چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

محکومیت مشاور املاک متخلف در ارومیه

محکومیت مشاور املاک متخلف در ارومیه
پیام آذری - مشاور املاک متخلف به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی به محکوم شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مشاور املاک متخلف به پرداخت 2 میلیارد و 160 میلیون ریال جریمه نقدی به محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حسین نجف زاده گفت: پرونده واحد مشاور املاکی برای گرانفروشی در انجام خدمات معامله ملکی به میزان 720 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر پرداخت 720 میلیون ریال بعنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی به پرداخت 2 میلیارد و 160 میلیون ریال جریمه نقدی معادل سه برابر میزان گرانفروشی محکوم کرد.
نجف زاده گفت: بازرسان اتاق اصناف شهرستان ارومیه گزارش تخلف را در پی شکایت شاکی خصوصی و در بازرسی از اسناد و مدارک واحد مشاور املاکی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


نظرات شما