پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴

گفتگو

کشف یک‌هزار و ۶۳ ماینر در تبریز

کشف یک‌هزار و ۶۳ ماینر در تبریز
پیام آذری - فارس / مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه یک‌هزار و ۶۳دستگاه استخراج رمزارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز از ابتدای سال‌جاری تا ۳۱ تیرماه کشف و ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فارس / مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه یک‌هزار و 63دستگاه استخراج رمزارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز از ابتدای سال‌جاری تا 31 تیرماه کشف و جمع‌آوری شده است گفت: بر اساس آمار ارائه شده برق تبریز رتبه اول با ثبت این آمار در رتبه اول و پیشرو در مقابله با مراکر استخراج رمزارز بوده و پس آن به ترتیب شرکت‌های توزیع استان تهران و تهران بزرگ با کشف 945 و 930 مورد رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند.
اکبر فرج‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اظهار کرد: فعالیت مراکز استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بالای انرژی برق و استفاده غیرمجاز از شبکه برق رسانی، موجب اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شود.
بازار
وی افزود: بنا به ابلاغ شرکت توانیر انشعاب‌هایی که به‌طور غیرقانونی به استخراج رمزارز مبادرت می‌ورزند؛ به ویژه منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها و ... جمع‌آوری و به‌طور دائم قطع می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه در راستای پیشگیری و مبارزه با مراکز غیرمجاز استخراج رمز اقدامات قابل توجهی انجام شده است، اضافه کرد: در راستای این اقدامات از ابتدای سال جاری تا 3 تیرماه با تلاش همکاران شرکت در امورهای مختلف تحت پوشش برق تبریز از مراکز غیر مجاز شناسایی شده یک هزار و 63 دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز جمع آوری شده است.
وی خاطرنشان کرد: گزارش های شرکت توانیر طی 4 ماهه نخست سال‌جاری در کل کشور 13 هزار و 676 دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز کشف و جمع‌آوری شده است با توجه به این آمار از بین 39 شرکت توزیع ، برق تبریز با بیشترین کشفیات رتبه اول را به خود اختصاص داده است و به ترتیب شرکت‌های توزیع استان تهران و تهران بزرگ با کشف 945 و 930 مورد رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.
وی ادامه داد: از مجموع دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز 87 دستگاه در فروردین‌ماه، 390 دستگاه در اردیبهشت ماه، 212 دستگاه در خرداد ماه و 374 دستگاه در تیرماه کشف و جمع‌آوری شده است.
وی افزود: هر دستگاه استخراج رمزارز با احتساب مصرف 3 کیلووات در ساعت، روزانه 72 کیلووات انرژی مصرف می کند و با توجه به مصرف ماهیانه میانگین متوسط مصرف هر خانه به میزان 250 تا 300 کیلووات در ساعت، هر دستگاه استخراج رمزارز معادل 9 خانه برق مصرف می کند، بنابراین با کشف و جمع‌آوری این مراکز معادل مصرف متعارف 9 هزار و 567 واحد مسکونی در انرژی برق صرفه‌جویی شده است.
شهروندان و مشترکان محترم می‌توانند از طریق سرشماره پیامکی 30005121 شرکت توانیر و یا تماس با مرکز 121، ماینرهای غیرمجاز را گزارش و پاداش یک تا 50 میلیون تومانی دریافت کنند.


نظرات شما