يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

گفتگو

خرید و ذخیره تخم‌مرغ برای حمایت از مرغداران آذربایجان شرقی

خرید و ذخیره تخم‌مرغ برای حمایت از مرغداران آذربایجان شرقی
پیام آذری - تبریز- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از خرید و ذخیره تخم‌مرغ برای حمایت از مرغداران استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از خرید و ذخیره تخم‌مرغ برای حمایت از مرغداران استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، صمد زمان‌زاد قویدل، روز یکشنبه اعلام کرد: به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران تخم‌گذار در پی کاهش قیمت تخم‌مرغ، سهمیه‌ای به میزان 2 هزار تن برای خرید توسط پشتیبانی دام استان آذربایجان شرقی با هماهنگی اتحادیه در نظر گرفته شده است. این مقدار تخم‌مرغ با معرفی اتحادیه میهن با نرخ مصوب از مرغداران توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان آذربایجان شرقی خریداری و ذخیره‌سازی خواهد شد تا از کاهش بیشتر قیمت جلوگیری شود.
وی ادامه داد: از نیمه دوم تیرماه سال جاری، تاکنون 500 تن از این سهمیه توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان آذربایجان شرقی خریداری شده و در سردخانه شهید کلانتری شهرستان مرند ذخیره شده است. این اقدام با هدف تثبیت بازار و حمایت از تولیدکنندگان استان انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی به پتانسیل بالای استان در صنایع تبدیلی اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود، برای کاهش فشار بر بازار و جلوگیری از افت قیمت، حدود یک هزار و 100 تن تخم‌مرغ از استان‌های تهران و گرگان خریداری شده است.
وی افزود: این مقدار تخم‌مرغ در حال حاضر به 275 تن پودر تخم‌مرغ تبدیل می‌شود که در صنایع غذایی (مثل تهیه و تولید کیک، کلوچه، انواع سس‌ها، مکمل‌های ورزشی و..) و نیز سایر حوزه‌ها مثل دارویی، آرایشی، بهداشتی و سایر کاربرد دارد.
قویدل بیان کرد: این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های مسئولین استانی برای مدیریت بازار تخم‌مرغ و حمایت همه‌جانبه از مرغداران در برابر نوسانات قیمتی است.


نظرات شما