پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

احتمال رگبار، گردوخاک و سیلاب در ارتفاعات و مواج شدن دریا

احتمال رگبار، گردوخاک و سیلاب در ارتفاعات و مواج شدن دریا
پیام آذری - وقوع پدیده‌های جوی و دریایی مخرب و ادامه فعالیت سامانه فصلی و ناپایداری‌های جوی در استان برای چهارشنبه ۱۵ مرداد پیش‌بینی می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - وقوع پدیده‌های جوی و دریایی مخرب و ادامه فعالیت سامانه فصلی و ناپایداری‌های جوی در استان برای چهارشنبه 15 مرداد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان هرمزگان، وزش بادهای نسبتاً شدید جنوب‌شرقی و مواج بودن دریا پیش‌بینی شده و با مرور زمان رشد ابر، رگبار تابستانه باران و وقوع رعد و برق در ارتفاعات و برخی نقاط استان محتمل خواهد بود.
در دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس، افزایش شدت بادهای جنوب‌شرقی موجب افزایش ارتفاع امواج و مواج شدن دریا خواهد شد.
همچنین در مناطق بشاگرد و حاجی‌آباد، رشد ابرهای همرفتی، وقوع رگبارهای محلی باران، رعد و برق، گاه تگرگ، تندبادهای لحظه‌ای و احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی پیش‌بینی شده است. همچنین در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، احتمال بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.
از نظر دریایی، بخش‌هایی از دریای عمان و تنگه هرمز در وضعیت نسبتاً مواج قرار خواهد گرفت. بیشینه سرعت باد در محدوده 35 کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج دریا تا 120 سانتی‌متر پیش‌بینی شده است.
از نظر دمایی نیز طی این مدت، ماندگاری هوای گرم و حفظ رطوبت نسبی در سطح استان ادامه خواهد داشت.


نظرات شما