پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

مادر شهیدان نوحه خوان در تبریز آسمانی شد

مادر شهیدان نوحه خوان در تبریز آسمانی شد
پیام آذری - مادر بزرگوار شهیدان والامقام علیرضا و غلامرضا نوحه خوان قره آغاج از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس تبریز درگذشت.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مادر بزرگوار شهیدان والامقام علیرضا و غلامرضا نوحه خوان قره آغاج از شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس تبریز درگذشت.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، حاجیه خانم اقدس کاه فروشان مایانی بر اثر کهولت سن و بیماری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر این مادر فداکار فردا، پنجشنبه 16 مرداد از ساعت 10:30 قبل از ظهر در وادی رحمت تبریز تشییع و در جوار فرزندان شهیدش در گلزار شهدای این آرامستان به خاک سپرده خواهد شد.
مراسم شام غریبان و ترحیم آن مرحومه نیز از ساعت 20:30 تا 22:30 فردا شب در مسجد آیت الله بادکوبه‌ای واقع در خیابان بهار شرقی تبریز منعقد خواهد شد.
شهید علیرضا نوحه خوان قره آغاج متولد 14 اسفند 1342 در تبریز بود. او که به‌عنوان بسیجی در جبهه حاضر شده بود چهارم اردیبهشت 1362 در منطقه عملیاتی سرپل ذهاب به فیض شهادت نایل شد.
برادرش غلامرضا هم که متولد 14 مرداد 1348 تبریز بود، هنگام نبرد با دشمن بعثی در کسوت بسیجی و در جریان عملیات کربلای 5 در چهارم دی 1365 در شلمچه شربت شهادت را نوشید. مزار مطهر هر 2 برادر شهید در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز واقع است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما


نظرات شما