پیام آذری - مراسم گرامیداشت 4 شهید اقتدار و امنیت فراجا در آذربایجان غربی و شهید اقتدار سردار علیرضا لطفی در حسینیه علی ابن موسی الرضای (ع) ارومیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ در این آیین از خانواده معظم سردار شهید علیرضا لطفی و شهیدان علیرضا خدادادی، امیرحسین باقرلو، زبیر امینی فر و آرکان آخش 4 شهید فراجا آذربایجان غربی تجلیل شد.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی در این آیین با اشاره به این که ما جنگ طلب نیستیم، اما جنگ بلد هستیم گفت: ایران در دفاع مقدس 12 روزه با رژیم صهیونسیتی در واقع در برابر قدرت نظامی آمریکا قرار گرفت و ما تنها با رژیم صهیونیستی در جنگ نبودیم.
سردار سرتیپ دوم رحیم جهانبخش با بیان این که ما در جنگ تحمیلی اخیر ایران اسلامی با تمامیت کفر در جنگ بود افزود: اگر امروز همینه پوشالی آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکستیم و اراده ایران را بر تمامیت کفر غلبه دادیم این عظمت ازآن ملت بزرگ ایران بود.
وی انسجام ملت بزرگ ایران را عامل شکست دشمنان دانست و خاطرنشان کرد:اعجاز خون مطهر شهداست که امروز صدای واحدی از کشور میشنویم و اگر امروز شهدا رفتند هزاران جوان ایران هستند که راهشان را ادامه دهند.
حجتالاسلام فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهدای استان نیز در این آیین با اشاره به این که شهدا با خداوند معامله کردند و شهدای دفاع مقدس 12 روزه در واقع به دست شقیترین افراد روی زمین شهید شدند گفت: وجود رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب، بصیرت ملت بزرگ ایران و اقتدار نیروهای مسلح موجب پیروزی حق بر باطل در دفاع مقدس 12 روزه شد.