پیام آذری - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین نیازهای بهداشتی و درمانی در خارج از مراکز استانها را از اولویتهای دولت در راستای عدالت بهداشتی و درمانی عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستان آباد گفت: ارزیابیهای لازم از وضعیت موجود و نیازها در مراکز بهداشتی و درمانی در استان آذربایجان شرقی انجام شده است.
وی گفت: وزارت بهداشت تامین تجهیزات لازم و نیروی انسانی مورد نیاز برای دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمانی در این استان را در صدر برنامه خود دارد.
ظفرقندی از افتتاح بیمارستانهای جامع سرطان، بیمارستان کودکان و مراکز بهداشتی و درمانی طی امسال خبر داد.
رسول یعقوبی فرماندار شهرستان بستان آباد نیز با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی شهرستان بستان آباد، تجهیز اورژانس بیمارستان استاد شهریار این شهرستان را خواستار شد.
وی با اشاره به اینکه ساختمان اورژانس 115 شهرستان بستان آباد نیز قدیمی بوده و نیازمند نوسازی و تجهیز است افزود: تامین پزشک و توسعه ساختمان دیالیز و تامین نیروی متخصص برای بیمارستان استاد شهریار از اولویتها و نیازهای اصلی شهرستان است.
امروز ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان بستان آباد با حضور وزیر بهداشت و درمان و مسئولان شهرستان بستان آباد در زمینی به مساحت یک هزار و 220 متر و با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.