نیازهای استان را صورتجلسه کردیم و برای تکمیل بیمارستانهای در حال احداث، تکمیل پروژههای نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تامین اقلام مورد نیاز دارویی استان دستورهایی گرفته شد.
استاندار اردبیل بیان کرد: فضاهای بیمارستانی در استان اردبیل از میانگین کشوری کمتر و وضعیت کنونی غیرقابل قبول است و از همین رو در پی بازدیدی که از اورژانس خلخال داشتیم، موارد مورد نظر در چند مکاتبه تقدیم وزیر و دستور لازم اخذ شد.
امامی یگانه اضافه کرد: تکمیل پروژههای نیمه تمام از جمله خانههای بهداشت، تامین اقلام دارویی به ویژه شرایط بحرانی و خاص اردبیل که جزو استانهای مهمانپذیر است نیز در این نشست مطرح شد و تا حصول نتیجه نیز پیگیری خواهیم کرد.
وی توضیح داد: در چارچوب برنامه سفرهای شهرستانی هفته گذشته سفری به خلخال با حضور نماینده شهرستان و مدیران استانی انجام شد که در جریان آن پروژههای شاخص از جمله کمربندی جنوبی، تونل الماس، کلور-درام، محور ماسوله، تکمیل ساختمان اورژانس و ضرورت افزایش تختهای بیمارستانی بررسی شد.
استاندار اردبیل افزود: در همین راستا یک هزار و 500 میلیارد ریال از محل اعتبارهای استانی به این پروژهها اختصاص یافت و قرار شد فرماندار و مدیران شهرستانی این پروژهها را پیگیری کنند و البته برخی موارد نیاز به پیگیری ملی دارد که از جمله آنها پروژه بیمارستان است که در نشستی با حضور وزیر بهداشت هم مطرح شد.
امامی یگانه با اشاره بازدید خود کارخانه نئوپان این شهرستان اظهار کرد: در این بازدید دستور لازم برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز داده شد و تلاش بر این است ظرفیت اشتغال این مجموعه از 250 نفر به 400 نفر برسد.
وی با اشاره به بازدید مسیرهای ارتباطی استان اردبیل در هفته گذشته ادامه داد: مسیرهای اردبیل- سرچم و اردبیل- مشگینشهر بازدید شد که 43 کیلومتر آن که چهارخطه شده زیر بار ترافیک رفته و تعدادی ابنیه در حال اجرا بوده که برای آنها یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
استاندار اردبیل اظهار کرد: در عین حال عملیات اجرایی محور مشگینشهر- مرادلو به طول 27.5 کیلومتر آغاز شده است و با اعتبار 14 هزار میلیارد ریال در حال اجرا است.
امامی یگانه با بیان اینکه 40 کیلومتر از جاده پارسآباد- سربند و سربند- مشگینشهر بهزودی آماده بهرهبرداری خواهد شد، افزود: مسیرهای ارتباطی اهمیت فوقالعادهای دارد و جزو خواستههای مردم است و با توجه به اینکه همواره پیگیر درخواستهای مردمی بودیم، تاکید بر این است که تا پایان امسال 80 کیلومتر از مسیر چهارخطه به بهرهبرداری برسد.
وی عنوان کرد: دولت چهاردهم در کنار اینها پیگیر تامین منابع مورد نیاز است تا 300 کیلومتر از مسیرهای ارتباطی استان چهاربانده شود که در صورت تحقق گشایشی در حمل و نقل زمینی و کاهش تصادفهای رانندگی به عنوان خواست مردمی شاهد خواهیم بود.
استاندار اردبیل در ادامه گفت: اردبیل ظرفیتی فوقالعاده مانند شرکتهای کشت و صنعت مغان و پارس در بخش کشاورزی داشته و به عنوان قطب کشاورزی مطرح است و در جریان بازدید از این مجتمعها بر ضرورت برنامهریزی برای حرکت به سمت روشهای نوین تاکید شد.
امامی یگانه تاکید کرد: باید به سمت کشت محصولهایی برویم که ارزش افزوده بالا داشته باشند و در این راستا رایزنیهایی شده است تا از سرمایهگذاری بخش خصوصی استفاده کنیم که کشت و صنعتهای ما در کشاورزی الگو شود و نیازهای استان و کشور را تامین کند.
وی اضافه کرد: تلاش داریم فرصتی برای بهروز رسانی کارخانهها از جمله در حوزه لبنیات فراهم کنیم و در کنار این توسعه باغها و تبدیل اراضی دیم به آبی جزو اولویتهایی است که برایش برنامهریزی شده است.
استاندار اردبیل همچنین گفت: شورای برنامهریزی و توسعه نقش مهمی در توزیع اعتبارها دارد و با توجه به نیازهای استان در نشستها تلاش میشود اعتبارها در مناطق روستایی و محروم به شکلی عادلانه توزیع و مبادله موافقتنامه انجام شود؛ از جمله اعتبارهای استانی 15 هزار میلیارد ریال اعتبارات تملک داراییهای سرمایه است که با محوریت فرمانداران توزیع شده است.
امامی یگانه اضافه کرد: با توجه به اینکه 80 درصد اعتبارها ملی است، تاکید داریم تا این منابع را هم جذب کنیم که پروژههای نیمه تمام تکمیل و آماده بهرهبرداری شود.
وی به تفویض اختیار رئیس جمهور به استانداران اشاره کرد و افزود: دستگاهها نیازها را برای پیگیری احصا کنند تا ضمن تسریع خدمترسانی، حل مشکلهای مردم را راحتتر کنیم.
استاندار اردبیل با اشاره به نشست توسعه اقتصاد دانشبنیان نیز گفت: هر طرح اقتصادی باید پیوست دانشبنیان داشته باشد، زیرا از بهترین روشها برای کسب ارزش افزوده بالا و ارتقای سطح درآمد در استان است که باید از آن استفاده کنیم.
امامی یگانه افزود: در این راستا پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری با اختصاص اعتبار از محل سفر رئیس جمهور به مرکز و قلب تپنده دانشبنیان استان تبدیل خواهد شد.
-
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴:۰۱
-
۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/835063/